Melnais wrote:ir ok, bet kāpēc mašīnu pakaļgalam nav asuma?
Ja Tu par manām bildēm, tad tas tāpēc, ka man no purngala bildēts, aizmugure vairāk kustās + diafragma max f10 bija.
nē, es par tām, tava džeka bildēm.
Juzix, nu, ja tu esi tik gudrs, tad pastāsti, kapēc tā! jautāju tā tāpēc, ka parasti, tavām, cibiņa, un citu fotogrāfētaju bildēm ir asums uz visu auto, ja neesi pamanijis, bet te aizmugure ir manāmā miglā!
Neesmu ievērojis Cibiņa bildēs, bet manējās driftbildēs nereti auto aizmugure ir neasa, jo kā zināms driftā auto purns un aizmugure pārvietojas par divām dažādām trajektorijām un jo krasāk atšķiras šīs trajektorijas, jo miglaināka mašīnas aizmugure, jo fokus tiek ņemts uz mašīnas purnu.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Melnais wrote:
es negribu noskaidrot, kāpēc tā ir, es vnk pajautāju, kāpēc tā, gandrīz visām bildēm un tik ļoti, jo pārējiem viss ir ok! :neka: un es nevienā mirklī neesmu nevienu domājis apvainot, vai kko vēl, bet es vnk jautāju! un cibins pirms tevis normāli atbildēja un viss skaidrs!
Daudz kas ir atkarīgs no tā, ar kādiem parametriem katrs fotografē Diafragmas atvērums, slēdža ātrums utt
Auto sporta pasākums ar manuālo fokusu???
Es bildēju tā kā es bildēju. Netaisu vairs stopkadrus. Un šoreiz pat skila dēļ paprovēju uz 1/15 bildēm. Diezgan interesanti.
Nu ko, ķeršo klāt bildēm.
cibinsh wrote:Auto sporta pasākums ar manuālo fokusu???
Ar MF var mēģināt rallijā kādu tramplīnu ņemt. Kādā konkrētā punktā nofokosē un tad nu gaidi to mirkli, kad auto būs tur, bet tā ir nenormāla laimes spēle!
Archuks wrote:Gaidam bildes
Tas labi :gigi:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Ar MF var mēģināt rallijā kādu tramplīnu ņemt. Kādā konkrētā punktā nofokosē un tad nu gaidi to mirkli, kad auto būs tur, bet tā ir nenormāla laimes spēle!
Tieši ne. Ar MF var fotografēt garām braucošu auto taisnā virzienā, uz kādu punktu noliec MF, kad brauc garām, tad spied un velc līdzi Tramplīnu noķert tiešām ir laimes spēle!
Tieši ne. Ar MF var fotografēt garām braucošu auto taisnā virzienā, uz kādu punktu noliec MF, kad brauc garām, tad spied un velc līdzi Tramplīnu noķert tiešām ir laimes spēle!