laiks raadispavaars wrote:nu Sonjik tad pirksi bembi ?Aigarz` wrote:tiko sonjiks otrā telefona galā...
Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
pieķēri !V.I.P. wrote:~12:40 pie Top'a maniits Rollin autopats biju ar balto biturbo cabrio golpu
staaveeja paaris vietas taalaak

..P.S. labākais bija, kad nācu atpakaļ no šuces.. eju pa ietvi - skatos mans mitsu stāv un pāri ielai pretī CP Hyundai Sonata.. iekšā 2 vīri ar nolaistu priekšējo logu

tavu OOOO šodien meklēju, bet nemanīju.. un golfu noteikti neredzēju

Kad noplīsa mašīna nebija vēl sniegs, a kad vakar vakara dabuju, tad nebiju vel pieradis, beigas jau aizgaja tiri labi.Holo wrote:tāpēc biji tā noilgojies, ka plosījies kā viesulis pa trasiMr.Red wrote:Tas bij es!Madis wrote:Vakar "Ādiņās" redzēts viens no pēdējā čekpointa, laikam, organizētājiem. Niku nezinu, bet trasi godam demolēja![]()
![]()
![]()
Pēc 2 ned masinas remonta tiku beidzot pie auto.
Njā vakar atkal Omulis iekš jac.
LC 120
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
aha.Mr.Red wrote:Tas bij es!Madis wrote:Vakar "Ādiņās" redzēts viens no pēdējā čekpointa, laikam, organizētājiem. Niku nezinu, bet trasi godam demolēja![]()
![]()
![]()
Pēc 2 ned masinas remonta tiku beidzot pie auto.
Njā vakar atkal Omulis iekš jac.
Brīvkalnos ar vakar subāri bija no vienas vietas

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
man bija aizdomas, ka varētu tie būt jūsBaNgY wrote:pec vakardienas nakts nevareju vel kusteties ar autoMr.Red wrote:redzets Bangy blakusedetaja vieta! Ko Tu dariji???![]()
paldies ka aizvedi visurpalieku parada
:D
p.s. Rihy redzets noguris pec smagam macibam ejot uz savu auto pie avg

bija eksāmens, tāpēc arī noguris