Pašlaik aktīvi tiek spriests par to, ka uz nākamo gadu būs divas klases - PRO un ielas klase.
Atšķirība ir domāta tāda, ka ielas klase nevarēs braukt tandēmā līdzīgi kā tas ir Somijā (par Somiju sīkāks apraksts šeit
http://burnout.lv/index.php?pg=2&news_id=584" onclick="window.open(this.href);return false;)
Pro klase nozīmēs, ka automašīnām jau ir jābūt ar sporta teh.pasi un visām no tā izrietošajām sekām. Respektīvi - drošības karkas, beņķi. Un tas arī nozīmē, ka ar automašīnu pa ielu braukt vairs nedrīkstēs.
Par cik esmu Drifta darba grupas sastāvā, aktīvi aizstāvu savu un citu braucēju viedokli, ka nākamo gadu nevar jau taisīt ar šādu sadali. Mani argumenti ir galvenokārt balstīti uz Pasaules ekonomisko situāciju jo lieta kā tāda ir atbalstāma, bet ne tagad.
Cik esmu uzmetis, tad uzbūvējot auto, izmaksas ir ap 2000-3000Ls jo pie visa vēl klāt jārēķina treileri ar ko transportēt šo auto + protams katram būs arī jābūt ar ko to vilkt.
Vis jau ir ļoti jauki, bet lai šo ieceri īstenotu, tad man katru mēnesi (ne tikai man) būtu jāatliek vismaz 700ls.
Kādas ir jūsu domas par šo?
Cik sapratu, tad uz doto momentu labi ja savāksies kādas mašīnas sešas kas būtu gatavas šādām izdarībām :neka: