Ford Sierra!

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

mobilais111
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ford Sierra!

Post by mobilais111 »

Viss labais un sliktais par šo autiņu!!!
Audi A6 C4 2,5 TDI FWD
Life starts @ 200 Km/h, and then it may end! (Only for those who don't know how to drive)
Image
KRS

Post by KRS »

:doh: :urb:

ko Tu gribi zināt???????
ja mašīnai ir 20 gadi, tad tur ir vairāk sliktais, nekā labais.
viss lūzīs un plīsīs, visur tecēs eļļa, visur gribēs rūsēt. viss būs jāmaina.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

2 galējības - pilnīgs lūznis vai kārtīgs urbis(un ne īpaši lēts)
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Gulbis

Post by Gulbis »

bija kaadreiz 88 gada, bija mans pirmais auto :D nu skuruuveju dafigaa, bet nu nezeeloju ar :D nu ruuseeja baigi, bet nu leetas detaljas, bet degviela gan garssoja :D peec uzbuuves diezgan vienkaars auto
Autosports rada atkariibu
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

nebūtu iebildumi pret šitādu

http://uk.youtube.com/watch?v=D226Dx4pWD8

vai

Image
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
mobilais111

Post by mobilais111 »

Gulbis wrote:bija kaadreiz 88 gada, bija mans pirmais auto :D nu skuruuveju dafigaa, bet nu nezeeloju ar :D nu ruuseeja baigi, bet nu leetas detaljas, bet degviela gan garssoja :D peec uzbuuves diezgan vienkaars auto
Grabēja Ļoti??? motors izturīgs?? Elektronika necakarejas??
Kāda šim piedziņa standartā, prekša vai pakaļa??
Audi A6 C4 2,5 TDI FWD
Life starts @ 200 Km/h, and then it may end! (Only for those who don't know how to drive)
Image
Jurcis

Post by Jurcis »

bija 1992 gada sedans, jaunākas nav.
ja sista tad rūsē, a pārējais turās normāli.ja kaut kas noklājā tad šrotu daudz un detaļas lētas, bet īpaši arī nelūzt, tur sajūga trose apraujas vai kaut kādi vecu auto sīkumi. motors 2.0 dohc patēriņš vidēji8-10l ar karburātoru esot rijīgāki. motors pavājš jo ir tikai 8vārsti, bet visumā iet o.k. varbūt pat labāk kā dažs labs nodrillēts bembis :) salons mazs, bet ērts(priekšā).grabēt negrab, bet kaut kādi palsmasi čīkst.piedziņa pakaļējā, tā ka ziemā jautrība garentēta lai vai kas.protams viegli remontējams auto.nu ja tur šedina un liek ļitakus un visas lietas tad var pat gana labs pēc skata būt.ehhh tagad pašam nostaļģija uznāca, ka tagad kaut kāds slāvs viņu lauž. cena par labu auto 600-800ls. pa 200 var vēl vienu rezervesdaļam nopirkt.
reku mans (bez ļitakiem)
Image
par 2.8 pilnpiedziņas variantu esu tikai lasījis un dzirdējis, ka dārzā varot iestigt. pa lielām šaibām-rij attiecīgi priekš tā kas ir normāli, rūsē un detaļas dārgas un retas. auto ritīgs "urbis", bet laikam na ļubiķeļa. savā laikā esot normāli pasaules rallijā gāzēts.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

tagad sieras ir cienjaa - zigulji beigushies, sit sieras
komentari vairaak nav :o
ImageImage
iz

Post by iz »

Lambertino wrote:tagad sieras ir cienjaa - zigulji beigushies, sit sieras
komentari vairaak nav :o
vot vajadzeeja izbazuuneet, tagad sieras kaa karstas bulcinjas izkjers :evil:
Artis12
Been thanked: 1 time

Post by Artis12 »

3000 omegas arī nav zemē metamas. :wink:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

granadas jau arī izķertas ?
Rihy

Post by Rihy »

DeeCeee, neizskatās, ka cilvēks taisītos ņemt cosworth, jo tāds, kas to auto pirktu, nemaz te neko par to neprasītu ;)
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

delete
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Rihy wrote:DeeCeee, neizskatās, ka cilvēks taisītos ņemt cosworth, jo tāds, kas to auto pirktu, nemaz te neko par to neprasītu ;)
cerība mirst pēdējā :gigi: moš tomēr nav tik traki kā izskatās, lai gan gulbene un tā :gigi: :aiwa:

tur jau vēl dažas sporta versijas bija, a parastos sierus tikai noripināt pa kalnu un aizdedzināt :rulez: :aiwa:
Jurcis

Post by Jurcis »

nu jā jā - noripināt un aizdedzīnāt.
kā pirmais vai kā laužamais auto sierra ir ļoti labs. ziemās kad ir ledus, tad uz ezeriem arī esot gana labi, lai paākstītos, jo ja grib bik nopietnāk ledum, tad riepas tik pat cik auto maksā.par to arī piebilde, ka ar uzķīlēšanu arī ir tas, ka paliek žēl pirkt kaut ko, kas maksā tik pat cik pus auto.
te vienam biedram ir vai bija skorpis un neko-siers ir tāds pats tikai vieglāks līdz ar to bišk dzīvelīgāks
Gulbis

Post by Gulbis »

mobilais111 wrote:
Gulbis wrote:bija kaadreiz 88 gada, bija mans pirmais auto :D nu skuruuveju dafigaa, bet nu nezeeloju ar :D nu ruuseeja baigi, bet nu leetas detaljas, bet degviela gan garssoja :D peec uzbuuves diezgan vienkaars auto
Grabēja Ļoti??? motors izturīgs?? Elektronika necakarejas??
Kāda šim piedziņa standartā, prekša vai pakaļa??[

nu man vina grabeeja nenormaali,galveno kaart aizmugureejais vaaks, jo man bij variants, un taa pakallas sleedzene bija izpujusi, beigas pat ceertot ciet ieluuza ieksaa un vispaar netureejas vairs ciet :D motoram izspraaga elas blivslegs kaarbas galaa, dabuju mainiit, un taa kaa sajugs jau pirms tam bik sliideeja tad peec sasteleessanas vispar bij jaamaina, un motoram veel k-kaadu briivgaitas vaarstu dabuju mainiit, tjipa taka coks, k-kada atperiite tur bija, un jaa man bij karburators tapeec jau eeda patsmitos, un generators cakareejas, beigas piejuudzu otru akkitii lai pie muuzikas lampas neraustas un tak viss bij ok, bet nu karoch otreiz taadu nennemtu :D bet ja nu var atrast kaadu labu eksemplaaru nu provet jau var. draugm bij arii tas pats 2,8 crosword, islaiciigi jo paardeva. nu pleesaam cik uziet, gaja itkaa labi vismaz toreiz taa likaas, jo nu tad jau 4 ritenu piedzina likas pasaka :D bet nu degvielas kapseeta bija gan, un man liekas ka viena pusase ar noniika, nu tas taa kaa viss ko zinu ;)
Autosports rada atkariibu
TwinSpark

Post by TwinSpark »

форд - кроссворд :D
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
mobilais111

Post by mobilais111 »

DeeCee wrote:
Rihy wrote:DeeCeee, neizskatās, ka cilvēks taisītos ņemt cosworth, jo tāds, kas to auto pirktu, nemaz te neko par to neprasītu ;)
cerība mirst pēdējā :gigi: moš tomēr nav tik traki kā izskatās, lai gan gulbene un tā :gigi: :aiwa:

tur jau vēl dažas sporta versijas bija, a parastos sierus tikai noripināt pa kalnu un aizdedzināt :rulez: :aiwa:
Kāds tur sakars ar GULBENEI??? :evil:
te vismaz dzērāji nebraukā tik daudz, manti kursē mazāk, un arī vakarā kāds normāls 16 gadīgs čalis var aizbraukt uz centru meitenēm pazīmēties neuzskrienot mentam kas dzērušajam šoferim raxta protokolu! Jakas tad arī menti pazīstami! noķers- nolamās!, pazvanīs sencim!, nolamās senci, un palaidīs ar rokas spiedienu! :D
Tu domā ka Rīga ir baigā zelta bedre??? :twisted:
Nikuja tā nav!

Atbrauc un paskaties pats sapratīsi!!
Audi A6 C4 2,5 TDI FWD
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

mobilais111 wrote:
DeeCee wrote:

Kāds tur sakars ar GULBENEI??? :evil:
te vismaz dzērāji nebraukā tik daudz, manti kursē mazāk, un arī vakarā kāds normāls 16 gadīgs čalis var aizbraukt uz centru meitenēm pazīmēties neuzskrienot mentam kas dzērušajam šoferim raxta protokolu! Jakas tad arī menti pazīstami! noķers- nolamās!, pazvanīs sencim!, nolamās senci, un palaidīs ar rokas spiedienu! :D
Tu domā ka Rīga ir baigā zelta bedre??? :twisted:
Nikuja tā nav!

Atbrauc un paskaties pats sapratīsi!!
:gigi:
mobilais111

Post by mobilais111 »

Vēl jau nekas nav zināms! a Coswort''am nāca tikai 2,8???:D
Audi A6 C4 2,5 TDI FWD
Image
Post Reply