Android wrote:Zinu zinu. Ir problēma - kaisītāji arī pa grāvjiem dzīvojas.
Šorīt daugmalē vienīgais iecirkņa pilnpiedziņas kaisītājs nevarēja pabraukt - slīd ļoti
Izziņots jamiem ir - viss tiek darīts.
neenu, no kaisiishanas jau vairs IMHO nebuus jeega, saals izgrauziis bedres grantii un buus ljoti slidena grantene + bedres vietaa, kur noritusi saals. mosh driizaak ar greideri saskraapeet to ledu + greideris vienmeer akmentinjus uz celja no celjmalaam izvelj, vareetu sliideet mazaak.
betnu teu labaak zinaams, es jau tikai no kraameetaaja puses redzu to situaaciju
Android wrote:Zinu zinu. Ir problēma - kaisītāji arī pa grāvjiem dzīvojas.
Šorīt daugmalē vienīgais iecirkņa pilnpiedziņas kaisītājs nevarēja pabraukt - slīd ļoti
Izziņots jamiem ir - viss tiek darīts.
neenu, no kaisiishanas jau vairs IMHO nebuus jeega, saals izgrauziis bedres grantii un buus ljoti slidena grantene + bedres vietaa, kur noritusi saals. mosh driizaak ar greideri saskraapeet to ledu + greideris vienmeer akmentinjus uz celja no celjmalaam izvelj, vareetu sliideet mazaak.
betnu teu labaak zinaams, es jau tikai no kraameetaaja puses redzu to situaaciju
Grantenieki jau netiek kaisīti ar sāli, bet gan ar smilti. Ja jamo nokaisa ar sāli, tad ceļš saiet pilnīgā putrā. Rievošanu var pielietot, ja temperatūra ir zem -5 pastāvīgi, un arī ledus/sniega biezums vismaz 3-5cm, a tagad ir tikai plāna kārtiņa virsū.
Šodien braucot ap 17:00 uz Iecavas pusi diezgan adrenalīnu noķēru. Sniegs bija diezgan labi sasnidzis un starp joslām veidojās jau kārta. Gribēju apdzīt rindu ar sabiedrisko transportu un kraviniekiem, bet iebraucot pretējā joslā aizgāju šķērsām.
Diezgan sūdīgi, ja tas notiek brīdī, kad galīgi neesi gatavojies un pie tāda ātruma.
Laimīgā kārtā savācos un iekārtojos starp smagsvara braucamajiem.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
shodien ap 18:30 apvedceļš bij nu ... nu ... Tādā dirsā...
kaisiitaaji brauca bet nu eepaķ... prieksheejie bremzee.. es ar.. bet nu iet taisni taapat pakaļā iekšā.. labi ka abs un vareeju izstūrēt malā... labs adrenaliins....
Juzix wrote:Uz R-hesa, tajā posmā kur pagājušās divas vasaras lāpija un pucēja, vienās bedrēs!!!
Yap, tur čaļiem kaut kas nesanāca ar tehnoloģijām. Tagad tiek čakarēti pa garantijām. Visdrīzāk, ka pavasarī atkal tur urbināsies - kasīs veco asfaltu nost un liks pa jaunu virsū. Pa ziemu tagad tikai tās bedres ik pa brīžam aizķēpās ciet.
saulkrastos sasniga ~7cm nepilnas stundas laikā! Ja brauciet uz to galu, esiet prātīgi, ceļš ļoti slidens. reāli braucu kādi 60-70km/h, ātrāk jau sāka palikt bail
Mamma saka, ka ceļi drausmīgi
ikdienas braukšanai jā..pie mani pļavniekos joprojām nav nekas tīrīts
bet atsevišķās vietās, kur varētu paslidināties..ir pat ļoti ok..naktī lubānas iela aiz bāzes..nu uz kapu pusi..es domāju, ka tur būs jautri..šod jau redzēju 2 evolūcijas priecājoties par pareizajiem laikapstākļiem
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Laiks fantastisks, tik zem, ka besis uznaak peec 7stundu slidinaashanaas un jaunajam ripaam jau kantiites piestriikeetas
Lielaaka dala bezpiedzinjas iesuukaa :neka: