chainsaw wrote:liidz ar plusiem ledus vairs nav ciets, bet miiksts, reali tie 25 cm miiksta ledus ir taspats kas 10 cieta
Nu bez izstāstiet man, lūdzu, kā divu dienu laikā (apmēram tik ilgi ir plusi) ledus 25 cm biezumā var palikt mīksts? Okei, virskārta varētu būt mazliet pakususi, bet zem tās taču nekas nav mainījies. Un nav jau tā, ka tie plusi būtu uzlekuši līdz padsmit grādiem, mazliet pakūst un viss.
chainsaw wrote:liidz ar plusiem ledus vairs nav ciets, bet miiksts, reali tie 25 cm miiksta ledus ir taspats kas 10 cieta
Nu bez izstāstiet man, lūdzu, kā divu dienu laikā (apmēram tik ilgi ir plusi) ledus 25 cm biezumā var palikt mīksts? Okei, virskārta varētu būt mazliet pakususi, bet zem tās taču nekas nav mainījies. Un nav jau tā, ka tie plusi būtu uzlekuši līdz padsmit grādiem, mazliet pakūst un viss.
radās tikko doma varbūt uztaisīt kādu 6dienu/7dienu pabraukāšanos un gudru padiršanu iekš 333, tipa pod track day, kā ārzemēs notiekās pa sausu/slapju asfaltu kā labāk gribās, uz pāris stundiņām, var pie reizes ar kartingiem izbraukt, ja vēlēšanāš u.t.t.
Archuks wrote:radās tikko doma varbūt uztaisīt kādu 6dienu/7dienu pabraukāšanos un gudru padiršanu iekš 333, tipa pod track day, kā ārzemēs notiekās pa sausu/slapju asfaltu kā labāk gribās, uz pāris stundiņām, var pie reizes ar kartingiem izbraukt, ja vēlēšanāš u.t.t.
+1
tikai mēneša saakumaa labaak, beigās nav naudas :shura_bomaars: