Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Kadzhus
Audi A4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Kadzhus »

iespeejams jau ka braucot neshaava, vnk bija radaraa tas 115 un pieseeja vinju man :D
Image
#MR

Post by #MR »

ja nemaldos, tad stalker laiku nerāda un, atšķirībā notiem vecajiem krievu radariem, viņiem nomērītais ātrums automātiski neizdzēšaas pēc kaut kāda noteikt laika...

iauto bija aprasktīti tie radari
gjirtinjsh

Post by gjirtinjsh »

To Kadzhus

Mani arī vakar tieši tajā pašā vietā paņēma, bet gan stāvēja malā...
Sods tajā vietā liels, jo tur skaitās vēl Jūrmalas teritorija (Apdzīvota vieta) Pret tevi laikam bija nedaudz pielaidīgāks, jo manējais nekādīgi nebija pielaužams, ne ar stipendijas neesamību, ne ar mazo algu, ne ar to, ka līdz šim nebiju sodīts... :evil: Attiecībā par brīdinājumu viņš arī teica, ka šoreiz nesanāks...
Rezumējums -> 106 km/h 80 vietā, 30 Ls un 1 punkts...
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

nebija ar opel astru tas ments? njaa es ar teicu ka nav bijushi paarkaapumi un prasiiju vai nevar izliiist ar briidinaajumu :D
nu vinjsh jau par manu 4iriku bija pusidenas paeedis taapeec saaka sodus likt un punktus baazt, nelietis :4:
Image
gjirtinjsh

Post by gjirtinjsh »

bija ar astru, bet viņi bija 2, laigan noparkojušies aiz nepārtrauktās līnijas, bet bez bākugunīm, kas man liekas arī ir pārkāpums...
Neaceres savējam ''labdarim'' vārdu, manējam I. Latiņš
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

nop neatceros, maliekaas ka viņš nemaz nestādījās priekšā, bet ja nu psc uzvārds Latiņš :D
Image
gjirtinjsh

Post by gjirtinjsh »

Kadzhus wrote:nop neatceros, maliekaas ka viņš nemaz nestādījās priekšā, bet ja nu psc uzvārds Latiņš :D
sorry drukas kļuda -> Lastiņš, bet bez s laikam būtu adekvātāk :D :D :D
Last edited by gjirtinjsh on 25 Feb 2008, 14:02, edited 1 time in total.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

a bez baakuguniim vispaar driiks staadinaat ? ja nee, lai pn
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

domaaju ka nedriikst, bet 100% nezinu, un pa to mikrafonu vinjsh man vairaakas reizies lika apstaaties jo es vinju nedzirdeeju nemaz :D nu kr4 galiigi suudiigi tik vareeja dzirdeet, bet nu nebija noskanjojuma un laika kashkjeeties ar vinju tapeenjeemu un staajos tik nost....
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

pedal to ze metal un lai pieraada kko veelaak :gigi:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

njaa, vajadzeetu riktiigi izstudeet visas taas gudriibas ko vinji driikst un ko nedriikst un ko es drikkstu un ko nee, tad vareetu vinjiem arii shitaa :dirsa:
Image
FrozenKid

Post by FrozenKid »

Kadzhus wrote:njaa, vajadzeetu riktiigi izstudeet visas taas gudriibas ko vinji driikst un ko nedriikst un ko es drikkstu un ko nee, tad vareetu vinjiem arii shitaa :[consored]:
Juridiski apstādināt tevi var no ceļa malas ar zizli/roku vai pa ruforu trafarētā mašīnā.
zilās gaismas ieslēdzot jādod ceļš. Ja zilās&sarkanās, tad jāstājas malā
Tātad ja ''dzenas'' pakaļ ar sarkanajām vien, tad tā NAV apstādināšana.
ps. Palabojat ja jaucu gaismu krāsas savā starpā, bet princips tas pats.
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

a ja viņš tikai bļauj pa savu ruforu un vienīgās gaismas kas viņam ir, ir tuvās, ko tad? :D
Image
FrozenKid

Post by FrozenKid »

Kadzhus wrote:a ja viņš tikai bļauj pa savu ruforu un vienīgās gaismas kas viņam ir, ir tuvās, ko tad? :D
Pa ruforu vien jau var apstādināt, bez gaismām :wink:
DREIM
Honda Accord

Post by DREIM »

pats gan neuzrāvos, bet CP sodien ir izcēlusies :)

ļoti daudziem sodien nepaveicās kuri bija noparkojuši auto ķīpsalā uz balasta dambja (pie preses nama un saules akmens) - No rīta puses, kad lielākā daļa jau savus auto ir atstājuši stāvēšanai - tika uzstādītas zīmes apstāties un stāvēt aizliegts, un uzreiz pēc tam draudzīgi visiem pēc kārtas salikti plāksteri par pārkāpumu... :evil:
JDM
gjirtinjsh

Post by gjirtinjsh »

DREIM wrote:pats gan neuzrāvos, bet CP sodien ir izcēlusies :)

ļoti daudziem sodien nepaveicās kuri bija noparkojuši auto ķīpsalā uz balasta dambja (pie preses nama un saules akmens) - No rīta puses, kad lielākā daļa jau savus auto ir atstājuši stāvēšanai - tika uzstādītas zīmes apstāties un stāvēt aizliegts, un uzreiz pēc tam draudzīgi visiem pēc kārtas salikti plāksteri par pārkāpumu... :evil:
bet vaitad viņi tā drīkst darīt? mašīnas noparkošanas brīdī tā zīme tur nebija, tāpēc es domāju, ka droši vajag rakstīt iesniegumu par neadekvātu sodīšanu!!
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

shodien baigi gadiijaas :D
1) dabuuju sodu par staaveeshanu kur hwz vai tas pashvaldiibnieks vareeja likt sodu, tb uz trotuaara biju, bet tas nebija iisti trotuaars :gigi:
2) raucu dusmiigs par sodu, pa kronvalda ielu , kaa vnk tur pirms 5ciem gara rinda, a es parasti tur pa sliedeem un iekshaa uz muitas ielu, labi taa arii daru, iegriezhu iekshaa un viens met man ar zizli(jau 2 bija panjemti) pienaaca gruziija mani tb tur salasaas agresiiva braukshana utt, es saku ka man jau skaade :010: reku viens sods, ieprieksh paarkaapumi nav bijushi, vai nevar ar briidinaajumu tikt cauri, shis ka nee vieniigais varu iet pie tukuma CP prieskhnieka, tas variants ar man nepatika teicu, ka Tukumaa bargs priekshnieks, ka uzliks lielu sodu , izputinaas studentu, taa jau nav naudas un par praksi ar nemaksaa neko, beigaas šis aizgāja prom pēc kādām 20 min atnaaca un teica ""tev paveicaas student :D " vai nu vinjam apnika vai palika manis zheel, bet palaida neko nesastādot :yee:
Image
Aigarz`

Post by Aigarz` »

Kadzhus wrote:shodien baigi gadiijaas :D
1) dabuuju sodu par staaveeshanu kur hwz vai tas pashvaldiibnieks vareeja likt sodu, tb uz trotuaara biju, bet tas nebija iisti trotuaars :gigi:
2) raucu dusmiigs par sodu, pa kronvalda ielu , kaa vnk tur pirms 5ciem gara rinda, a es parasti tur pa sliedeem un iekshaa uz muitas ielu, labi taa arii daru, iegriezhu iekshaa un viens met man ar zizli(jau 2 bija panjemti) pienaaca gruziija mani tb tur salasaas agresiiva braukshana utt, es saku ka man jau skaade :010: reku viens sods, ieprieksh paarkaapumi nav bijushi, vai nevar ar briidinaajumu tikt cauri, shis ka nee vieniigais varu iet pie tukuma CP prieskhnieka, tas variants ar man nepatika teicu, ka Tukumaa bargs priekshnieks, ka uzliks lielu sodu , izputinaas studentu, taa jau nav naudas un par praksi ar nemaksaa neko, beigaas šis aizgāja prom pēc kādām 20 min atnaaca un teica ""tev paveicaas student :D " vai nu vinjam apnika vai palika manis zheel, bet palaida neko nesastādot :yee:
aizej vienreiz pie Vecriņķi uzreiz padomāsi vai labāk pasēdēt 5min sastrēgumā vai 2x tur iet
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

nu ja nu ja taapee teicu ka negribu iet :D
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

sodien maukas baigi aktiivie bija 3 gab uz 15 km
Locked