Pilsetas planojuma nezinashana neatbrivo no atbildibas

Moderator: omulis
Juzix wrote:Kopš kuriem laikiem municipālie soda par CSN pārkāpumiem?
Mķlec, kopš kuriem laikiem? Būs MK notiekumi jāiet studēt!Martinss wrote:Juzix wrote:Kopš kuriem laikiem municipālie soda par CSN pārkāpumiem?
Pasen jau visos auto forumos to vien runā, kad viņiem tagad tādas pilnvaras. :neka:
A vot šis jau ir bezpriģelis!riibeklis wrote:reiz Aizkraukle pie kulturas nama biju apstajies celja nomale (granteta/smilshota josla 1,5 metru platuma) dabuju shtrafu par staveshanu zalaja. Raxtiju uz menteni. Beigas sanjemu atbildi kad Pilsetas planojuma tas skaitas zalajs un sods man jebkura gadijuma ir jamaxa un nepieljaujas nekadi mikstinajumi.
Pilsetas planojuma nezinashana neatbrivo no atbildibas
bieži vien negribas čakarēties, bet pie šī brīž situācijas kad viņiRihy wrote:Nu man mamma pastāstīja, kā plāksteri dabūja. Tā iela, kas iet gar Skonto halli, neatceros, kā sauca, no Valdemāra ielas braucot tur visi malā stāv, zīmes aizklātas. Nu tad mierīgi atstāj. Pēc izstādes māte nāk atpakaļ, skatās - plāksteris visiem. Arguments - zīme ir no ielas otras puses - nu otra gala, kad brauc iekšāPilnīgs idiotisms. Žēl, ka viņai neienāca prātā nofotografēt kaut kā tās aizsegtās zīmes
Tas tiesa, jāstrīdās pretī, mazums izdodas panākt kaut ko.Lambertino wrote:bieži vien negribas čakarēties, bet pie šī brīž situācijas kad viņiRihy wrote:Nu man mamma pastāstīja, kā plāksteri dabūja. Tā iela, kas iet gar Skonto halli, neatceros, kā sauca, no Valdemāra ielas braucot tur visi malā stāv, zīmes aizklātas. Nu tad mierīgi atstāj. Pēc izstādes māte nāk atpakaļ, skatās - plāksteris visiem. Arguments - zīme ir no ielas otras puses - nu otra gala, kad brauc iekšāPilnīgs idiotisms. Žēl, ka viņai neienāca prātā nofotografēt kaut kā tās aizsegtās zīmes
visus, tad vajag arī viņus!
Stingri esmu uzņēmies par katru pārkāpumu ko man mēģina piešūt - sūtīt iesniegumu, a mazums atceļ
Inspektors tev ir bijis man labi zināms čomsfleix wrote: Nerakstiishu visu,citeeju:
CP bataljona jaunakais inspektors K.Krapans paskaidro, ka, taa kaa no fikseeshanas briizha liidz transportlidzekla aptureeshanai, ieriice bija pazudusi no transportliidzeklja, taa netika iznjemta.![]()
Taa kaa galvenais pieraadiijums lietaa nav atrodams VP RRP KPP uzskata, ka leemums ir atceljams un lieta izbeidzama![]()
EDX wrote:Inspektors tev ir bijis man labi zināms čomsfleix wrote: Nerakstiishu visu,citeeju:
CP bataljona jaunakais inspektors K.Krapans paskaidro, ka, taa kaa no fikseeshanas briizha liidz transportlidzekla aptureeshanai, ieriice bija pazudusi no transportliidzeklja, taa netika iznjemta.![]()
Taa kaa galvenais pieraadiijums lietaa nav atrodams VP RRP KPP uzskata, ka leemums ir atceljams un lieta izbeidzama![]()
Nē nē - tas bij inspektors Auseklis - visu mūžu atcerēšosfleix wrote:![]()
![]()
rupucis
Vai tas pats, kas tevi uz rollera panjeema?
paraadi man kaadu truuciigu celju policistu... labpraat nofotograafeetos ar vinju - uunikumu kolekcijai.fleix wrote:Paskatijos draudziigajos, taads sakariigs dzheks liekas, un izskataas, ka nedziivo ari suudiigi
Tik toreiz gan bija dusmiigs
ps. chalim pokeriits aizraavis![]()
Man viņš nekad nav paticisEDX wrote:Inspektors tev ir bijis man labi zināms čomsfleix wrote: Nerakstiishu visu,citeeju: