Visām vecajām bildēm ir izmainītas adreses. Tāpēc piemēram forumā jāieliek jaunās adreses..Rihy wrote:Man ir tas pats, 2 gadus vecu bildi nervar vairs kā linku auzsūtīt un parādīt. Nesaportu...freimo wrote:bet pēdējā laikā ar fotki.lv bildēm ir problēmas, jo manas bildes, kas ir turpat kur bijušas kur agrāk (fotki.lv), daudzas vienkāši nerāda!Kelmorian wrote:Rihy wrote:Ja Tu skaties vecākas galerijas, tad tie attēli var būt jau ir izdzēst, kā manējai pirmajā lapā piemēram.![]()
kā gan es to neidomājos
![]()
![]()
Thanx
Foruma gļuki un citas ķibeles
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tas jā, bet es tagad, piemēram, nokopēju adresi (linku), aizsūtu pa skype draugam, bet viņam vaļā never!psih-arno wrote:Visām vecajām bildēm ir izmainītas adreses. Tāpēc piemēram forumā jāieliek jaunās adreses..Rihy wrote:Man ir tas pats, 2 gadus vecu bildi nervar vairs kā linku auzsūtīt un parādīt. Nesaportu...freimo wrote:bet pēdējā laikā ar fotki.lv bildēm ir problēmas, jo manas bildes, kas ir turpat kur bijušas kur agrāk (fotki.lv), daudzas vienkāši nerāda!Kelmorian wrote:Rihy wrote:Ja Tu skaties vecākas galerijas, tad tie attēli var būt jau ir izdzēst, kā manējai pirmajā lapā piemēram.![]()
kā gan es to neidomājos
![]()
![]()
Thanx
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Mēģini vēlreiz. Vai arī pamaini linkus piemēram no http://www.burnout.lv/forums uz burnout.lv/forums vai otrādāk. Izdzēs cepumus.
- omulis
- Moderators
man ar ir tāds pats gļuks šad tadAnonymous wrote:PS emsinjshAnonymous wrote:es meģinu ielogoties, rāda ka nēesmu ielogojies, bet apakšā rāda ka esmu forumā

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- omulis
- Moderators
kad logojies iekšā ieliec ķeksīti, un pie parametriem ieliec ķeksīti, ka vēlies sanjemt paziņojumu par pm uz e-mailu 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
- omulis
- Moderators
ķeksīšus esi salicis?
kad logojies iekšā ieliec ķeksīti, un pie parametriem ieliec ķeksīti, ka vēlies sanjemt paziņojumu par pm uz e-mailu

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
- sarkans
Nu tik tālu manas zināšanas sniedzās... tikai katru reizi ienākot pa jaunam tas atkal jādara. Par PM paziņojumiem tas profilā sen tika izdariits- tikai kaut kādā momentā PM paziņojumi vairāk nenāca un meilu.omulis wrote:ķeksīšus esi salicis?
Bet nu paldies par iedziļināšanos šajā jautājumā.
Pēc idejas, nevienam nenāk uz meilu paziņojums par jauna PM pienākšanu!sarkans wrote:Nu tik tālu manas zināšanas sniedzās... tikai katru reizi ienākot pa jaunam tas atkal jādara. Par PM paziņojumiem tas profilā sen tika izdariits- tikai kaut kādā momentā PM paziņojumi vairāk nenāca un meilu.omulis wrote:ķeksīšus esi salicis?
Kāpēc :neka: izskatās, ka papa ir mūs pametis likteņa varā!

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Epasta serveris nosprādzis.freimo wrote:Pēc idejas, nevienam nenāk uz meilu paziņojums par jauna PM pienākšanu!sarkans wrote:Nu tik tālu manas zināšanas sniedzās... tikai katru reizi ienākot pa jaunam tas atkal jādara. Par PM paziņojumiem tas profilā sen tika izdariits- tikai kaut kādā momentā PM paziņojumi vairāk nenāca un meilu.omulis wrote:ķeksīšus esi salicis?
Kāpēc :neka: izskatās, ka papa ir mūs pametis likteņa varā!