+10psih-arno wrote:Sēdinājums der! Uzreiz cits skats!![]()

*Sicram wrote:Ar shiem te jocinjiem , kas ir veikti, liekas , ka autinjsh iet labaak
nemiiz, arii subaari un citi briinumi taa pat pliistRihy wrote:Nu neder tas auto tādām izpriecām!Ren wrote:vajag uz striipas uzliktGaņģene krietni par garu sporošanai kaut vai... bet tas ir fords, kaut kas noteikti salūzīs
subaari nepliist vinjus saalauz :gigi:omulis wrote:[consored], arii subaari un citi briinumi taa pat pliistRihy wrote:Nu neder tas auto tādām izpriecām!Ren wrote:vajag uz striipas uzliktGaņģene krietni par garu sporošanai kaut vai... bet tas ir fords, kaut kas noteikti salūzīs
Tici man, ja ar fordu tiešām brauc, tur tiešām plīst... pusasis vien ir vāja vieta, jo sevišķi priekšējāsomulis wrote:[consored], arii subaari un citi briinumi taa pat pliistRihy wrote:Nu neder tas auto tādām izpriecām!Ren wrote:vajag uz striipas uzliktGaņģene krietni par garu sporošanai kaut vai... bet tas ir fords, kaut kas noteikti salūzīs
Tas vairs nav interesantijaaniss wrote:tad jāsaregulē tā lai būtu mazāka jauda un tad kalpos ilgāk
Nu Mārcim tik tā šķiet, ka iet labāk. Nekas jau jaudai nav mainījies, tik auto ir cietāks, mazāk šūpojas uttMaijucis wrote:Nu iedosi ieveerteet vai ies labaak ka gajaa?
taa jau man patika!
jaa jo uzsaakot, straujaak, ne taa kaa no saukuma, laideni, izjuutas savadaakasRihy wrote:Nu Mārcim tik tā šķiet, ka iet labāk. Nekas jau jaudai nav mainījies, tik auto ir cietāks, mazāk šūpojas uttMaijucis wrote:Nu iedosi ieveerteet vai ies labaak ka gajaa?
taa jau man patika!