Juzix wrote:Tāds naivums tavā vecumāblondais wrote:aij labi - braukshu maajaasArc wrote:hmm, ja vakarā snigs un paspēšu uzlikt Ziemenes, tad varētu aizbraukt uz s/k mārupi![]()
gan jau Jūrmalā ir riktīgi sasnidzis

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Juzix wrote:Tāds naivums tavā vecumāblondais wrote:aij labi - braukshu maajaasArc wrote:hmm, ja vakarā snigs un paspēšu uzlikt Ziemenes, tad varētu aizbraukt uz s/k mārupi![]()
gan jau Jūrmalā ir riktīgi sasnidzis
Tikai nav sniegaArc wrote:Tā, ziemenes ir virsūTiesa vienam lietajam izrādijās šaize tāpēc vienam ratam stāv rez ritenis. Esmu gatavs slidināties
Lai cik tas glupi nebūtu, tad es arīArc wrote:Personīgi es gaidu solīto, lielo sniega vētru
ir tāda liela ielas, kas iet cauri mārupei, +- paralēli ulmaņa gatvei, tur ir vienā vietā paliels laukums ar akmeņiem pa vidu, malās uttMartinss wrote:Kur Mārupē konkrēti? Varētu atrādīt jauno driftmobīli, tieši mārupē ciemojos.
Tev ir mašīna vai es kko jaucu?Martinss wrote:Kur Mārupē konkrēti? Varētu atrādīt jauno driftmobīli, tieši mārupē ciemojos.
es nekur vēl nebūšu, sk. spamu, bet es domāju, ka tur viss notiksies iiiilgiMartinss wrote:Tieši atrodos uz Lielās ielas, cik jūs vēl ilgi būsiet tajā laukumā? Līdz 22:00 būsiet?