Domāju gan ka nepamanīji, es sēdēju ofisā!Rihy wrote:Jā, kur tu biji? Nemanīju...El_Camino wrote:Rihijs ar Cosi tiko pa Jūrkalnes ielu aizkrūzēja
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- El_Camino
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
Life is a bitch but a beautiful one!
Rihy, Archuks, *Sicram, mpb, erno pirms, iekš, pēc Studentu paradīzes satusēti.
A to man likās, ka kaut kur redzēts tas, kas blakus pie brokastgalda sēdēja, izrādās točna Tu.mpb wrote:jupcibinsh wrote:Rihy, Archuks, *Sicram, mpb, erno pirms, iekš, pēc Studentu paradīzes satusēti.+ no rīta redzēts gulošs cibiņš
- Foxijs
Kam šeit ir honda accord ar uzliimeem? vakar apdzina mani purchikaa pie rimi pirms krustojuma, biju ae e34 touringu spaiņa krāsā 
- tomsons82
man ir Accords,bet nav ar uzlīmēm! vakar vamdijos pa Purčiku!EsEgons wrote:Kam šeit ir honda accord ar uzliimeem? vakar apdzina mani purchikaa pie rimi pirms krustojuma, biju ae e34 touringu spaiņa krāsā
ielās ar Honda Accord coupe (F22B5)!
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Pirms 10 min pie valdemaara ielas rimi veeja suns ( ID 8 )
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Weber
- Cilvēks-karburators
10 minutes atrak tavs melnis redzets skersojam juras X ganibu#MR wrote:vakar ap 21:15 iekš oranžas tigras apdzīts smaidīgs webers
sovakar arii redzeju pie 123
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nevienu nemaniju, izņemot tos, kas pa dalībnieku parku un trasi ar kamerām vazājāsAgniz wrote:šon trijniekos Wu-Ryder (paldies par aizvešanu turp un atpakaļ), Martinss un vēl visādi kadri
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Wu-Ryder
Kamer es saucu Cibinu tu uz citu pusi aizgrieziesJuzix wrote:Nevienu nemaniju, izņemot tos, kas pa dalībnieku parku un trasi ar kamerām vazājāsAgniz wrote:šon trijniekos Wu-Ryder (paldies par aizvešanu turp un atpakaļ), Martinss un vēl visādi kadri

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
Tevi manīju, Wu-Ryder.Wu-Ryder wrote:Kamer es saucu Cibinu tu uz citu pusi aizgrieziesJuzix wrote:Nevienu nemaniju, izņemot tos, kas pa dalībnieku parku un trasi ar kamerām vazājāsAgniz wrote:šon trijniekos Wu-Ryder (paldies par aizvešanu turp un atpakaļ), Martinss un vēl visādi kadri
Tad vēl skatītāju rindās mpb, Melnais, harcho, vēl kaut kas.
Pa dalībnieku parku vazājamies freimo+1, Archuks, wanags. Bildējot Juzix, 6ec, PuikaKriss un citādi zvēri + pa trasi visādi ar seksam.lv aplīmētie un tik pat slimi braucēji.