Liels lūgums! Varētu kāds sataisīt 2 bildes:
1. Nosēdināt tā, lai riepas ir līdz ar arku malām un nokrāsot pakaļējos pagriezienus baltus.
2. Nosēdināt un notonēt visus pagriezienus tumšus.
Pilnīgi melni aizmugurē man ne visai patīk. Priekšējie gan ir ok, varētu tādus iepirkt. Tie baltie, kas ir tagad uzlikti, baigi kontrasē ar priekšējo lukturi, izskatās sūdīgi. Aizmugurē ir doma likt kaut ko šitādu: http://www.discover.lv/lat/autotuning/bmwt/14589" onclick="window.open(this.href);return false;
Man taisni ir tāda sajūta, ka katram otrajam ir balti pagriezieni. Viņi kaut kā pārāk lec acīs. Man pakaļējie ar tumšu pagriezienu patīk labāk. Priekšējiem varbūt uzklāt vieglu baloniņšķūningu. :neka:
Castor wrote:Man taisni ir tāda sajūta, ka katram otrajam ir balti pagriezieni. Viņi kaut kā pārāk lec acīs. Man pakaļējie ar tumšu pagriezienu patīk labāk. Priekšējiem varbūt uzklāt vieglu baloniņšķūningu. :neka:
Beigu beigās sanāk, ka vienam balti, otram melni. Viens ierauga sākumā baltos, tad melnos, otrs sākumā melnos, tad baltos un sanāk rezultātā tādi viedokļi kā jums abiem!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Kādu profilu viņām vajadzētu? Man liekas, ka ir ok. Pašlaik ir uzliktas 235/40 18" un 245/40 18". Orģinālais izmērs ir 225/40 18" un 255/35 18". Tos diskus dabūju ar visām riepām. Riepas pagaidām nemainīšu, jo tās ir jaunas.