es tevi dobelē vairākas reizes ar corrado esmu manījisWu-Ryder wrote:Nu ja velkadreiz tirinies pa Dobeli, padod zinu kkaa, vai ari ja redzi melnu e30 kkur ardamies - tas esmu esEsEgons wrote:es :gigi: stulbie lukturi visu laiku čakarējasWu-Ryder wrote:vakar pa ankti laika posma no 12-01 nakti Dobele redzets BMW e36 ar ID V/N sakas ar GU-**** un aizmugure nedeg neviens gabarits iznemot nummura apgaismojumu, atzistas kurs tas bija???
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
Jaa jaa zvanija jau, ka esot gatavs, tikai slinkums rbaukt pakalj!Lambertino wrote::verycool:gacciZm wrote:Tūlīt regulēšu savirzi S3 no Crew 42.
No riita redzeets Ren krastmalaa pirms Vanshu tilta!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- gacciZm
- Moderators
Kad braucam pārrakstīt?fade wrote:Jaa jaa zvanija jau, ka esot gatavs, tikai slinkums rbaukt pakalj!Lambertino wrote::verycool:gacciZm wrote:Tūlīt regulēšu savirzi S3 no Crew 42.
- Wu-Ryder
Corrado strikji aizlaidis garaza pastaveetEsEgons wrote:es tevi dobelē vairākas reizes ar corrado esmu manījisWu-Ryder wrote:Nu ja velkadreiz tirinies pa Dobeli, padod zinu kkaa, vai ari ja redzi melnu e30 kkur ardamies - tas esmu esEsEgons wrote:es :gigi: stulbie lukturi visu laiku čakarējasWu-Ryder wrote:vakar pa ankti laika posma no 12-01 nakti Dobele redzets BMW e36 ar ID V/N sakas ar GU-**** un aizmugure nedeg neviens gabarits iznemot nummura apgaismojumu, atzistas kurs tas bija???

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- BlondaiZ
taatad redzeets un sasveicinaats Hal's, redzeeta JLO... adazhu Elvis veikalaa, un redzeeta liidzbrauceeja meitene, kas teica Halam ka kefiirs ar enegy drinku nebuus labi :gigi:
P.S.-sasveicinaat sasveicinaajaas, bet drosh ka nemaz nezinaaja kas es esu
P.S.-sasveicinaat sasveicinaajaas, bet drosh ka nemaz nezinaaja kas es esu

ledusskapis ~12iem Jelgavā uz Lielās ielas pie Astartes.
#42 D-mobilis 19:34 uz Salu tilta pretī pabrauca, mētājāmies ar ugunīm, bet nepamanīja.
#42 D-mobilis 19:34 uz Salu tilta pretī pabrauca, mētājāmies ar ugunīm, bet nepamanīja.
Jap jap (redz es jaunu auto iegadajos - BMW), a tu k.kur matus esi pazaudejis!takeshi wrote:Sodien redzeta braucom garam FADE ar emku gar stradinu slimnicu un tad biki velak sasveicinata!
Uga satikts, sasveicinaats un gaidam, kad aicinasi iedzert!Rihy wrote:Fade pie ĀVĢ

-
Rihy
Braucam dzert pie Raivja :gigi:fade wrote:Uga satikts, sasveicinaats un gaidam, kad aicinasi iedzert!Rihy wrote:Fade pie ĀVĢ
4dien - uz varda dienaam jau neaicina!Rihy wrote:Braucam dzert pie Raivja :gigi:fade wrote:Uga satikts, sasveicinaats un gaidam, kad aicinasi iedzert!Rihy wrote:Fade pie ĀVĢ

-
Rihy
Man der - būšufade wrote:4dien - uz varda dienaam jau neaicina!Rihy wrote:Braucam dzert pie Raivja :gigi:fade wrote:Uga satikts, sasveicinaats un gaidam, kad aicinasi iedzert!Rihy wrote:Fade pie ĀVĢ
- jūdass
Vēja suņa auto uz Kazarm(j)u ielas ap 0810
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.
2 rītu pēc kārtas redzu melnu arktisko hillux netālu no brīvības ielas opeļiem nr CF-kkas ir El_Camino vai nav :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
bedres, pampaki... tu vēl gribi lai kāds k ko redzētu?cibinsh wrote:ledusskapis ~12iem Jelgavā uz Lielās ielas pie Astartes.