es tik vienu nesaprotu ja īsti nemāk vai nav laika ņeties ar shopu, ta nafig vispār to darīt..šitādā stilā, jau jebkuri diski izskatīsies pretīgi..tak izskatas ka tie diski ir pusmetru iekšā arkās un pat ja no diskiem noņemtu gumiju, tāpat pa trambuļa sliedēm ar šādu nepabrauktu
labils wrote:es tik vienu nesaprotu ja īsti nemāk vai nav laika ņeties ar shopu, ta nafig vispār to darīt..šitādā stilā, jau jebkuri diski izskatīsies pretīgi..tak izskatas ka tie diski ir pusmetru iekšā arkās un pat ja no diskiem noņemtu gumiju, tāpat pa trambuļa sliedēm ar šādu nepabrauktu
labils wrote:es tik vienu nesaprotu ja īsti nemāk vai nav laika ņeties ar shopu, ta nafig vispār to darīt..šitādā stilā, jau jebkuri diski izskatīsies pretīgi..tak izskatas ka tie diski ir pusmetru iekšā arkās un pat ja no diskiem noņemtu gumiju, tāpat pa trambuļa sliedēm ar šādu nepabrauktu
kritizēt jau ir visforšāk vai ne?
es jau minēju ka nebija laika cītīgāk pieķerties, tādēļ uzskatu ka manis dotais variants ir labāks par tavu tukšo diršanu
SmaLL wrote:nu lai ari ta.....apmeram jau ir skaidrs ka izskatas...men liekas tie lexus diski piestav kraisleram
Lexusa diski tiepsam piestav un pat skruves der bat ja tu doma vinu sedinat tu esi pamulkitis
a kapec nenosedinat mazliet? ....tas nav ta ka es izdomaju jau, es apspriezu domu
nosedinot sho mashinu kaut po 1cm tu zaudesi visu vinas komfortu un stabilitati.
Man ari sakuma tada doma galva grozijas, bet kad pabraukaju viena visiona kas bij sedinats sapratu ka man kamanas ar adas benkiem nevajag.
Paskaties labak google attelos ka vinam izskatas R20 ,siekalas uzreiz saks tecet.
Manejam 300 augstum ir orginals (nomainiju visus amishus un ari gumijinas kas nak zem atsperem) un vienalga loti biezi uzsitu balku. man pat briziem gribetos pa kadiem 5cm pacelt (lai vieglak braukat, bet izskats paliktu pes suuuu)
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
Nu R20 es nelikshu, max R18 tapec doamju parr to varbut nosedinat. Bet vispirms 100 % bus diski es domaju, pec tam paskatishos vai tiesham tas sedinajums vajag
SmaLL wrote:Nu R20 es nelikshu, max R18 tapec doamju parr to varbut nosedinat. Bet vispirms 100 % bus diski es domaju, pec tam paskatishos vai tiesham tas sedinajums vajag
Uzliec diskus ar atbilstosham riepam un gan jau sapratisi ka ta mashina ir pietiekami zemu.
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
SmaLL wrote:Nu R20 es nelikshu, max R18 tapec doamju parr to varbut nosedinat. Bet vispirms 100 % bus diski es domaju, pec tam paskatishos vai tiesham tas sedinajums vajag
Uzliec diskus ar atbilstosham riepam un gan jau sapratisi ka ta mashina ir pietiekami zemu.
nu diskus domaju jau izvelejos....bus Lexus doamju