rrrainis wrote:Šodien tiek braukts tepat pie Rīgas, Baložos, slidināties pa ezeru Tie kas arī grib pievienoties, varam satikties 16:00 pie Baložu krusta (Bauskas šoseja). Es un Aleks būsim
kadam ir velme ari aizraut uz turieni?
Krish90 teica ka arī piebrauks pie ezera pēc 16.00
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Lambertino wrote:
Izskatās, ka viens ir Dainis ar subaru
Nu diez vai ši dzeka braukšanas māku var nosaukt par dainis, čalis ralijā brauc arī un mašīnu pārvalda ļoti labi - ta kā par citu māku var padiskutēt, bet ne zilā subāra!!!!!!!
Lambertino wrote:
Izskatās, ka viens ir Dainis ar subaru
Nu diez vai ši dzeka braukšanas māku var nosaukt par dainis, čalis ralijā brauc arī un mašīnu pārvalda ļoti labi - ta kā par citu māku var padiskutēt, bet ne zilā subāra!!!!!!!
Dainis ir cilvēks, kuram pieder subārs
Takā ņestresujem, vienkārši ieraudziju zināmu auto
skat.video 1.min
Klau, kāds ir vakar/aizvakar bijis uz Kadagas ezera? Ir doma šodien turp aizšaut, bet gribas zināt, kādi tur apstākļi, tas ir, vai nav ļoti nelīdzens un tamlīdzīgas lažas. Otrdien biju uz Driškina ezera ar kvatru ledu slīpēt, bet tur nebija diez ko jauki, jo baigie nelīdzenumi un mašīna tiek lauzta. Tas nav patīkami. Tāpēc vēlos noskaidrot, vai uz Kadagas ezera var kaifu ķert nelaužot (?) auto.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies,
Man šis kurss ir tikko sācies...
Leons_ wrote:Klau, kāds ir vakar/aizvakar bijis uz Kadagas ezera? Ir doma šodien turp aizšaut, bet gribas zināt, kādi tur apstākļi, tas ir, vai nav ļoti nelīdzens un tamlīdzīgas lažas. Otrdien biju uz Driškina ezera ar kvatru ledu slīpēt, bet tur nebija diez ko jauki, jo baigie nelīdzenumi un mašīna tiek lauzta. Tas nav patīkami. Tāpēc vēlos noskaidrot, vai uz Kadagas ezera var kaifu ķert nelaužot (?) auto.
Leons_ wrote:Klau, kāds ir vakar/aizvakar bijis uz Kadagas ezera? Ir doma šodien turp aizšaut, bet gribas zināt, kādi tur apstākļi, tas ir, vai nav ļoti nelīdzens un tamlīdzīgas lažas. Otrdien biju uz Driškina ezera ar kvatru ledu slīpēt, bet tur nebija diez ko jauki, jo baigie nelīdzenumi un mašīna tiek lauzta. Tas nav patīkami. Tāpēc vēlos noskaidrot, vai uz Kadagas ezera var kaifu ķert nelaužot (?) auto.
Paskaties pa logu
Nu nav aiz mana loga Kadagas ezers. Tāpēc arī jautāju.
Ja plus grādi, tad nevar slidināties vai? Ledus ielūzīs? Kur laža?
Mūžu dzīvo, mūžu mācies,
Man šis kurss ir tikko sācies...