Nevar tikt mašīnā!
Moderator: gacciZm
Nevar tikt mašīnā!
Problēma. Slēgšu vaļā mašīnu ar pulti, bet nekas nenotiek, jo nosēdies aklais, pieskaros durvīm sāk gaudot. Pīkstēja visu nakti, un vēl tagad pīkst, bet vājāk.. Durvis ar atslēgu nevar atslēgt, bagāžnieku arī. Nevar tikt mašīnā. Kādi ir varianti tikt iekša un attaisīt kapatu. Vai no ārpusesir iespējams dabūt kapatu kkā vaļā? Vai uzlādēt aķi? Pultij baterija ok. Mašīna Ford focus 2001. Diezgan čāpīgi.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nevar tikt mašīnā!
zvans uz 1188 un lai iedod "durvju attaisiitaaja" telefona numuru - ir servisi, kas ar to nodarbojas. piebrauc klaat, maxaa ~10-20ls. parasti grib redzeet tehpasi un personu apliecinoshu dokumentu. 

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
A kapēc nevar atslēgta ar atslēgu :neka:

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Slēdzās gan ar atslēgu. Pagriez Ford emlēmiņu uz malu, ieliec atslēgu un atver. No iekšas tu tur neko neatvērsi.
Tālāk atvieno aķi un uzlādē. Vai ar vadiem piepīpē.
Nesaprotu kas ar durvīm, kāpēc tās nevar atslēgt ar atslēgu.
Man vienam paziņam bija līdzīga situācija, bet izrādījās ka netās atslēgas bija paņēmis. Atslēga ar signalizācijas pūlti bija no cita Fokusa. Arī domāja ka aķīts nosēdies jo nevar atslēgt ar pulti. Un atsēgas arī neskāpēc neko nevēra vaļā.
Tālāk atvieno aķi un uzlādē. Vai ar vadiem piepīpē.
Nesaprotu kas ar durvīm, kāpēc tās nevar atslēgt ar atslēgu.
Man vienam paziņam bija līdzīga situācija, bet izrādījās ka netās atslēgas bija paņēmis. Atslēga ar signalizācijas pūlti bija no cita Fokusa. Arī domāja ka aķīts nosēdies jo nevar atslēgt ar pulti. Un atsēgas arī neskāpēc neko nevēra vaļā.

Nissan 200sx s13
- BlondaiZ
- Has thanked: 0
lakam leetaak buutu bijis izsaukt paliidziibublx wrote:Bagāžniekam laikam pavisam cita atslēga bija paredzēta. Attaisīju ar noasināta skrūvjgiežņa un āmura palīdzību. Jāmaina slēdzene tagad. :/

kas pa kreiso sisteemu
? man ka subaaram akjis bija nospraadzis avareikas nespeeja laagaa nomirkshkjinaat, bet durvis veel vareeja atsleegt 
un vispaar mosh nepareizaa atsleega, ja jau ar atsleegu nevareeja atsleegt, vai arii kaiminjam taada pati mashiina (kaa tanii reklaamaa
)

un vispaar mosh nepareizaa atsleega, ja jau ar atsleegu nevareeja atsleegt, vai arii kaiminjam taada pati mashiina (kaa tanii reklaamaa

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Nu kur tādi rodas.. muahahaa.. kramplauzhiem būtu mazāk samaksājis
Un ko tas tev tagad dod ka atvēri grabazhnieku? Pie akja ta vismaz tiki klāt? Pielaidi auto?
Mnja, metode ar otra akjiisha pielikshanu palienot apakshaa pie gjeneratora, startera vai kādiem citiem galiem jau laikam neinteresēja

Un ko tas tev tagad dod ka atvēri grabazhnieku? Pie akja ta vismaz tiki klāt? Pielaidi auto?
Mnja, metode ar otra akjiisha pielikshanu palienot apakshaa pie gjeneratora, startera vai kādiem citiem galiem jau laikam neinteresēja

Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Nez...es ar vienreiz newareju tikti ieks auto....aizbraucu(pareizak sakot-aizveda mani
)pie http://www.12volti.lv" onclick="window.open(this.href);return false; un dzeks parlodeja lodejumus pultij(bija atnakusi vala)parprogrameja...un tagad aida

ID 28
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Autiņš 2001. gada. Viss ticamāk, ka pana apakšā un nekam klāt tāpat netiek.kuu_haa wrote:Nu kur tādi rodas.. muahahaa.. kramplauzhiem būtu mazāk samaksājis![]()

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5