Cupra vs GTI vs ST
Moderator: Bastard
Ja brauksi kā cirvis, loģiski, ka arī ar 90zs golfu vislaik ahujena spolēs... Cik esmu braucis ar SAAB 9-5 Aero, Volvo S60 T5, VW Golf VR6, utt, ar lielākas jaudas FWD nebija nu galīgi nekādu problēmu, ja vien domā ar galvu ko dara.
Nelūdzu nevienam piedirst topiku.! Es tak pats zinu kā ir braukt ar FWD, kā ir braukt pa pilsētu, cik ļoti palielinās degvielas patēriņš braucot dinamiski utt.! Ja man būtu jāstāv sastrēgumos, tak nepirktu palielas jaudas auto, bet gan kkaadu mazlitrāžas dīzeli, cik var atkārtot.
Tak pateicu, ko gribu dzirdēt, ne jau gudrinieku viedokļus par FWD auto ar >200zs nepieciešamību man.
Vismaz liels paldies tiem, kas pateica ko noderīgu.
Nelūdzu nevienam piedirst topiku.! Es tak pats zinu kā ir braukt ar FWD, kā ir braukt pa pilsētu, cik ļoti palielinās degvielas patēriņš braucot dinamiski utt.! Ja man būtu jāstāv sastrēgumos, tak nepirktu palielas jaudas auto, bet gan kkaadu mazlitrāžas dīzeli, cik var atkārtot.

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ch. wrote:Ja brauksi kā cirvis, loģiski, ka arī ar 90zs golfu vislaik ahujena spolēs... Cik esmu braucis ar SAAB 9-5 Aero, Volvo S60 T5, VW Golf VR6, utt, ar lielākas jaudas FWD nebija nu galīgi nekādu problēmu, ja vien domā ar galvu ko dara.
Nelūdzu nevienam [consored] topiku.! Es tak pats zinu kā ir braukt ar FWD, kā ir braukt pa pilsētu, cik ļoti palielinās degvielas patēriņš braucot dinamiski utt.! Ja man būtu jāstāv sastrēgumos, tak nepirktu palielas jaudas auto, bet gan kkaadu mazlitrāžas dīzeli, cik var atkārtot.Tak pateicu, ko gribu dzirdēt, ne jau gudrinieku viedokļus par FWD auto ar >200zs nepieciešamību man.

no vietas protams FWD virs 200zs sucks, bet no 50km/h uz augšu poo kaada piedzinja... it iipashi patiikami apzinaaties ka var apdziit jebko un jebkur nemaz ipashi neiespringstot,
bet ja ljoti gribas ~ pat 8l/100km dabuut
shodien labs vid pateerinjsh kompii bija... 99.9l/100km

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Tu jau pats pateici, ka ņemtu Cupru, jo tādu ir ļoti maz, tad saprotams, ka gribi autiņu, kas izceltos uz citu fona. Jā, pa cik Cupru maz, tad noteikti tā varētu būt.
Es arī biju šādā situācijā nonācis, tik laikam tomēr Type-R bija pārāks par visiem, jo: man šausmīgi patīk interjers, jaunais kosmoss ar laiku ar baigi iepatikās, salīdzinoši laba cena. Beigās tur nebija 2 domu. A tagad ir tā, ka esmu ļoti apmierināts, žēl pat braukt pa mūsu ceļiem.
A no šiem variantiem es laikam ņemtu ST, jo Cupra ir baigais plastmass, salons man nepatīk, ārienē man patīk purns. Salīdzinoši augsta cena. Golfs it kā patīk, bet kaut kas ar to ārējo izskatu, nav pietiekami agresīvs, pārāk bērnišķīgs un pa price/performance nav tik labs. Kvalitāte, jā, laikam ir.
Anyway, go for Cupra!
tuned by JE Design:

vismaz šeit pakaļa krietni izteiksmīgāka.
Es arī biju šādā situācijā nonācis, tik laikam tomēr Type-R bija pārāks par visiem, jo: man šausmīgi patīk interjers, jaunais kosmoss ar laiku ar baigi iepatikās, salīdzinoši laba cena. Beigās tur nebija 2 domu. A tagad ir tā, ka esmu ļoti apmierināts, žēl pat braukt pa mūsu ceļiem.
A no šiem variantiem es laikam ņemtu ST, jo Cupra ir baigais plastmass, salons man nepatīk, ārienē man patīk purns. Salīdzinoši augsta cena. Golfs it kā patīk, bet kaut kas ar to ārējo izskatu, nav pietiekami agresīvs, pārāk bērnišķīgs un pa price/performance nav tik labs. Kvalitāte, jā, laikam ir.
Anyway, go for Cupra!
tuned by JE Design:

vismaz šeit pakaļa krietni izteiksmīgāka.
- El_Camino
- Admins
Seats nav nebišķiņ plastmasaināks par golfu! Iekšējā apdare ir ļoti laba - Nevar salīdzināt ar Toy Hilux - vot tas ir plastmasīgs!Loyal wrote: jo Cupra ir baigais plastmass, salons man nepatīk, ārienē man patīk purns. Salīdzinoši augsta cena.
Un cena nemaz nav tik augsta! ST ir dārgāks, Golfs protams arī!
ST no 26 480
Cupra no 24 323
GTI no 26 157 (ar manuāli)
Visas cenas EUR
Un visām šīm mašīnām standarta aprīkojums ir gandrīz pilns!
Life is a bitch but a beautiful one!
Type R tā kā ir atmosfēriskais VTECRihy wrote:No visiem FWD turbo jau nu jaunais Type-R laikam ir visinteresantākais. Smuks ir arī jaunais Clio RS, bet viņš tāds mazāks... Es laikam par ST... ne jau tāpēc, ka pasām fords, bet patīk vislabāk. GTI pārāk golfs... Cuprai nav ne vianas arī.

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
-
tfu ble, protamssoulfreak wrote:Type R tā kā ir atmosfēriskais VTECRihy wrote:No visiem FWD turbo jau nu jaunais Type-R laikam ir visinteresantākais. Smuks ir arī jaunais Clio RS, bet viņš tāds mazāks... Es laikam par ST... ne jau tāpēc, ka pasām fords, bet patīk vislabāk. GTI pārāk golfs... Cuprai nav ne vianas arī.

Clio arī ir atmofēriskais
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
njaa, shitaadu mazu spridzekliiti vareetu patesteetsoulfreak wrote:nav ko te čakarēties, jāņem šishttp://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bv4nmmzowmjq

Vadāmība esot pat ļoti laba..... līdz brīdim, kad sākas sānslīde. Pēc tam, it kā esot grūti savākt... gāzes pedāli neatlaižotCh. wrote:Skatījos TopGear par to Clio, Clarksons teica, ka iet lupatās, bet vadāmība, tāpat kā motora novietojums, ir vnk dibenā.

Last edited by EraSeR on 22 Jan 2008, 22:54, edited 1 time in total.
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
un zini, kāpēc atlaide? tāpēc, ka jāiztirgo šie "vecie" fokusi, jo jau iznācis jaunais-gt99 wrote:Varbūt tomēr ir vērts pasteigties?
http://www.ford.lv/public/files_uploade ... s%20ST.pdf
4000 Eiro atlaide ST focusam varētu būt diezgan nopients arguments

un ņemot vērā jauna modeļa parādīšanos- šim vecajam, uz ko skatās pircējs- varētu cena kristies straujāk.