Sveiki visiem man tads jautajums varbut kads zinas atbildi uz vinu!
Man sodien elektriskie logi un piepipetajs pateica atta mes vairs nestradasim izjaucu visu ara parbaudot kontaktos strava ir bet kad piespied logu taisit ciet strava pazud! varetu but ka uz visiem 4logiem un piepipetaju nak viens vads kas dod to stravu vins sadalas uz 5izejam. varetu but ka tas vads ir pie vainas vai kautkur tas pretestibas ir pardegusas! Varbut kads zin ir bijusi tada kibele? varbut kads zin cilveku kas sini lieta kautko saprot? Un varbut kads var man kautko ieteikt!? paldies!
dereetu saakt ar droshinaataaju nochekoshanu un neder skatiishanaas uz aci, jo droshinaataaji ne vienmeer izbeidzas nosvilstot tieshi pa vidu!
jaacheko ar kontrollampinju tie droshinaataaji, ja vaina nav droshinaataajos, tad caur netu toch neko neatrisinaasi!
Viitols wrote:dereetu saakt ar droshinaataaju nochekoshanu un neder skatiishanaas uz aci, jo droshinaataaji ne vienmeer izbeidzas nosvilstot tieshi pa vidu!
jaacheko ar kontrollampinju tie droshinaataaji, ja vaina nav droshinaataajos, tad caur netu toch neko neatrisinaasi!
ok pameginasu ar kontrol lampinu paskatities! ja kas aizsutisu tew pm!
Viitols wrote:dereetu saakt ar droshinaataaju nochekoshanu un neder skatiishanaas uz aci, jo droshinaataaji ne vienmeer izbeidzas nosvilstot tieshi pa vidu!
Kads var man palidzet man problema ar loga pacelaju noravu stiprinajumus, Logs palika karaties bet pats pacelais staiga turp shurp, nemot apshuvumu nost izkrita dzelzis plakans domaju ta ir ta detalja kas sastiprina logu ar pacelaju kads zin ka vinji savienojas tur plastmasas kautkadi verkishi ir vai kas? ir kadas idejas?
Tatad tur nak loga sliede un pa to sliedi sluka 2 balti plastmasini viens no viniem tev saplisa toist noluza gabalins un nokrita fiksejosais dzelzitis tapec vins arii gazas ieksa! tads plastmasins maksa lidz 2ls lai nomainitu ieliec plastmasinu jauno atpakal slied un pieliec loga mehanisma dalu kas nak plastmasa ieksa stipri jasaspies lai iejiet riktigi taja plastmasa ieksa un ar tadu dzelziti ir jaizspiez ciet lai loga mehanisms no plastmasas nespruk ara, bet pirms to visu dara vajag ielikt logu ieksa pareizajas sliedes pa pamlam kur vins staiga, man tie plastmasi vecajam ir biezi luzusi un arii sitam kad logs bija iesalis, reinim arii vienreiz mainiju sedanam ir biku vieglak nomainit!
Tatad tur nak loga sliede un pa to sliedi sluka 2 balti plastmasini viens no viniem tev saplisa toist noluza gabalins un nokrita fiksejosais dzelzitis tapec vins arii gazas ieksa! tads plastmasins maksa lidz 2ls lai nomainitu ieliec plastmasinu jauno atpakal slied un pieliec loga mehanisma dalu kas nak plastmasa ieksa stipri jasaspies lai iejiet riktigi taja plastmasa ieksa un ar tadu dzelziti ir jaizspiez ciet lai loga mehanisms no plastmasas nespruk ara, bet pirms to visu dara vajag ielikt logu ieksa pareizajas sliedes pa pamlam kur vins staiga, man tie plastmasi vecajam ir biezi luzusi un arii sitam kad logs bija iesalis, reinim arii vienreiz mainiju sedanam ir biku vieglak nomainit!
kur to plastmasu var nopirkt tu zini kadu konkretu vietu?
Iekš bm auto var viņbus nopirkt! pagaajšvasar pirku pa 2ls gabalaa!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286