BURNOUT.LV rudens izbrauciens! [atsauksmes un bildes]
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: BURNOUT.LV ikgadējais izbrauciens.
Ir bik aizķeršanās ar to pārbrauktuvi / pārceltuvi! Par to, ka kāds varētu tur netikt virsū nebija aizdomas (bija doma, ka tur viss smuki uztaisīts lai arī sēdināti auto tiek virsū, bet nekā), bet pēc info saņemšans šis posms ir jāizslēdz, jo neatstāsim dažus krasta otrajā pusē, kas nozīmē arī tālākā posma atcelšanu! Pa rītdienu gaccizm's centīsies izplānot citu, vēl interesantāku un aizraujošāku maršrutu. Aktuālā informācija sekos pavisam drīz! 

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Emsiņ, šito problēmu var vienkārši atrisināt - sēdēt iekš ērtā Omuļa aizmugurējā beņķagacciZm wrote:Par to gan nezinu. Itkā izskatījās tāds lēzens.emsinjsh wrote: viss ir baigi labi IZNJEMOT paarbrauktuvi, tur ar seedinaatu mashiinu nevarees uzbraukt

-
Mani 7dien tas vairs netraucēs, fords atkal būs džipa statusā 

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Mīgstais !Rihy wrote:Mani 7dien tas vairs netraucēs, fords atkal būs džipa statusā

ceru , ka būs brenguļi vai bumbupatversme vai vē kas cits

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Pauliic
- Moderators
ja tas gals, tad es darītu tā
brauktu no rīta uz ligatnes bunkuru, tad varbūt āraišu pils lai gan tādam baram būtu grūti, tad uz cēsīm noīrēt kartingu halli, tur baigā djoša, tad kad visi laimīgi nosportojušies, braukt uz valmieru paēst mēģināt vai arī tajās pašās cēsīs, tad uz brenguļiem un tad jau gan jau prāts atraisītos
(šitam visam jāpiemēro 40 grādu koeficients jau no paša sākuma)

:edit: pie valmieras vēl ir baigās cmukās klintis, kur cmukos biuzukus pataisīt, bet līdz turienei ceļs ir pilnīgs veļas dēlis

:edit: pie valmieras vēl ir baigās cmukās klintis, kur cmukos biuzukus pataisīt, bet līdz turienei ceļs ir pilnīgs veļas dēlis

bunkurus manupraat nevajag, jo vinjos jau bijaam, izbrauciena laikaa 

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- gacciZm
- Moderators
Ņemot vērā to, ka daudziem ir sēdināti auto, ar kuriem nebūs iespējams tikt pāri Gaujas pārcēlājam, tad līdz ar tā izņemšanu no repertuāra, tiek mainīts viss maršruts.
Tika uzklausīts arī tas, ka daudziem šis datums nav izdevīgs.
Visa rezultātā izbrauciens tiek pārclts uz 1. novembri.
Jaunais maršruts: Rīga -> Bauska -> Tērvete -> Jelgava - Rīga
Bauskā apskatām http://www.tourism.bauska.lv/i.php?id=1 ... iss&val=lv" onclick="window.open(this.href);return false;
turpat blakus paēdam, dodamies uz http://kartes.vietas.lv/?lat=56.4042497 ... =18&m=true" onclick="window.open(this.href);return false; (uzspiežam zoom [-] un sattelite
ja būs solītais sniegs tad būs ok, bet tā tas asfalts diezgan nedraudzīgs riepām
Tad tālāk uz Tērveti - tur ir 2 Padomju bāzes http://kartes.vietas.lv/?lat=56.4795104 ... =14&m=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Pēc tam Jelgavā varētu sataisīt strelku ar vietējo Jelgavas burnout.lv nodaļu.
Priekšlikumi?
Tika uzklausīts arī tas, ka daudziem šis datums nav izdevīgs.
Visa rezultātā izbrauciens tiek pārclts uz 1. novembri.
Jaunais maršruts: Rīga -> Bauska -> Tērvete -> Jelgava - Rīga
Bauskā apskatām http://www.tourism.bauska.lv/i.php?id=1 ... iss&val=lv" onclick="window.open(this.href);return false;
turpat blakus paēdam, dodamies uz http://kartes.vietas.lv/?lat=56.4042497 ... =18&m=true" onclick="window.open(this.href);return false; (uzspiežam zoom [-] un sattelite
ja būs solītais sniegs tad būs ok, bet tā tas asfalts diezgan nedraudzīgs riepām
Tad tālāk uz Tērveti - tur ir 2 Padomju bāzes http://kartes.vietas.lv/?lat=56.4795104 ... =14&m=true" onclick="window.open(this.href);return false;
Pēc tam Jelgavā varētu sataisīt strelku ar vietējo Jelgavas burnout.lv nodaļu.
Priekšlikumi?
Nop tas neder AVG ir mega salidojums!iz wrote:pārcelt vēl pa nedēļu uz priekšu?

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
bļin, datums neder... speciāli izkārtoju, lai šī 6diena būtu brīva no darba un atstrādāšu to 1. novembrī, tagad kaut kāds čakars
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

mpb wrote:bļin, datums neder... speciāli izkārtoju, lai šī 6diena būtu brīva no darba un atstrādāšu to 1. novembrī, tagad kaut kāds čakars
man ar shitas faktors diezgan chakaree.. biju jau visu sarunaajis, tad veel vakar izkaartoju 7dienu briivu, a tagad akal taa ka nekaa...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
jup! ko es tagad atkal iešu pie vadības un teikšu - ziniet, es tomēr gribu 1. novembri brīvuharcho wrote:mpb wrote:bļin, datums neder... speciāli izkārtoju, lai šī 6diena būtu brīva no darba un atstrādāšu to 1. novembrī, tagad kaut kāds čakars
man ar shitas faktors diezgan chakaree.. biju jau visu sarunaajis, tad veel vakar izkaartoju 7dienu briivu, a tagad akal taa ka nekaa...
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Der

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- omulis
- Moderators
Man gara šasija un priekšējais ritenis tālu no bampera, kad Reinis aizmugurē uzspieda, tad varēja uzbraukt normāli, tā kā domājams, ka tā varbūt pat nebūtu problēma.Pauliic wrote:Emsiņ, šito problēmu var vienkārši atrisināt - sēdēt iekš ērtā Omuļa aizmugurējā beņķagacciZm wrote:Par to gan nezinu. Itkā izskatījās tāds lēzens.emsinjsh wrote: viss ir baigi labi IZNJEMOT paarbrauktuvi, tur ar seedinaatu mashiinu nevarees uzbraukt
P.s. un onka kas tur visu organizē- pārceļ teica: ''Puika, brauc virsū- Tu nēsi redzējis zemu mašīnu!!''
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)