Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
FrozenKid
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by FrozenKid »

Kadzhus wrote:a ja viņš tikai bļauj pa savu ruforu un vienīgās gaismas kas viņam ir, ir tuvās, ko tad? :D
Pa ruforu vien jau var apstādināt, bez gaismām :wink:
DREIM
Honda Accord

Post by DREIM »

pats gan neuzrāvos, bet CP sodien ir izcēlusies :)

ļoti daudziem sodien nepaveicās kuri bija noparkojuši auto ķīpsalā uz balasta dambja (pie preses nama un saules akmens) - No rīta puses, kad lielākā daļa jau savus auto ir atstājuši stāvēšanai - tika uzstādītas zīmes apstāties un stāvēt aizliegts, un uzreiz pēc tam draudzīgi visiem pēc kārtas salikti plāksteri par pārkāpumu... :evil:
JDM
gjirtinjsh

Post by gjirtinjsh »

DREIM wrote:pats gan neuzrāvos, bet CP sodien ir izcēlusies :)

ļoti daudziem sodien nepaveicās kuri bija noparkojuši auto ķīpsalā uz balasta dambja (pie preses nama un saules akmens) - No rīta puses, kad lielākā daļa jau savus auto ir atstājuši stāvēšanai - tika uzstādītas zīmes apstāties un stāvēt aizliegts, un uzreiz pēc tam draudzīgi visiem pēc kārtas salikti plāksteri par pārkāpumu... :evil:
bet vaitad viņi tā drīkst darīt? mašīnas noparkošanas brīdī tā zīme tur nebija, tāpēc es domāju, ka droši vajag rakstīt iesniegumu par neadekvātu sodīšanu!!
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

shodien baigi gadiijaas :D
1) dabuuju sodu par staaveeshanu kur hwz vai tas pashvaldiibnieks vareeja likt sodu, tb uz trotuaara biju, bet tas nebija iisti trotuaars :gigi:
2) raucu dusmiigs par sodu, pa kronvalda ielu , kaa vnk tur pirms 5ciem gara rinda, a es parasti tur pa sliedeem un iekshaa uz muitas ielu, labi taa arii daru, iegriezhu iekshaa un viens met man ar zizli(jau 2 bija panjemti) pienaaca gruziija mani tb tur salasaas agresiiva braukshana utt, es saku ka man jau skaade :010: reku viens sods, ieprieksh paarkaapumi nav bijushi, vai nevar ar briidinaajumu tikt cauri, shis ka nee vieniigais varu iet pie tukuma CP prieskhnieka, tas variants ar man nepatika teicu, ka Tukumaa bargs priekshnieks, ka uzliks lielu sodu , izputinaas studentu, taa jau nav naudas un par praksi ar nemaksaa neko, beigaas šis aizgāja prom pēc kādām 20 min atnaaca un teica ""tev paveicaas student :D " vai nu vinjam apnika vai palika manis zheel, bet palaida neko nesastādot :yee:
Image
Aigarz`

Post by Aigarz` »

Kadzhus wrote:shodien baigi gadiijaas :D
1) dabuuju sodu par staaveeshanu kur hwz vai tas pashvaldiibnieks vareeja likt sodu, tb uz trotuaara biju, bet tas nebija iisti trotuaars :gigi:
2) raucu dusmiigs par sodu, pa kronvalda ielu , kaa vnk tur pirms 5ciem gara rinda, a es parasti tur pa sliedeem un iekshaa uz muitas ielu, labi taa arii daru, iegriezhu iekshaa un viens met man ar zizli(jau 2 bija panjemti) pienaaca gruziija mani tb tur salasaas agresiiva braukshana utt, es saku ka man jau skaade :010: reku viens sods, ieprieksh paarkaapumi nav bijushi, vai nevar ar briidinaajumu tikt cauri, shis ka nee vieniigais varu iet pie tukuma CP prieskhnieka, tas variants ar man nepatika teicu, ka Tukumaa bargs priekshnieks, ka uzliks lielu sodu , izputinaas studentu, taa jau nav naudas un par praksi ar nemaksaa neko, beigaas šis aizgāja prom pēc kādām 20 min atnaaca un teica ""tev paveicaas student :D " vai nu vinjam apnika vai palika manis zheel, bet palaida neko nesastādot :yee:
aizej vienreiz pie Vecriņķi uzreiz padomāsi vai labāk pasēdēt 5min sastrēgumā vai 2x tur iet
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

nu ja nu ja taapee teicu ka negribu iet :D
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

sodien maukas baigi aktiivie bija 3 gab uz 15 km
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

DeeCee wrote:sodien maukas baigi aktiivie bija 3 gab uz 15 km
Šodien ~400km un divas ekipāžas
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
takeshi

Post by takeshi »

sodien vakara riga, ogre, riga nevienas ekipazas, pectam pie majam mentu stajanka redzeti 2 subari viens peleks otrs melns melnajam testeja migalkas! (balta krasa man liekas, prieksa un aizmuguree un arii sirenu dzirdeju subara! =] ) un 100m no majam viena ekipaza pakal brauca un apstadinaja! :twisted:
Image
Mr. FriX

Post by Mr. FriX »

Šorīt gandrīz bija vistiešākā saskare ar CP.

Ap 7.15 no rīta braucu pa Mūkusalas ielu virzienā uz Salu tiltu pa 2. joslu. Nedaudz pa priekšu pa 1. rindu uz 58km/h brauc CP Volvo. Parāda pagriezienu, lai pārkārtotos uz 2. rindu, met pa tošiem :shock: , lai apdgrieztos braukšanai pretējā virzienā. ABS kārtējo reizi pierādīja savu nepieciešamību.
Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work

ID 123
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Ne gluži saskarsme, bet šobrīd pa FitFM iet intervija ar Džeriņu! :twisted:
Enko

Post by Enko »

vakar riga - jelgava 3 ekipazas

sodien uz salu tilta aptures 2. joslaa kkads calis :) diezgan aktivi palukusi nav dienas kad neredz
takeshi

Post by takeshi »

http://www.videogaga.lv/video?id=naxfvtiflceubjemjbf

policisti prezentee savus subarus! iesaku noskatiities! :twisted:
Image
Android
Admins

Post by Android »

Vakar ap 22:30 vienc netrafarētais subārs uz biķernieku/lielvārdes stūra bija nolicis mierā kaut kādu taksi :roll:
Good morning? No such thing!
vēja suns

Post by vēja suns »

takeshi wrote:http://www.videogaga.lv/video?id=naxfvtiflceubjemjbf

policisti prezentee savus subarus! iesaku noskatiities! :twisted:
nu tad beigās arī vismaz šķērīte bij... :lol:
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
EIMZ

Post by EIMZ »

Karroche vakar, izpaliidzot labam draugam ar vinja mashiinas saveshanu kaartiibaa, sanaaca "nedaudz" pavizinaaties pa Daugavpili krustaam skjeersaam. Ieveeroju diezgan diivainu dabas paraadiibu- pilna pilseeta ar CP. Bez mashiinas, bez nekaa, pilniigaa beztolkaa staav krustojumos/ielas viduu ar zizli rokaas un k-ko peeta. Es tik speeju njemt nost RD :evil:
Ko vinji taadaa veidaa meegjina panaakt? :neka:
Image
nafnafs

Post by nafnafs »

Tā, cilvēki mīļie, detektoru lietotāji :verycool:
Stāstiet lūdzu, kādās attiecībās radardetektori ir ar jaunajiem subāriem?
Ir doma iecelt RX65, bet tā man te izteicās, ka uz tjiem netrafarētajiem subāriem vispār detektori sūdīgi reaģējot jebšu nereaģē nemaz :roll:

Lai nesanāk tā, ka izmetu naudu pa velti!
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Reaēģē un kā vēl.
Tik CP jau ar gurāki palikuši, netur 'radarus visu laiku ieslēgtus un uz max!
Enko

Post by Enko »

sodien pilna Rīga zaljo cilvēciņu nogriezoties no tilta pie daugavas sporta nama uz valmieras ielu 3 ekipazhas visus stadija malaa. pec tam posmaa uz ziepniekkalnu vel kadas 5 ekipāžas
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

paldies cp kas reuleeja satiksmi pie olimpijas, beidzot kaut ko lietderiigu dara
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Locked