Man baigi ilgu laiku prasa ieskriešānās, jo uzlika vienriteņa pusē tieši zapasku un tā ir M+S Steidzami jāaizbrauc pēc diska un jāuzliek normāls rats savādāk vairāk uz vietas stāvu
Vakar vakarā ieslidinājāmies ar esīti pie arēnas. Es gan tikai asistēju ar gudriem padomiem, kurus, kā jau mums visiem tas ļoti labi zināms, visi uzklausa un ņem vērā. Principā turējos pie alko pudeles, kamēr Arc kāva manu mašīnu.
izskatās, ka šodien nav jēga iet slidināties, vismaz mazjaudīgiem nemotoriem ar priekšpiedziņu, par biezu snoega sega, kam apakšā ir spogulis noslidināts, vienīgi uz lielajām kautcik tīrītajām ielām varēja normāli plakaniski likt
iz wrote:izskatās, ka šodien nav jēga iet slidināties, vismaz mazjaudīgiem nemotoriem ar priekšpiedziņu, par biezu snoega sega, kam apakšā ir spogulis noslidināts, vienīgi uz lielajām kautcik tīrītajām ielām varēja normāli plakaniski likt
Kauguros Nestes un Ziemeļu naftas laukumi ir okei.
rīga visos laukumos sniegs pāri slieksnim, pagalmā nevarēu pie daudzstāvenes tikt , ar ieskrējienu nācās braukt, pirms manīm vēl viens q bij paspējis norakties
iz wrote:izskatās, ka šodien nav jēga iet slidināties, vismaz mazjaudīgiem nemotoriem ar priekšpiedziņu, par biezu snoega sega, kam apakšā ir spogulis noslidināts, vienīgi uz lielajām kautcik tīrītajām ielām varēja normāli plakaniski likt
kas ta tie par laukumiem??? tad jau mans pagalms pie maajas ir lielaaks - tik maurinju zheel...
kas ta tie par laukumiem??? tad jau mans pagalms pie maajas ir lielaaks - tik maurinju zheel...
Tikko mājās ierados
Tukums vienkārši piesnidzis! Atbraucu mājās, jo nu jau vairs pat ieskrieties nevarēja pa tik dziļu sniegu.
Šodienas rezultāts - 3x ņemta lāpsta no bagažnieka un rakts
Es ar fwd un vasarenēm pa akmeņiem normāli
Tur tak pilnīga slidotava bija! Es ar ziemenēm un pilnpiedizņu visai ātri aizlasijos :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5