Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
Re: Saskarsme ar CP
vinji dziiz laikam uztaisiis aadazhus par atsecishkju valsti 

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Glābējiem ir pašvaldības policijas pilnvaras iedotas, būtība, kopš tas tā notika Ādažos ir zaibis kārtība 

Kas tad tgd +8 ir par daudz?feelfree wrote:laikam uzravos uz foto radaru netalu no csdd ar kautkadiem 58km\h , pie shis krizes laikam jagaida vestulee,un vispar RIGAaaa labi slid! visas ielas brivas!
![]()

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- takeshi
riga radars strada ka sapratu no 63km/h sak fotografet parkapejus! :neka:rrrainis wrote:Kas tad tgd +8 ir par daudz?feelfree wrote:laikam uzravos uz foto radaru netalu no csdd ar kautkadiem 58km\h , pie shis krizes laikam jagaida vestulee,un vispar RIGAaaa labi slid! visas ielas brivas!
![]()

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Kad tikko fotoradarus uzlika, cik lasīju, bija noregulēts tieši uz 50.rrrainis wrote:Kas tad tgd +8 ir par daudz?feelfree wrote:laikam uzravos uz foto radaru netalu no csdd ar kautkadiem 58km\h , pie shis krizes laikam jagaida vestulee,un vispar RIGAaaa labi slid! visas ielas brivas!
![]()

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Emsiņ, Takeši uc, kā jums tur viss beidzās?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
šodien tur vispār vajadzēja ierasties un uzrakstīt kāpēc atrados uz ledus...
pati lemšana par sodu būs kaut kad kad atnāks vēl viena vēstule........
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- takeshi
ja normali sitie menti bija, teica ka sods varetu but ja pirma reize tad 10lsemsinjsh wrote:šodien tur vispār vajadzēja ierasties un uzrakstīt kāpēc atrados uz ledus...

un uz kaada tiesiska pamata viņi tos sodus tad beigaas liek???
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
es redzeeju sarakstu kas bija sauti shodien, tas bija aptuveni 15 mashiinas manupraat...takeshi wrote:ja normali sitie menti bija, teica ka sods varetu but ja pirma reize tad 10lsemsinjsh wrote:šodien tur vispār vajadzēja ierasties un uzrakstīt kāpēc atrados uz ledus...
pati lemšana par sodu būs kaut kad kad atnāks vēl viena vēstule........teica ka sonedel vai nakam nedel atnaks vestule un teica ka tai domaei patik ka cilveki ierodas uz izskatisanu, intresanti tikai mums visiem kopa tur bus ta izskatisana vai atseviski! :neka: aaa un alex tavu bildi es uz ezera neredzeju moska citas dienas mapee vina bija!
prasiju sitiem vini teica ka daudz cilveki safoceti un vel teica ka nakamaja diena arii daudzus safoceja!
ments kas visu skaidroja ir tas pats kas focheeja

- Aleks
takeshi wrote:ja normali sitie menti bija, teica ka sods varetu but ja pirma reize tad 10lsemsinjsh wrote:šodien tur vispār vajadzēja ierasties un uzrakstīt kāpēc atrados uz ledus...
pati lemšana par sodu būs kaut kad kad atnāks vēl viena vēstule........teica ka sonedel vai nakam nedel atnaks vestule un teica ka tai domaei patik ka cilveki ierodas uz izskatisanu, intresanti tikai mums visiem kopa tur bus ta izskatisana vai atseviski! :neka: aaa un alex tavu bildi es uz ezera neredzeju moska citas dienas mapee vina bija!
prasiju sitiem vini teica ka daudz cilveki safoceti un vel teica ka nakamaja diena arii daudzus safoceja!
a ko jus vispar rakstijat kapec bijat patiesho patiesibu pateicat vai ne??
es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....
- takeshi
es arii es vel rakstiju ka neredzeju aizlieguma zimes un redzeju ka 4ali vizinas un arii nolemu paris aplus veikt!emsinjsh wrote:es rakstiiju vienkaarshi ka biju uzbraucis un nezinaaju ka tas ir jaasaskanjo ar domi un ka taadi vieteejie noteikumui eksistee....

- takeshi
uz ezera vini niknaki izskatijas!emsinjsh wrote:es redzeeju sarakstu kas bija sauti shodien, tas bija aptuveni 15 mashiinas manupraat...takeshi wrote:ja normali sitie menti bija, teica ka sods varetu but ja pirma reize tad 10lsemsinjsh wrote:šodien tur vispār vajadzēja ierasties un uzrakstīt kāpēc atrados uz ledus...
ments kas visu skaidroja ir tas pats kas focheeja

nedaudz par šo pašu tēmu- 6dien biju pie jūras, un draucene nofotografēja garāmbraucošu kvadrociklu. ejam jau prom, kvadra brauc atpakaļ, pieripinās pie mums un saka "policijas inspektors kkāds, pie mums civillikums aizliedz fotografēt cilvēku bez viņa atļaujas". tad nu šito viņiem tur varēja bāzst degunā
tik es smagi šaubos par šāda civillikuma esamību. Privātajā zonā jā, bet publiskajā telpā es bildēju peizāžu, a šams iebrauc man kadrā...

tik es smagi šaubos par šāda civillikuma esamību. Privātajā zonā jā, bet publiskajā telpā es bildēju peizāžu, a šams iebrauc man kadrā...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija