Moderator: omulis
Arii redzeeju.Zazaaks wrote:Sodien CP labi pelnas - aiz Dreiliniem pie apla, kur luksafors uzlikts, stav viens zalais ar kameru un filme - ka tik kads pari luksaforam pie dzeltena, ta pa raciju otrai ekipazai, un tie jau smaididami sagaida.
A man likās, ka viņi tur uz dzīvi ir pārvākušies. :neka:anders wrote:nevajag skriet uz ulmanes spices rajonā uz lidostu kā arī virzienā no spices uz "Ingaru"... no rītiem zaļās egles sēž jaunajā 50 zonā ar fēnu uz urrā....
Moš arī, bet nu po - tur tāpat līdz taisnībai neaizraksies - nav man tam laika. A vot pad1rsināju to tauku mūli no sirds. Kad jamais bija nolasījis daļu no maniem pienākumiem/iespējām, palūdzu lai pāris pēdējos teikumus nolasa lēnāk, jo īsti nesadzirdēju. Bija prieks skatīties uz viņa ģīmja izteiksmiAigarz` wrote:Andrioid nevajadzēja parakstīt. Jo tu nebija apstājies stāvēšanai, bet gan lai uzņemtu pasažieri. varēji iet labāk prikola pēc pie priekšnieka un padiskutēt par situāciju. tas notika uz ielas vai paša veikala stāvlaukumā? ja stāvlaukumā tad manas maškas vīrs kas strādā par instruktoru teica ka vispār var brīvi pasūtīt jo tas ir privāts īpašums kur bez atļaujas neko nedrīkst viņi darīt!
jap esot gan tā ka nedrīkst neko viņi tev darīt ja tas bija norobežotā stāvlaukumā no ceļa !Android wrote:Moš arī, bet nu po - tur tāpat līdz taisnībai neaizraksies - nav man tam laika. A vot pad1rsināju to tauku mūli no sirds. Kad jamais bija nolasījis daļu no maniem pienākumiem/iespējām, palūdzu lai pāris pēdējos teikumus nolasa lēnāk, jo īsti nesadzirdēju. Bija prieks skatīties uz viņa ģīmja izteiksmiAigarz` wrote:Andrioid nevajadzēja parakstīt. Jo tu nebija apstājies stāvēšanai, bet gan lai uzņemtu pasažieri. varēji iet labāk prikola pēc pie priekšnieka un padiskutēt par situāciju. tas notika uz ielas vai paša veikala stāvlaukumā? ja stāvlaukumā tad manas maškas vīrs kas strādā par instruktoru teica ka vispār var brīvi pasūtīt jo tas ir privāts īpašums kur bez atļaujas neko nedrīkst viņi darīt!