uksus: e30 316i
Re: uksus: e30 316i
ar taisnu roku m20b25 vienas dienas laika tur saaktu dziivot, bet taka tur bus m50b28 TŪTŪŪŪ kautkaads vienvanosiigais tad nu tur kautkaadus karhdaanus un khren vinj zin ko citus vaig, khrjonshteini derh no e36, bet vispaarh ja kautkas taads interese tad ej e30.lv un skaties kaa kas derh 

vis jau sen ir zinams kas un ka jadara , isteniba loti vienkarshichainsaw wrote:ar taisnu roku m20b25 vienas dienas laika tur saaktu dziivot, bet taka tur bus m50b28 TŪTŪŪŪ kautkaads vienvanosiigais tad nu tur kautkaadus karhdaanus un khren vinj zin ko citus vaig, khrjonshteini derh no e36, bet vispaarh ja kautkas taads interese tad ej e30.lv un skaties kaa kas derh
ID 1985-iesalis garāžā 
Caming soon Franciscan Turbo Terror

Caming soon Franciscan Turbo Terror

jaa kadans no td un shljifaitis burnoutasUksus wrote: vis jau sen ir zinams kas un ka jadara , isteniba loti vienkarshi

bet pus pasaulei vel liekas ka maaju vieglak uzcelt nekaa iestuukjeet m50 ieksh e30
nu jaa taka man pasham ir e30 un interesee taas izvirtiibas tad var papljuutiit pa labi un pa kreisiDigital wrote:Chainsaw te blato kaa baigais specs e30.lv salasiijies![]()
![]()
Tur man likaas ku tik elementaras lietas cilveks var nesaprast.... izradas nakamais e30 specss top![]()

chainsaw wrote:nu jaa taka man pasham ir e30 un interesee taas izvirtiibas tad var papljuutiit pa labi un pa kreisiDigital wrote:Chainsaw te blato kaa baigais specs e30.lv salasiijies![]()
![]()
Tur man likaas ku tik elementaras lietas cilveks var nesaprast.... izradas nakamais e30 specss top![]()