Lambertino wrote: pretenziju nav, bet forumā gan neko neraksta! Vienīgie posti ir pie pasākumiem kopā sanākšanas
ja drīkst izteikties (nerunāju par konkrēto useri) - postu skaitu ņemt par kritēriju kāda izvērtēšanai ir mazliet nepareizi.
Ir cilvēki, kas izmanto iespēju lasīt un lietot PM, nevis postēt visur pēc kārtas :neka:
Sorry, par
man kā šīs tēmas vērotājam: No manas jau vien ir baigais pinķeris par ID saņemšanu.
Tagad katram juzerim taisit topiku par ID saņemšanu domāju ir lieki.
Labāk būtu, ka vai nu "Mans jaunais auto'' vai ''Lietotāju projektiem'' vnk piešķirt vai nepiešķirt.(kkā tā būtu moz tas vieglāk)
Garaiz wrote:man kā šīs tēmas vērotājam: No manas jau vien ir baigais pinķeris par ID saņemšanu.
Tagad katram juzerim taisit topiku par ID saņemšanu domāju ir lieki.
Labāk būtu, ka vai nu "Mans jaunais auto'' vai ''Lietotāju projektiem'' vnk piešķirt vai nepiešķirt.(kkā tā būtu moz tas vieglāk)
cik es saprotu pēc ne/piešķiršanas topics tiek dzēsts
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Nu visideālākais variants būtu likt balsošanu, piemēram 3 dienas (to topikā var ierakstīt, pie balsošanas veidošanas), kad balsošana beidzās vienkārši topiku dzēst / slēgt vai arī pārvietot uz kādu slēgtu sadaļu, kas redzama tikai moderiem + izvākt, lai tā sadaļa nerādās galvenajā lapā pie pēdējiem topikiem.
Martinss wrote:Nu visideālākais variants būtu likt balsošanu, piemēram 3 dienas (to topikā var ierakstīt, pie balsošanas veidošanas), kad balsošana beidzās vienkārši topiku dzēst / slēgt vai arī pārvietot uz kādu slēgtu sadaļu, kas redzama tikai moderiem + izvākt, lai tā sadaļa nerādās galvenajā lapā pie pēdējiem topikiem.
ja te lieki neklabinātu, tad topiks arī nebūtu redzams pirmajā lapā jo viņš būtu noslīdējis lejā
ID netiek piešķirts
Ir iespēja tikt pie mazās burnout.lv uzlīmes, kura būs kā puse no ID! (ja ir vēlme, tad PM)
Iemesls - nepietiekams balsošanas rezultāts
Pēc saviem ieskatiem geum varēs veidot jaunu balsošanas topiku, bet iesaku apmeklēt vēl pāris minimītingus...
tiek rezervēts ID318 lietotājam geum