Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 17
šovakar manīts Egons pie OVI benzīntanka, griežoties uz ventspilenes. Par cik pats griezos uz Tukumu, nenosveicināju.
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

Tieši tā.. ap to laiku arī braucu pa Augusta ielas, Tu biji uz Tukuma/Augusta krustojuma. Nepazini drošvien tapēc, ka bez bampera braucuRollin wrote:es kļūstu populārs..varētu būt
no durbes uz augusta ielu nogriezos kkur ap 22:30, bet S2 tev pie mājas nebija :neka:

Audi S2 2.2 20vt ABY '92.
Audi A4 Avant 1.9 fwd '04.
Tu kko jauc ..Tukuma un Augusta ielas iet paralēli - tāds krusts neeksistēmax wrote:Tieši tā.. ap to laiku arī braucu pa Augusta ielas, Tu biji uz Tukuma/Augusta krustojuma. Nepazini drošvien tapēc, ka bez bampera braucuRollin wrote:es kļūstu populārs..varētu būt
no durbes uz augusta ielu nogriezos kkur ap 22:30, bet S2 tev pie mājas nebija :neka:

- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
braucu miegains no dobeles...MartinsG wrote:šovakar manīts Egons pie OVI benzīntanka, griežoties uz ventspilenes. Par cik pats griezos uz Tukumu, nenosveicināju.

tas volvo aatri vien peec tam atmetaaskul-ed wrote:Jus tur trijataa vilkaat...tu, volvo un vel kaut kads, neatceros... apdzinat mani pie taa pagrieziena, kas iet uz Kemeriem, tu kur zime ir 70V.I.P. wrote:centos braukt pec noteikumiem...kul-ed wrote:sesdien tika redzest VIP velkot pa soseju uz tukuma pusi...!...saviem
bish paskatiijos aviaacijas priekshnesumu tukumaa un pec tam braucu talak kurzemee...
kur pats biji pasleepies?![]()
Es ar biju uz to sovu.. tur jau daudzi bija... vis maz no audy-style.lv...
Es pats braucu ar sudrabotu A4

p.s.
vispaar baigaa satiksme tajaa dienaa bija

p.p.s.
sorry for the late offtopic, vnk peedeejaas 6-dienas vairaak sanaaca skatiities uz mr. ballantines, "kafijas" veikalinjiem, seenju plantaacijaam un diivainas uzvediibas cilveekiem

being a better driver is not an unfair advantage...
vakar no riita ap 10mitiem redzets rihy uz v-pilenes netalu pie tukuma pagrieziena.
Kopa ar Aigarz` pabuts driftaa bikjerniekos kur sasveicinats archuks, majas braucot ap 3.00 piebraukts pie cibinjsh mizlkalnee kur nedaudz pateerzeets, pectam abus shos rakarus davedu da tukuma centram, par talakajiem celjiem vinju neko nezinu
+ salds miedzinjsh bonusaa 
bet nu vel maniti daudz id un neID burnout automobiilji drifta krajaa
ka piem ID99(nenoskaidrots) ID42(Fade) Briedis i tak dalje..
Kopa ar Aigarz` pabuts driftaa bikjerniekos kur sasveicinats archuks, majas braucot ap 3.00 piebraukts pie cibinjsh mizlkalnee kur nedaudz pateerzeets, pectam abus shos rakarus davedu da tukuma centram, par talakajiem celjiem vinju neko nezinu

bet nu vel maniti daudz id un neID burnout automobiilji drifta krajaa

End Credits
Vakar pie Biķeriem Brieža Mondeo, Fade s3, takeshi id99 laikam bija īpašnieks :neka: iekšā jau biķeros Archuks, par cik biju ticis pie aprocēm ar ko pa servisa parku var vazāties biju iegājis un mūsu drifta komandas visi auto. tad redzēts kā tālumā RaiviiC samaina lambertam riepas. Trasē redzēts freimo. un protams pavaars. Bet šis mūs ar cibinju pameta Tukuma ielās un aizbrauca mājās gulēt.. Un tad vēl ejot mājās Kadzhus pilsētā satikts
Opz.. Augusta un PiltenesRollin wrote:Tu kko jauc ..Tukuma un Augusta ielas iet paralēli - tāds krusts neeksistē![]()
..kāds man pretī brauca pa Augusta ielu, bet neskatījos ..parasti atpazīstu pēc ER un pss pss, bet choto gribējās ātrāk mājās aiztikt !

Audi S2 2.2 20vt ABY '92.
Bija kaut kas tāds. Normāls kodējiens sanāca pirms atbrauca Aigarz` un pavaars. Tad vēl šādi tādi lietotāji pa mobilo sakaru līdzeklī stāstot, kas un kā driftā.
- takeshi
id 99 ir takeshi =] vakar bikerniekos freimo redzets arcuks un raivic sasveicinati lamberts apsveikts un martins sasveicinats un vel dazi lietotaji kuriem nez nikus! =]pavaars wrote:vakar no riita ap 10mitiem redzets rihy uz v-pilenes netalu pie tukuma pagrieziena.
Kopa ar Aigarz` pabuts driftaa bikjerniekos kur sasveicinats archuks, majas braucot ap 3.00 piebraukts pie cibinjsh mizlkalnee kur nedaudz pateerzeets, pectam abus shos rakarus davedu da tukuma centram, par talakajiem celjiem vinju neko nezinu+ salds miedzinjsh bonusaa
bet nu vel maniti daudz id un neID burnout automobiilji drifta krajaaka piem ID99(nenoskaidrots) ID42(Fade) Briedis i tak dalje..

Neredzēju vai pie stūres sēdēja FADE, bet nu kkādi čalīši gan- agresīvi paātrinoties ar S3 pie kalnciema ielas krusta virzienā uz tc Spice vakar pēc drifta Biķerniekos.
Izskatījās nedaudz smieklīgi.

Motor kaputt @ 200km/h 

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Redzeets Rihy aiz alus kausa 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
-
Taa nebiju es!Reyno wrote:Neredzēju vai pie stūres sēdēja FADE, bet nu kkādi čalīši gan- agresīvi paātrinoties ar S3 pie kalnciema ielas krusta virzienā uz tc Spice vakar pēc drifta Biķerniekos.

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Archuks
- BMW
Ko nozīmē agresīvi paātrināties?Reyno wrote:Neredzēju vai pie stūres sēdēja FADE, bet nu kkādi čalīši gan- agresīvi paātrinoties ar S3 pie kalnciema ielas krusta virzienā uz tc Spice vakar pēc drifta Biķerniekos.

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Archuks wrote:Ko nozīmē agresīvi paātrināties?Reyno wrote:Neredzēju vai pie stūres sēdēja FADE, bet nu kkādi čalīši gan- agresīvi paātrinoties ar S3 pie kalnciema ielas krusta virzienā uz tc Spice vakar pēc drifta Biķerniekos.
Varbūt ar to ir domaats normaali paatrinaaties!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Archuks
- BMW
Mjā, tad es esmu ļoti agresīvs braucējs, jo es ne vien normāli paātrinos, bet arī šad tad agresīvi izņemu līkumusfade wrote:Archuks wrote:Ko nozīmē agresīvi paātrināties?Reyno wrote:Neredzēju vai pie stūres sēdēja FADE, bet nu kkādi čalīši gan- agresīvi paātrinoties ar S3 pie kalnciema ielas krusta virzienā uz tc Spice vakar pēc drifta Biķerniekos.
Varbūt ar to ir domaats normaali paatrinaaties!![]()
![]()

EVO X SST / RACE CAR INCOMING