vai tik nebuus par lielu?Andis wrote:Negribi savam zīļukam pa normālu naudu R17?

vai tik nebuus par lielu?Andis wrote:Negribi savam zīļukam pa normālu naudu R17?
190. mierīgi iet iekšā gan 17 gan 18, bez arku mocīšanas ar stock piekari.Archuks wrote:190 kkādas Mini arkas, ka nevar 17'' īzī uzlikt? :neka: tak e30 izmēros līdzīgs un 17'' bez probzām
nav tik trakiDeivs wrote:190. mierīgi iet iekšā gan 17 gan 18, bez arku mocīšanas ar stock piekari.Archuks wrote:190 kkādas Mini arkas, ka nevar 17'' īzī uzlikt? :neka: tak e30 izmēros līdzīgs un 17'' bez probzām
17 ir normāls izmērs, bet teiksim es negribu sev 17, dēļ riepu cenām un latvijas ceļiem itsevišķi krīzes laikā.
šuram naudas nav.
E36 nebija koka rati nedz ar 17'', nedz 18'', bet nu labāk jau braukt ar dīvānu, baloniem un katrā līkumā censties neiekrist blakussēdētāja klēpīAndis wrote:Varbūt bailies no koka ratiem!Archuks wrote:190 kkādas Mini arkas, ka nevar 17'' īzī uzlikt? :neka: tak e30 izmēros līdzīgs un 17'' bez probzām
a ja blakus sēž smuka meitene ?Archuks wrote:E36 nebija koka rati nedz ar 17'', nedz 18'', bet nu labāk jau braukt ar dīvānu, baloniem un katrā līkumā censties neiekrist blakussēdētāja klēpīAndis wrote:Varbūt bailies no koka ratiem!Archuks wrote:190 kkādas Mini arkas, ka nevar 17'' īzī uzlikt? :neka: tak e30 izmēros līdzīgs un 17'' bez probzām
Kā man šitais izbesī sirņikā, kad ej līkumā straujāk - cenšos pie ručņika turēties.Archuks wrote:E36 nebija koka rati nedz ar 17'', nedz 18'', bet nu labāk jau braukt ar dīvānu, baloniem un katrā līkumā censties neiekrist blakussēdētāja klēpīAndis wrote:Varbūt bailies no koka ratiem!Archuks wrote:190 kkādas Mini arkas, ka nevar 17'' īzī uzlikt? :neka: tak e30 izmēros līdzīgs un 17'' bez probzām
a manējais bija, nempb wrote:arčuk, šis ir ikdienas auto, nevis megasporttrack auto
bet es patiešām nedomāju, ka lielākus par 16niekiem likšu!Archuks wrote:a manējais bija, nempb wrote:arčuk, šis ir ikdienas auto, nevis megasporttrack autotad vajag teikt, ka citas prioritātes, nevis, ka max 16 liksi
Man ir daudz vaAGJImpb wrote:tev ir arī 190? kā hadene to piecieš? cik bieži riepas pret arkām skrāpē?jankac230k wrote:Man uz 190aa stav r18 no problem! ta ka der