preteejaa gadiijumaa - balliiitee

atdevām :hohol:V.I.P. wrote:HaL & JLO, mezhezerus atgriezaat Lambertam?
preteejaa gadiijumaa - balliiitee![]()
![]()
*Sicram fochuks bi liidz , bet no somas laikam taa arii netika izvilktsLambertino wrote:TheGirL wrote:TnX Lambertino par pasaacienu
Dariju ko varēju
Edx ar paldies par trases noorganizēšanu un papīru raksīšanu + MieziC arī, par laika ņemšanu![]()
p.s kāds vispār bildēja k ko?
vdx-treme wrote:Paldies Lamberta kungam par pasakuma organizesanu!EDXam paldies par izvilshanu no flokshiem!
![]()
domā tas ir tik viegliiz wrote:būtu interesanti palūrēt laikus, liec tik iekšā
a kur mana balva par 2. vietu?
gan jau ka minūšu 15 darbs ir, ieskanē un atsūti man tās lapas,sarakstīšu visiem rezultātusLambertino wrote:domā tas ir tik viegliiz wrote:būtu interesanti palūrēt laikus, liec tik iekšā
Jau sarakstiju ar roku labākos rezultātus visiem, moš dienas gaitā ielikšu arī otru rezultātuiz wrote:gan jau ka minūšu 15 darbs ir, ieskanē un atsūti man tās lapas,sarakstīšu visiem rezultātusLambertino wrote:domā tas ir tik viegliiz wrote:būtu interesanti palūrēt laikus, liec tik iekšā
dankeLambertino wrote:Jau sarakstiju ar roku labākos rezultātus visiem, moš dienas gaitā ielikšu arī otru rezultātuiz wrote:gan jau ka minūšu 15 darbs ir, ieskanē un atsūti man tās lapas,sarakstīšu visiem rezultātusLambertino wrote:domā tas ir tik viegliiz wrote:būtu interesanti palūrēt laikus, liec tik iekšā
niuja,,Lambertino wrote:Kopējais vietu sadalijums...
Baily pienāktos diskābels par trases nogriešanu
p.s ja kādam baigi interesē laiki, tad prasat, rakstīšu iekšā