gan jau ka mācibuMTM wrote:a kas ir M kategorija???

mpēdam vajag tiesības?! ķip tik pat grūti dabūnamas kā velosipēda?!JG wrote:ir ir mopēds, bet ir man arī mācību atlaujampb wrote:nop, drīzāk Mopēdsfeelfree wrote:gan jau ka mācibuMTM wrote:a kas ir M kategorija???![]()
![]()
izradaas kad waig, jo braukajot bez, vienreiz gandriiz jaw rollera uzlikshanu uz treilja dabuju, labi ka ar viriem vestēs sanaca sarunāt kka sawaadaak, pietam winjas pieraxtiiju jo mosk kads war piedawaat kadu kurjera wai kka tamliidziga darbu, kur ir jabraukaa ar rolleri vai velo, tak shto lūgums bez uzbraucieniem.Kalnz wrote:mpēdam vajag tiesības?! ķip tik pat grūti dabūnamas kā velosipēda?!JG wrote:ir ir mopēds, bet ir man arī mācību atlaujampb wrote:nop, drīzāk Mopēdsfeelfree wrote:gan jau ka mācibuMTM wrote:a kas ir M kategorija???![]()
![]()
![]()
ja patiik pisties moš pameegjini GSR?Wu-Ryder wrote:Varbut kadam ir kads darba piedavajums, jo deretu taka kautko pamainit.
Nepabeigta augstaka - RTU TMF vakutātē
LV val - dzimtā
RUS - runaju un rakstu brivi
Vācu - Runaju un rakstu brivi
Anglu - sarunvalodas limeni
B,C1 kategoriju vaditaja aplieciba.
-Rasesanas pamati
-MS Ofice
-MS Access
Labi parzinu Auto buves teoriju, ka ari praktisko pusi. Liela pieredze nestandarta darbu veiksana.
Darba pieredze:
1. Sporta precu tirznieciba,
2. EVO remonts, parbuves, gatavosana rallijam
3. Subaru remonts, stures parbuve, buvesana rallijam, apkalposana
4. FastLine Racing - Rallija mehanikjis, sporta masinu buve/apkalposana (stradaju 3 men pie Bensona racing Hondas)
Darbi pamesti delj nepietiekosa atalgojuma.
Ir liela atbildibas sajuta un speja stradat precizi un atri. Ka ari labi iejutos komanda.
Speju atri pienemt lemumus nestandarta situacijas, ka ari pamatot savu viedokli.
Darbu nemekleju ka Rallija mehanikjis, vai auto buvesana. varbut ir kadi citi varianti
ja kas uz PM
DeeCee wrote:es arī pievienojos darba meklētaaju pulciņam
pāri pa gadu nostrādāts BTA, šo to saprotu no apdrošināšanas un kvalitatīvas klientu apkalpošanas
valodas
Latviešu - dzimtā
Angļu - regulāri spamoju
Krievu - varu sazināties
izglītība nepabeigta augstāka, personāla vadība un uzņēmumu darba vadība/organizēšana
ir b kategorijas tiesības, 1 soda punkts