Lamberts malacis

+1mpb wrote:Apsveicu Lambertu ar ļooooti skaistu 2. vietu! Tiešām bija bauda vērot katru tavu braucienu, tāpat kā uzvarētāja braucienus!
Aha Rodem tur k.kas ar turbinas trubu bija!Focus wrote:Rancaans nekvalificejaas, Rodem kautkas izbeidzās tandeema laikaa
...interkūlera truba laikam nomaucās nost, pēc tam uzlika atpakaļ un viss čiki :neka:fade wrote:Aha Rodem tur k.kas ar turbinas trubu bija!Focus wrote:Rancaans nekvalificejaas, Rodem kautkas izbeidzās tandeema laikaa
Un man nebūs uzslavas?Maijucis wrote:Apsveicu Lambertu!Malacis!
zheel, ka Rodeo pieviila mashiina un Rancaans netika 16niekaa
Tev jau vakar tika uzslavasArchuks wrote:Un man nebūs uzslavas?Maijucis wrote:Apsveicu Lambertu!Malacis!
zheel, ka Rodeo pieviila mashiina un Rancaans netika 16niekaa![]()
drīzāk jau distanci neievērojaDeeCee wrote:a ir kkas zinaams kaapeec Lambertam bija jaapaarbauc finaalaa :neka: ?
no mana skatu punkta izskatiijaas, ka brauca abi![]()
bet Lamberts labaaku distanci ieveeroja
Lambertino wrote:drīzāk jau distanci neievērojaDeeCee wrote:a ir kkas zinaams kaapeec Lambertam bija jaapaarbauc finaalaa :neka: ?
no mana skatu punkta izskatiijaas, ka brauca abi![]()
bet Lamberts labaaku distanci ieveeroja
Paldies sveicējiem![]()
Nezinu kurš nu mums diviem Jāņiem ar e30bija labāks, bet nu šādas sacensības man ļoti patika. Man lielāks prieks ir par skaisti nobraukto tandēmu nevis par zaudēto pirmo vietu
![]()
Ā un tie kas nezin - es ķipa pat esmu pieskāries pie otra e30Nevis uzšāvis, bet samīļojis otra e30 pēcpusi