burnoutam pasakums tiesham uz goda! zhel ka jau esmu majas un nevareju piedalities talakajaas aktivitaatees delj ta ka man shodien svetki un majas cieminji gaidija ceru ka kaads pastaastiis kas tad isti talak notika un kaa viss pasakums nosleedzaas speshel patika kolonas brauciens
Manas bildes un video, neko nešķiroju un nesamazināju, sametu pa taisno.
Kvalitāte protams nav tā labākā, so gaidam no Rihy, Juzixa, Cibiņa un pārējiem, kas bildēja.
vēja suns wrote:da man vienīgais stress ir par to, kā pēc atlaidiena 5dienas naktī j-pilī tikšu no rīta uz Rīgu, nopucēšu autiņu un būšu spējīgs turpināt... :gigi:
a orgiem jau tagad droši dodu katram pa cepumam un atļauju aiziet un nopirkt sev medaļu kko tādu uzņmeties
tas tiešām bija tas, kas vajadzīgs- labākās atsauksmes! savā ziņā gribējās jau ar uz pirtiņu, bet ganjau nākamreiz
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
es gan i paspeeju noskatiities hokji, gan uz pasaakumu aizbraukt
vareetu veel kaadreiz kaadu burnout.lv ekskursiju sastukt, bet bez lielas organizeeshanas(lai galvenie organizeetaaji nesaiet sviestaa :gigi: ) vnk izdomaat marshrutu(paaris apskates veertas vietas) tad kaadu pljavu kur sacept kaadu beigtu lopu un kkaa taa izdomaa datumu, satiekas un mauc.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Jū, pasākums tiešām izdevies uz visiem 100 un vēl mazliet Milzīgais paldies organizatoriem - Fade, Evijai, Lambertino, GacciZm'am, Freimo, Raivītim un vēl tam čalītim