Es, kad ņēmu savam izvēles numuru, bij tikai 22 Ls jāpiemet. :neka:Dzhanis wrote:es jau skatiijos vai nav 3000! viniigais bija 2000 pieejamsPauliic wrote:numuru paņēmi izvēles?
edit: vari mēģināt saspringt uz xx-3000 piemērampoh, shaa vai taa buutu zheel 52LS nolociit par nummuru. tagad kaut kaads kakains HF7923
pilniiga bezsakara nummurs...
Dzhanis Opel Omega 3000
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Dzhanis Opel Omega 3000
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- mbertulis
- Dubultaģents
Tad jau es paspēju savējo laicīgi reģistrēt. 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

- Wu-Ryder
Dzhanis wrote:jaa, ir gan sasists. iedot draugam paslidinaaties pa viaduktu uz juurmalas shosejas peedeejaa brauciena nebija praatigiwildwing wrote:nesen kautkur manits ar sasistu kreiso sparnu laikam
Draugiem vispar nav pratigi dot slidinaties, jo sie 99% kauktur ieslidinas vai kautko nobeidz

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
sveikts ar opeli! 

http://www.kupunslipe.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Šodien izvelku no krustojuma. Pirmais robs un mashiina peld, ielieku otraja un atmetu sajūgu. Rezultātā zhik un esmu palicies bez otrā ātruma
psc, tāāāds besis.
P.S. meklēju steidzami darbu, lai būtupar ko remontēties

P.S. meklēju steidzami darbu, lai būtupar ko remontēties

Aizvakar braucu pa Slaavu apllja pirmo joslu un viens slaavs izdomaaja, ka vinjam vajag nogriezties no otraas joslas, lai uzbrauktu uz tilta...rezultaata man bija jaabrauc taalaak pa savu joslu, kur arii ieraudziiju vinja bamperi.
bamperis mazliet ieplaisaajis. Nekas traks, tad jau redzees kaa apdroshinaataaji to visu salabos.
vainiigs nebiju 

-
braucu tieši garām! nocirst rokas tiem kas nejēdz ka no apļa nobraukt var tik pa 1mo joslu!Dzhanis wrote:Aizvakar braucu pa Slaavu apllja pirmo joslu un viens slaavs izdomaaja, ka vinjam vajag nogriezties no otraas joslas, lai uzbrauktu uz tilta...rezultaata man bija jaabrauc taalaak pa savu joslu, kur arii ieraudziiju vinja bamperi.bamperis mazliet ieplaisaajis. Nekas traks, tad jau redzees kaa apdroshinaataaji to visu salabos.
vainiigs nebiju

ar quattro nav probzu!!!
likums atļauj nogriezties arī no 2. joslas!truba wrote:braucu tieši garām! nocirst rokas tiem kas nejēdz ka no apļa nobraukt var tik pa 1mo joslu!Dzhanis wrote:Aizvakar braucu pa Slaavu apllja pirmo joslu un viens slaavs izdomaaja, ka vinjam vajag nogriezties no otraas joslas, lai uzbrauktu uz tilta...rezultaata man bija jaabrauc taalaak pa savu joslu, kur arii ieraudziiju vinja bamperi.bamperis mazliet ieplaisaajis. Nekas traks, tad jau redzees kaa apdroshinaataaji to visu salabos.
vainiigs nebiju

- gacciZm
- Moderators
khm - uzbraukt var no 2ām, nobraukt - no vienas (labās) malējās.Dzhanis wrote:likums atļauj nogriezties arī no 2. joslas!truba wrote:braucu tieši garām! nocirst rokas tiem kas nejēdz ka no apļa nobraukt var tik pa 1mo joslu!Dzhanis wrote:Aizvakar braucu pa Slaavu apllja pirmo joslu un viens slaavs izdomaaja, ka vinjam vajag nogriezties no otraas joslas, lai uzbrauktu uz tilta...rezultaata man bija jaabrauc taalaak pa savu joslu, kur arii ieraudziiju vinja bamperi.bamperis mazliet ieplaisaajis. Nekas traks, tad jau redzees kaa apdroshinaataaji to visu salabos.
vainiigs nebiju
gacciZm wrote:khm - uzbraukt var no 2ām, nobraukt - no vienas (labās) malējās.Dzhanis wrote:likums atļauj nogriezties arī no 2. joslas!truba wrote:braucu tieši garām! nocirst rokas tiem kas nejēdz ka no apļa nobraukt var tik pa 1mo joslu!Dzhanis wrote:Aizvakar braucu pa Slaavu apllja pirmo joslu un viens slaavs izdomaaja, ka vinjam vajag nogriezties no otraas joslas, lai uzbrauktu uz tilta...rezultaata man bija jaabrauc taalaak pa savu joslu, kur arii ieraudziiju vinja bamperi.bamperis mazliet ieplaisaajis. Nekas traks, tad jau redzees kaa apdroshinaataaji to visu salabos.
vainiigs nebiju

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- Pauliic
- Moderators
es parasti visus šitos lohus biedēju, kuri no otrās joslas griež nost
patīkami skatīties reakciju 

- Berze
man uz slāvu apļa identisks gadījums bija. bet es paspēju noreaģēt un uzbraukt kopā ar viņu uz tilta piespiedu kārtā 
Pēctam smagi nožēloju, jo būtu nahaļavu priekšu sataisījis

Pēctam smagi nožēloju, jo būtu nahaļavu priekšu sataisījis

Bērzs
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Dzhanis wrote:likums atļauj nogriezties arī no 2. joslas!truba wrote:braucu tieši garām! nocirst rokas tiem kas nejēdz ka no apļa nobraukt var tik pa 1mo joslu!Dzhanis wrote:Aizvakar braucu pa Slaavu apllja pirmo joslu un viens slaavs izdomaaja, ka vinjam vajag nogriezties no otraas joslas, lai uzbrauktu uz tilta...rezultaata man bija jaabrauc taalaak pa savu joslu, kur arii ieraudziiju vinja bamperi.bamperis mazliet ieplaisaajis. Nekas traks, tad jau redzees kaa apdroshinaataaji to visu salabos.
vainiigs nebiju

Pa cik tiesības nopirki???

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Es ik pa laikam no apļa izbraucu no otrās joslas, bet tad cītīgi paskatos, lai nepatraucētu nevienam.
Ļoti bieži gadās, ka pirmajā joslā kaut kādi mācībnieki un kravinieki bremzē..
Ļoti bieži gadās, ka pirmajā joslā kaut kādi mācībnieki un kravinieki bremzē..

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!