Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
DeeCee
EMO
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP

Post by DeeCee »

Melnais wrote:
Garaiz wrote:Šodien dēļ foršā remonta pie LSPA zāles, jeb Šmerļa, nācās pārkāpt CSN, virzienā no Juglas uz centru pārāvu pāri tranvaja sliedēm,(pirmo reiz kko tik debīlu darīju) :miileeties: bija jāsteidzas ar draudzeni tikties.
nobraucu kādus 200metrus un tur mani apstādināja zaļais vīriņš, sapratu, ka dimbā. :miileeties:
Paņēmis manus dokumentus, atnāca pēc minūtēm 10, jo pirms manis tika apturēti 3auto un aiz manis vēl kadi 4.gab., :roll:
Vīriņš atnāca jautāja no kurienes uz kurieni dodamies vai ir pārkāpumi, teicu, ka no darba uz mājām un pārkāpumu nav, šis teica, ka bus 1punkts un 40Ls,
smiekligi, bet fakts es paprasiiju šim vai nevar uzraxtīt protokolu kur tā summiņa ir mazāka, sis padomāja un pēc brīža teica,
ka izsaka brīdinājumu un pabrīdināja, ka viņi tur stāvēšot katru dienu un protams novēlēja man laimīgu ceļu! :yo:

Kaut vairāk būtu tādu vīriņu kā vinsh 8)
kaut mazāk būtu tādu braucēju kā tu! :shura: (nekā personīga)
bēt, te Garaiz pateica visu par šitiem CSN pārkāpējiem utt, vienreiz pārkāpa, lai ātrāk būtu, pēc brītiņa noturēja poliči un nokavēja vairāk kā 10min, kaut braucot pēc noteikumiem būtu nokavējis 3 min.. :)
tanii vietaa apt ar mentiem var buut aatraak nekaa gaidiit
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Garaiz

Post by Garaiz »

Melnais wrote: kaut mazāk būtu tādu braucēju kā tu! :shura: (nekā personīga)
bēt, te Garaiz pateica visu par šitiem CSN pārkāpējiem utt, vienreiz pārkāpa, lai ātrāk būtu, pēc brītiņa noturēja poliči un nokavēja vairāk kā 10min, kaut braucot pēc noteikumiem būtu nokavējis 3 min.. :)
labaakais bija tas, ka skatiijos cik daudz pakasu laiku. :-D mani pa to laiku tik 2 auto (kas bija aiz manis pirms parmaucu sliedem) tai korkii apdzina

Tagad labaak pastaveshu ilgaak kaa vnm esu to dariijis.
CP no manis veel ne sentavo nav dabujushi, thu thu thu
braucu kulturaali, nevienam netrauceejot :rally:
Type85 quattro
Android
Admins

Post by Android »

Nupatās braucot mājās zem dzelzceļa tilta uz krastenes spogulī parādījās sarkanu/zilu bākuguņu attēls un fonā atskanēja kaut kāda muldoņa ruporā. Nācās apstāties. Pienāk klāt CPists - ne stādās priekšā, nekā - prasa doķus. Ok, iedodu.
CP: zināt apturēšanas iemeslus?
Es: Nē. Lūdzu precizējiet.
CP: Pārbraucāt krustojumu pie sarkanās gaismas.
Es: Nevar būt. Esmu pārliecināts, ka pārbraucu krustojumu pie dzeltenās gaismas (tā arī bija).
CP: zinu, par ko apturu, un arī tiesā zināšu, ko teikt.
Un aiziet.
Ok, domāju, ka šiem tad ir jābūt video ierakstam par manu pārkāpumu. Aizeju līdz CP autiņam, saku lai šie parāda ierakstu. Šie saka, ka kamera nestrādājot. Atbildu, ka tad par ko mēs te diskutējam? Esmu 100% pārliecināts, ka pārbraucu krustojumu pie dzeltenās gaismas, un arī ka mašīnā ir liecinieks šim faktam.
Šis sāk taisnoties, ka, tip, ja kamera nestrādā, tad šim ko, mājās braukt? Atbildu, ka nav mana darīšana, kur šim braukt, un ka nestrādājoša kamera nav iemesls sastādīt protokolu par neesošu pārkāpumu. Šis kaut ko vēl noburkšķ, tad pa rāciju pārbauda un pārliecinās, ka manā kontā pēdējā gadā nav bijuši pārkāpumi, tad vēl kaut ko pastāstīja, ka noteikumi esot jāievēro un turpmāk, lai negadoties "šādi kāzusi ar policiju", pie dzeltenā tomēr esot jāapstājas. Un neko, atdeva doķus atpakaļ, nekādu protokolu tā arī nesastādīja.
Nepatīkami tas, ka CP laikam aiz gara laika, vai hz vēl kāpēc, mēģina piesiet neizdarītus pārkāpumus.
Good morning? No such thing!
Rihy

Post by Rihy »

Android wrote:Nupatās braucot mājās zem dzelzceļa tilta uz krastenes spogulī parādījās sarkanu/zilu bākuguņu attēls un fonā atskanēja kaut kāda muldoņa ruporā. Nācās apstāties. Pienāk klāt CPists - ne stādās priekšā, nekā - prasa doķus. Ok, iedodu.
CP: zināt apturēšanas iemeslus?
Es: Nē. Lūdzu precizējiet.
CP: Pārbraucāt krustojumu pie sarkanās gaismas.
Es: Nevar būt. Esmu pārliecināts, ka pārbraucu krustojumu pie dzeltenās gaismas (tā arī bija).
CP: zinu, par ko apturu, un arī tiesā zināšu, ko teikt.
Un aiziet.
Ok, domāju, ka šiem tad ir jābūt video ierakstam par manu pārkāpumu. Aizeju līdz CP autiņam, saku lai šie parāda ierakstu. Šie saka, ka kamera nestrādājot. Atbildu, ka tad par ko mēs te diskutējam? Esmu 100% pārliecināts, ka pārbraucu krustojumu pie dzeltenās gaismas, un arī ka mašīnā ir liecinieks šim faktam.
Šis sāk taisnoties, ka, tip, ja kamera nestrādā, tad šim ko, mājās braukt? Atbildu, ka nav mana darīšana, kur šim braukt, un ka nestrādājoša kamera nav iemesls sastādīt protokolu par neesošu pārkāpumu. Šis kaut ko vēl noburkšķ, tad pa rāciju pārbauda un pārliecinās, ka manā kontā pēdējā gadā nav bijuši pārkāpumi, tad vēl kaut ko pastāstīja, ka noteikumi esot jāievēro un turpmāk, lai negadoties "šādi kāzusi ar policiju", pie dzeltenā tomēr esot jāapstājas. Un neko, atdeva doķus atpakaļ, nekādu protokolu tā arī nesastādīja.
Nepatīkami tas, ka CP laikam aiz gara laika, vai hz vēl kāpēc, mēģina piesiet neizdarītus pārkāpumus.
Normļna.. šie pēdējā laikā sākuši ķert uz muļķi visus...
#MR

Post by #MR »

caļiem plāns japilda
Archuks
BMW

Post by Archuks »

galvenais pastāvēt uz savu taisnību, lai nedomā, ka varēs uz muļķi paķert.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Aigars

Post by Aigars »

krīzes laikā kaut kā taču ir jāgūst peļņa valstij :neka:
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

sukas vinji ir.. punkts
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Android
Admins

Post by Android »

Archuks wrote:galvenais pastāvēt uz savu taisnību, lai nedomā, ka varēs uz muļķi paķert.
Uz to arī tika spiests. Katrā ziņā ja jamie būtu rakstījuši protokolu, tad paskaidrojumā tiktu pieminēts arī tas, ka CPists nestādījās priekšā, un arī ka tika doti mājieni "norēķināties uz vietas".
Dzhanis

Post by Dzhanis »

Turpmāk, ja aiz mums brauc CP ekipāža , tad pie luksofora zaļi mirgojošās gaismas strauji jābremzē, lai laicīgi paspētu apstāties! Vismaz nebūsi pārbraucis pāri zaļai mirgojošajai gaismai, jo tas noteikti ar noziimee, ka tu esi paarkaapis CSN. :) Par laimi/nelaimi man patrāpījās tikai vienu reizi nesakarīgs ments, kur mani paņēma par ātrumu manas vainas dēļ. Mašīna sāka raustīties pēc benzīntanka apmeklējuma.Izdomāju, ka jāiztīra trubas mazliet atvelkot līdz 80, tur kur 50. Trubu tiiriishana maksaa 30Ls un 1 punkts :D Bet palīdzēja!
Android
Admins

Post by Android »

gt99 wrote:Visi baigi labi zin savas tiesības, bet piemirst par saviem pienākumiem. Tādēļ šajā valstī viss ir žerez žopu.
Rekur vēl viens "pie dzeltenā paspējējs", tikai šis nepaspēja.
16 Nov 2008, 12:39:52 fleix rakstīja:
15 Nov 2008, 22:05:37 martink rakstīja:
15 Nov 2008, 21:55:27 Mr-Scorpion rakstīja:
kas pa briesmām šovakar ir centrā, pie saktas noticis ? 3 saslānīti auto, un viens ir tāds, ka pažarnieki griež laukā... cerams, ka dzīvus cilvēkus. :o
http://www.diena.lv/lat/politics/riga/b ... si-avarija" onclick="window.open(this.href);return false;
Pazistams dzeks ar subaaru, esot diezgan lielaa aatrumaa lidojas paari, lai paspeetu..Iedegaas sarkanais, nepaspeeja :(
Protams, tikai tu mums tāds briļļains nobarojies skaistuma un gudrības iemiesojums, kurš vienmēr apstājas tieši tajā brīdī, kad luksoforā zaļā gaisma pārslēdzas uz dzelteno.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

tagad pateicoties tiem suudainajiem luksaforiem kur vairs zaljaa gaisma nemirgo sameeraa biezi sanaak braukt paar dzelteno/sarkano
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Android
Admins

Post by Android »

gt99 wrote:
Android wrote:Protams, tikai tu mums tāds briļļains nobarojies skaistuma un gudrības iemiesojums, kurš vienmēr apstājas tieši tajā brīdī, kad luksoforā zaļā gaisma pārslēdzas uz dzelteno.
A Tu mammītei aizskrēji un izraudājies uz pleciņa, par to ka Tevi lielie ļaunie policijas onkuļi tā abižoja?
Neabižoja. Mēģināja abižot. Un nespried pēc sevis par sūdzēšanos un puņķu smērēšanu vestītē.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

DeeCee wrote:tagad pateicoties tiem suudainajiem luksaforiem kur vairs zaljaa gaisma nemirgo sameeraa biezi sanaak braukt paar dzelteno/sarkano
+1, bet mu lūk t\as ir Eiropas regulas, ka zaļais nedrīks raustīties. Neatminos vairskurā valstī to redzēju, bet pirms izdziest zaļais, paralēli sāk mirgot dzeltenais. Eiropas regulā iekļaujas un loģisks risinājums!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:
DeeCee wrote:tagad pateicoties tiem suudainajiem luksaforiem kur vairs zaljaa gaisma nemirgo sameeraa biezi sanaak braukt paar dzelteno/sarkano
+1, bet mu lūk t\as ir Eiropas regulas, ka zaļais nedrīks raustīties. Neatminos vairskurā valstī to redzēju, bet pirms izdziest zaļais, paralēli sāk mirgot dzeltenais. Eiropas regulā iekļaujas un loģisks risinājums!
Tur apakšā ir nevis eiropas regulas, bet gan Vīnes konvencija ;) Protams, ir daudzas lietas, kas tomēr tai konvencijai neatbilst, bet tagad pamazām šis tas tiek kārtots/sakārtots.
EMils

Post by EMils »

Daudz policisti ielās!!! :evil: Centrs->Teika redzēju 3 ekipāžas, 4.neredzēju = 20 Ls :o
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

FOTO RADARS:
Ulmaņa gatve, virzienā uz Jūrmalu, aiz Liepājas ielas pie NESTES
Foxijs

Post by Foxijs »

šodien pie uzbraukšanas uz salu tilta no krastenes viaduktā menti stāvēja un ņēma visus pēc kārtas :doh: mani nepaņēma, bet dabūju labi sabremzēties, pēctam dodot grīdā netīšām sanāca saslīdēt :aiwa:
aa un uz krastenes centra virzienaa ir fotoradars cerams mani nesafočēja :aiwa:
Morfijs

Post by Morfijs »

arrii preteejaa pusē pie nobraukšanas stavēja menti uz krastenes...kur Toyota centrs, laikam..
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Uz ātrumu ņēma?
Locked