Nē tai hondai līdz TypR, ir patālu! Tur motorīts ir 1600! Brauks taču arī ar Subaru Impreza RA, 4WD+ klasē, zaļajam audi pēdējā Rallijsprintā izbeidzās motorītis, tāpēc tas nu dimžēl šoreiz nebūs!vairis wrote:Vai tad nebrauks ar typR? Tas, ka ar hondu nebrauks open klasē, ir skaidrs.blade_ wrote:Vot saprotu ka cilvēkiem patīk mēļot, bet nu nejau tik atklāti! Jeršovs brauks ar hondu kurai motora tilpums nav ne par kapeiku lielāks kā 1600cm3vairis wrote:Gonku garām nevar laist, Jeršovs gāzīs ar Hondu typR![]()
![]()
Supersprints
Re: Supersprints
Ok, skaidrs, bet vienalga, kaut kā žēl tās hondas paliek!blade_ wrote:Nē tai hondai līdz TypR, ir patālu! Tur motorīts ir 1600! Brauks taču arī ar Subaru Impreza RA, 4WD+ klasē, zaļajam audi pēdējā Rallijsprintā izbeidzās motorītis, tāpēc tas nu dimžēl šoreiz nebūs!vairis wrote:Vai tad nebrauks ar typR? Tas, ka ar hondu nebrauks open klasē, ir skaidrs.blade_ wrote:Vot saprotu ka cilvēkiem patīk mēļot, bet nu nejau tik atklāti! Jeršovs brauks ar hondu kurai motora tilpums nav ne par kapeiku lielāks kā 1600cm3vairis wrote:Gonku garām nevar laist, Jeršovs gāzīs ar Hondu typR![]()
![]()

-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
nu... a peec kaa definee "ielas sliku"? tjipa "man taa liekas, ka shii riepa ir paaraak sportiska" vai kaa? es saprotu, kuras riepas ir domaatas, bet kaa tas tiek noformeets "papiiriski"?blade_ wrote:Kā zināms dažnedažādākie ielas sliki (Piemēram Toya), grunts riepas utt., ar "E" marķējumu, un šajā gadījumā organizators aizliedz braukt ar šāda tipa riepām!ParaTr00per wrote:palasiiju supersprinta nolikumu.wtf? kas ir "spoooorta protektors"? neenu, es +/- saprotu, ko vinji ir meegjinaajushi pateikt (es vismaz taa ceru), bet kas nosaka protektora "sportiskumu" un peec kaadiem motiiviem shis cilveeks vadaas?Code: Select all
9.6. Aizliegts lietot jebkāda tipa riepas ar sporta protektoru, tajā skaitā šādas riepas ar „E” marķējumu.
betnu sacensiibu ideja der!
vienkaarshi ja riepai ir "E" markjeejums, taa *ir* ielas riepa - ar to driixt braukt pa ielu, ar to var dabuut TA (ok, ir sezonas ierobezhojumi vasaras un radzhu riepaam). ja markjeejuma nau - taa nau ielas riepa un ar to pa ielu braukt nevar. shajaa gadiijumaa ir ljoooooti slideni atrunaati varianti, kad "ja kaadas nenosauktas ielas riepas protektors peekshnji neiepatiikas teh komisijai, komisija aizliedz to lietot". pie kam, leemumu pienjem sacensiibu komisaars, peec tehniskaa komisaara zinjojuma - nau teikts, ka kaadu konkreetu riepu aizliegts lietot *visiem*. vienk zinot "latvijas variantu", ir iespeejami visaadi interesanti paveersieni.

Tas bija attiecināms uz tādām riepām kādas mums bija.ParaTr00per wrote:palasiiju supersprinta nolikumu.wtf? kas ir "spoooorta protektors"? neenu, es +/- saprotu, ko vinji ir meegjinaajushi pateikt (es vismaz taa ceru), bet kas nosaka protektora "sportiskumu" un peec kaadiem motiiviem shis cilveeks vadaas?Code: Select all
9.6. Aizliegts lietot jebkāda tipa riepas ar sporta protektoru, tajā skaitā šādas riepas ar „E” marķējumu.
betnu sacensiibu ideja der!
Navarkas - tikai nevis parastais protektors, bet sporta riepas zimejums

un E burts virsū

Tici man man arī, jo tā Honda ir manējā! Bet nu šoreiz tāda izvērtās situācija ka man viņam auto ir jādod gribu es to vai nē!vairis wrote:Ok, skaidrs, bet vienalga, kaut kā žēl tās hondas paliek!blade_ wrote:Nē tai hondai līdz TypR, ir patālu! Tur motorīts ir 1600! Brauks taču arī ar Subaru Impreza RA, 4WD+ klasē, zaļajam audi pēdējā Rallijsprintā izbeidzās motorītis, tāpēc tas nu dimžēl šoreiz nebūs!vairis wrote:Vai tad nebrauks ar typR? Tas, ka ar hondu nebrauks open klasē, ir skaidrs.blade_ wrote:Vot saprotu ka cilvēkiem patīk mēļot, bet nu nejau tik atklāti! Jeršovs brauks ar hondu kurai motora tilpums nav ne par kapeiku lielāks kā 1600cm3vairis wrote:Gonku garām nevar laist, Jeršovs gāzīs ar Hondu typR![]()
![]()
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Es braukšu ar riepām kas ir garažā
Kā man tur ies :neka: neesmu braucis jau kādus kadus 3 pa gruteni sportiskā režīmā

Kā man tur ies :neka: neesmu braucis jau kādus kadus 3 pa gruteni sportiskā režīmā

- omulis
- Moderators
kas riit buus brauceejis/ skatiitaaji?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- omulis
- Moderators
11:00, laikam, pirmais starts bija.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
- Icikinsh
Klusiibaa top ideja nakamajaa sezonaa braukt...
Beidzot vismaz kaukaads autosports...
Tagad pa pagulti mekleeju piemeerotu auto... :neka:
:edit:
Zinu, ka te ir paaris gudrinieki (troop, Gt99, DD - tas uz jums attiecaas)
kuri vareetu izteikt domas par labaako ''leeto'' auto 1600 klasei...
Pateikshu lielu paldies par kaadu gudru zinju!

Beidzot vismaz kaukaads autosports...

Tagad pa pagulti mekleeju piemeerotu auto... :neka:
:edit:
Zinu, ka te ir paaris gudrinieki (troop, Gt99, DD - tas uz jums attiecaas)
kuri vareetu izteikt domas par labaako ''leeto'' auto 1600 klasei...

Pateikshu lielu paldies par kaadu gudru zinju!

- Icikinsh
GT99
kaadi modi ir vajadziigi? nu ne jau ar pilniigu stocku brauc?
|
Cik palasiijos nevar bez pannas iztikt, kas veel?
kaadi modi ir vajadziigi? nu ne jau ar pilniigu stocku brauc?

Cik palasiijos nevar bez pannas iztikt, kas veel?