Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
riibeklis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by riibeklis »

reiz Aizkraukle pie kulturas nama biju apstajies celja nomale (granteta/smilshota josla 1,5 metru platuma) dabuju shtrafu par staveshanu zalaja. Raxtiju uz menteni. Beigas sanjemu atbildi kad Pilsetas planojuma tas skaitas zalajs un sods man jebkura gadijuma ir jamaxa un nepieljaujas nekadi mikstinajumi.

Pilsetas planojuma nezinashana neatbrivo no atbildibas :roll:
vwmotion.lv :naac:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Juzix wrote:Kopš kuriem laikiem municipālie soda par CSN pārkāpumiem? :shock:

Pasen jau visos auto forumos to vien runā, kad viņiem tagad tādas pilnvaras. :neka:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Ja tā sanāk, tad cep augšā iesniegumu ar razkladu tā kā izstāstiji te!
Zaudēt nav ko, par iesniegumu nav jāmaksā, bet jāatbild viņiem ir 100% ;)
Ecku iesnieguma uzmetums kas drīzumā būs mentenē par stāvēšanas sodu, moš kādam noder smelties iedvesmu...

Lūdzu anulēt man piemēroto naudas sodu automašīnai BMW M3 v/n OG-42, par neatļautu automašīnas novietošanu 11.novembra krastmalā. Uzskatu, ka policijas darbinieks nav izvērtējis konkrēto situāciju. Proti, automašīna neatradās 11.novembra krastmalā, bet gan uz piebraucamā ceļa kas atrodas paralēli 11.novembra krastmalai, sākot no Bīskapa gātes līdz Poļu gātei. Turklāt automašīna tika novietota neizbraucamā krustojumā, kas ir norobežots ar dzelzs stabiņiem un liedz automašīnu iebraukšanu Miesnieku ielā no augstāk minētā piebraucamā ceļa.

Pēc idejas visi kas ko līdzīgu raksta, varēja iemest apskatei un vēlāk iekomentēt poliču atbildi! :aljo:
ImageImage
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Martinss wrote:
Juzix wrote:Kopš kuriem laikiem municipālie soda par CSN pārkāpumiem? :shock:

Pasen jau visos auto forumos to vien runā, kad viņiem tagad tādas pilnvaras. :neka:
Mķlec, kopš kuriem laikiem? Būs MK notiekumi jāiet studēt!
riibeklis wrote:reiz Aizkraukle pie kulturas nama biju apstajies celja nomale (granteta/smilshota josla 1,5 metru platuma) dabuju shtrafu par staveshanu zalaja. Raxtiju uz menteni. Beigas sanjemu atbildi kad Pilsetas planojuma tas skaitas zalajs un sods man jebkura gadijuma ir jamaxa un nepieljaujas nekadi mikstinajumi.

Pilsetas planojuma nezinashana neatbrivo no atbildibas :roll:
A vot šis jau ir bezpriģelis!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Rihy

Post by Rihy »

Nu man mamma pastāstīja, kā plāksteri dabūja. Tā iela, kas iet gar Skonto halli, neatceros, kā sauca, no Valdemāra ielas braucot tur visi malā stāv, zīmes aizklātas. Nu tad mierīgi atstāj. Pēc izstādes māte nāk atpakaļ, skatās - plāksteris visiem. Arguments - zīme ir no ielas otras puses - nu otra gala, kad brauc iekšā :evil: Pilnīgs idiotisms. Žēl, ka viņai neienāca prātā nofotografēt kaut kā tās aizsegtās zīmes :(
Lambertino

Post by Lambertino »

Rihy wrote:Nu man mamma pastāstīja, kā plāksteri dabūja. Tā iela, kas iet gar Skonto halli, neatceros, kā sauca, no Valdemāra ielas braucot tur visi malā stāv, zīmes aizklātas. Nu tad mierīgi atstāj. Pēc izstādes māte nāk atpakaļ, skatās - plāksteris visiem. Arguments - zīme ir no ielas otras puses - nu otra gala, kad brauc iekšā :evil: Pilnīgs idiotisms. Žēl, ka viņai neienāca prātā nofotografēt kaut kā tās aizsegtās zīmes :(
bieži vien negribas čakarēties, bet pie šī brīž situācijas kad viņi :miileeties: visus, tad vajag arī viņus!
Stingri esmu uzņēmies par katru pārkāpumu ko man mēģina piešūt - sūtīt iesniegumu, a mazums atceļ :D
ImageImage
Rihy

Post by Rihy »

Lambertino wrote:
Rihy wrote:Nu man mamma pastāstīja, kā plāksteri dabūja. Tā iela, kas iet gar Skonto halli, neatceros, kā sauca, no Valdemāra ielas braucot tur visi malā stāv, zīmes aizklātas. Nu tad mierīgi atstāj. Pēc izstādes māte nāk atpakaļ, skatās - plāksteris visiem. Arguments - zīme ir no ielas otras puses - nu otra gala, kad brauc iekšā :evil: Pilnīgs idiotisms. Žēl, ka viņai neienāca prātā nofotografēt kaut kā tās aizsegtās zīmes :(
bieži vien negribas čakarēties, bet pie šī brīž situācijas kad viņi :miileeties: visus, tad vajag arī viņus!
Stingri esmu uzņēmies par katru pārkāpumu ko man mēģina piešūt - sūtīt iesniegumu, a mazums atceļ :D
Tas tiesa, jāstrīdās pretī, mazums izdodas panākt kaut ko.
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Kkad pagaajushajaa vasaraa sanaaca joki ar CP. Neesmu laikam sheit staastijis.

Citeeju, ko biju rakstijis:
Situaacija taada, ka vakar uz 11novembra krastmalas braucu garaam CP ekipaazhaam un shie ieveeroja, ka man logaa detektors. Pabraucot garaam ieveeroju, ka motopele lec uz mocha un dziisies pakalj, protams uzreiz norauju detektoru un iebaazham draudzenes somaa. Shis mani panaak pie uzbrauktuves uz salu tilta un pielavoties piebrauc pie saana un skataas, nu tik buus detektors logaa :D. Bet vairs jau nav pat nav taa klipsha. Shis mani apstaadina un liek izkaapt no mashiinas, paraada graamatinjaa pantu, kur rakstiits pa detektoru lietoshanu. Es protams saku, ka detektors nav bijis. Shis: Kur tad palika? Es: Nav! Shis saka, ka jaabrauc uz kratiishanu. Es saku: BRAUCAM :D Ilgi tur diskuteejaam par to detektoru. Nu tad shis saaka rakstiit protokolu un iedeva paskaidrojuma lapu. Ilgi to protokolu rakstija liidz beigaas deva parakstiit. Es pateicu, ka nepiekriitu raxtiitajam, ka esu lietojis detektoru un taa arii uzrakstiju protokolaa. Shis palika dusmiigs, izraava man no rokaam paskaidrojuma lapu, kuru nebiju iesaacis veel rakstiit. Pateica, ka nav laika chakareeties un braukt uz kratiishanu.
Un protokola lapaa 40Ls sodu apvilka tik dusmiigi, ka lapa pat iepliisa :D Ko taalaak dariit? Man nav zhel tos 40ls samaksat, bet reaali uzskatu, ka nav par ko

Uzrakstiju iesniegumu:
2008. gada 28. jūnijā plkst. 10:55, es Ģirts Belēvičs vadīju automašīnu BMW ar v/n GP-330 no Poļu gātes puses Uzvaras bulvāra virzienā. Blakus piebrauca ceļu policists un lika man apstāties ceļa labajā pusē. Bez priekšā stādīšanās, inspektors lika izkāpt no automašīnas un iedeva izlasīt pantu pārkāpumu un sodu uzskaites punktu grāmatā, kurā tiek minēts par radardetektora lietošanu.. Man apgalvojot, ka auto nav aprīkots ar radardetektoru, inspektors norādija, ka būs jābrauc uz kratīšanu. Kratīšanai piekritu un tajā pašā brīdī no inspektora saņēmu paskaidrojuma lapu.
Tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un lēmums Nr. PB620992, kas sastādīts rakstiski, neskaidrā rokrakstā, kur pat nevar salasīt ceļu policijas darbinieka vārdu un uzvārdu. Pēc mana aicinājuma braukt uz kratīšanu, inspektors atbildēja, ka viņam neesot laika ar mani “čakarēties” un deva paraksīt protokolu. Radardetektoru lietojis nebiju un tāds neatradās manā automašīnā, tādēļ ierakstiju protokolā, ka nepiekrītu tam, ka būtu lietojis šādu ierīci. Pēc protokolā veiktā ieraksta inspektors no rokām izrāva paskaidrojuma lapu, kuru nebiju iesācis rakstīt. Pēc nelaipnas norādīšanas par samaksas vietu un summu, inspektors devās prom. Ņemot vērā visu iepriekš minēto, izriet, ka ir pārkāpti normatīvie akti, kas paredz pierādījumu vākšanu administratīvajā lietā un pārkāptas tiek procesuālās normas. Lūdzu atcelt 2008. gada 28. jūnijā pieņemto lēmumu Nr. PB620992. Šis iesniegums sastādīts uz 2 (divām) lapām un paredzēts iesniegšanai Rīgas pilsētas galvenās policijas pārvaldes priekšniekam.

Pēc nepilna mēneša saņēmu atbildi:
Nerakstiishu visu,citeeju:
CP bataljona jaunakais inspektors K.Krapans paskaidro, ka, taa kaa no fikseeshanas briizha liidz transportlidzekla aptureeshanai, ieriice bija pazudusi no transportliidzeklja, taa netika iznjemta. :D :D
Taa kaa galvenais pieraadiijums lietaa nav atrodams VP RRP KPP uzskata, ka leemums ir atceljams un lieta izbeidzama :naac:

Shadtad vajag ar vinjiem pastriideeties :)
EDX

Post by EDX »

fleix wrote: Nerakstiishu visu,citeeju:
CP bataljona jaunakais inspektors K.Krapans paskaidro, ka, taa kaa no fikseeshanas briizha liidz transportlidzekla aptureeshanai, ieriice bija pazudusi no transportliidzeklja, taa netika iznjemta. :D :D
Taa kaa galvenais pieraadiijums lietaa nav atrodams VP RRP KPP uzskata, ka leemums ir atceljams un lieta izbeidzama :naac:
Inspektors tev ir bijis man labi zināms čoms :D
No quattro - no fun!
freimo
Admins

Post by freimo »

Man ir uzlikts sods par stāvēšanu ītkā neatļautā vietā! Tikko apskatot punktu, kuru pārkāpu (149/10 panta 4 daļas 3 punkts) [ nepietiekami tuvu brauktuves malai (tā, ka attālums no brauktuves malas līdz jebkuram transportlīdzekļa brauktuves malai tuvāko sānu elementam pārsniedz 0,5 metrus), ja ceļam nav nomales;], par ko man pienākās brīdinājums vai 10 ls sods, bet ir uzlikts 20 ls sods :|
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
fleix
BMW M3

Post by fleix »

EDX wrote:
:D :D :D rupucis
Vai tas pats, kas tevi uz rollera panjeema :reeka: ?
EDX

Post by EDX »

fleix wrote: :D :D :D rupucis
Vai tas pats, kas tevi uz rollera panjeema :reeka: ?
Nē nē - tas bij inspektors Auseklis - visu mūžu atcerēšos :D
A tevis minētais inspektors ir arī šad tad palīdzējis :yo: :D
No quattro - no fun!
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Paskatijos draudziigajos, taads sakariigs dzheks liekas, un izskataas, ka nedziivo ari suudiigi :aiwa:
Tik toreiz gan bija dusmiigs :reeka:
ps. chalim pokeriits aizraavis :D :D
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

fleix wrote:Paskatijos draudziigajos, taads sakariigs dzheks liekas, un izskataas, ka nedziivo ari suudiigi :aiwa:
Tik toreiz gan bija dusmiigs :reeka:
ps. chalim pokeriits aizraavis :D :D
paraadi man kaadu truuciigu celju policistu... labpraat nofotograafeetos ar vinju - uunikumu kolekcijai. :mhm:
Lambertino

Post by Lambertino »

EDX wrote:
Man viņš nekad nav paticis :shura:
ImageImage
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

tas kaukaads jaunums par to mediciinisko izzinju? :)
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

ka liidzi tas suuds jaavadaa jaa, es pat nezinu kur maneejaa meetaajas, droshi vien veel pie autoskolas papiiriem :reeka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

imo viņas izsniedza uz 10 gadiem. tātad ja nav 10 gadu stāžs, tad var viņus atšūt - vienīgi par dokumenta neesamību var 2ls piespriest :neka: un ja octa viņi var probitj, tad gan jau par šito arī var ;) . karoch aizvārdot viņus var vienā sētā :shura:
spiegs

Post by spiegs »

ja tu izinu neemi ka liksi tiesibas arii uzreiz uz smagajiem un traktoriem( laikam taa tur kka bij taja anketaa) tad vinja deriiga tikai 5gadus!
Locked