a tur normaali, CP reguleeja visu.. korkjis nebija... viss ekšens tieši pie muusu iebraukshanas vietaschainsaw wrote:labi ka shodien nebraucu uz darbu...Juzix wrote:Te vēl

Moderator: omulis
a tur normaali, CP reguleeja visu.. korkjis nebija... viss ekšens tieši pie muusu iebraukshanas vietaschainsaw wrote:labi ka shodien nebraucu uz darbu...Juzix wrote:Te vēl
http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4872187macho wrote:6:28 no rita braucu gar laroccu (brivibas iela), uz celja guleja viens likjitis. Vel neapsegts, nav ne mentu, ne atro. Tikai zinjkaarigo barinsh.
6:34 braucu atpakalj, klat jau menti, aatrie, tiek apsegts mirushais.
HVZ iespejamo vainiiga auto ta ari nemaniiju...
krinkels wrote:http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4872187macho wrote:6:28 no rita braucu gar laroccu (brivibas iela), uz celja guleja viens likjitis. Vel neapsegts, nav ne mentu, ne atro. Tikai zinjkaarigo barinsh.
Laikam shis
it kā tas būtu attaisnojums laizties no notikuma vietas... nebrīnišos, ja pats vadītājs ne īpaši skaidrs...Jurasik wrote:krinkels wrote:http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4872187macho wrote:6:28 no rita braucu gar laroccu (brivibas iela), uz celja guleja viens likjitis. Vel neapsegts, nav ne mentu, ne atro. Tikai zinjkaarigo barinsh.
Laikam shis
Tur nakti visi staiga pa celaloti laba stavokla
![]()
Paklau, a ja normāls vecis sēdētu mašīnā, un būtu tā izdarījis! Tu arī liktu viņu mierā (Izraisot avārijas situāciju), kāptu laukā no auto un ietu skaidrot attiecības, kamērt tava draudzene viņam zvetētu pa kapotu??? Šitās savas varonības izpausmes pret vājāku dzimumu paslēp dziļi dziļi zem sava spilvena un nelielies ar to!ledusskapis wrote:kaa men peedeejaa lakaa saak shitaadas vecenes tracinaat!Wu-Ryder wrote:Piedzivojums kas notika pirms 10min.
Braucu no Jelgavas uz Dobeli, kaa parasti visadi jaukie brauceji uz 70km/h, 80km/h. Apbraucu tos un kruizeju uz savi 90 majas. Pa celjam ir Ciemats MILTINI un man pa prieksu velkas viena vecena ar pasteti uz kadi 80km/h, zime 70 , sii tapat 80km/h brauc.
Peksnji viena gagene ar Nissan Primeru griez araa no mazakas nozimes celja prieksaa pasteetei. Protams abas vecenas saliekas kopaa un es gandriz tam suda pasatam [consored] ielieku, jo redz vecene ar pasatu izdoma ka pedejaa bridi jabremzee un jarauj uz malu!!!!!!!!!!![]()
vienu 1dienu, Jelgava, Teervetes un Ruupnieciibas ielas krusts! tie kas tur keiso pagriezienu taisa man jau sen nepatiik, liekas ka uz to galu tik idinji griezas! nu taa braucu a viena vecene ar sarkanu simto audi taka grib griezt taka nee, es piebremzeeju nedaudz, bet tiko kaa esu pavisam tuvu, taa jamaa liekaas aaraa! es protams pa meemejiem, riepas shljuuc, malaa nav kur raut. Tik pie sevis luudzu: "Tu vecaa miskaste brauc atraak". un taa kaadi 5cm gar pakalju aizliideeju. nu man dusma![]()
visi paareejie staav un![]()
Es protams tai shmarai pakalj, apdzenu, nogriezu celju un apstaajos! izkaapju aaraa prasu vai shii stulba un kur tiesiibas nopirkusi?
ta tur protams saka ka nav stulba
abi ar draudzeni nolamaajaam to pezu, un draudzene veel taa smuki pa kapotu no visa speeka uzsita!
blade_ wrote:Paklau, a ja normāls vecis sēdētu mašīnā, un būtu tā izdarījis! Tu arī liktu viņu mierā (Izraisot avārijas situāciju), kāptu laukā no auto un ietu skaidrot attiecības, kamērt tava draudzene viņam zvetētu pa kapotu??? Šitās savas varonības izpausmes pret vājāku dzimumu paslēp dziļi dziļi zem sava spilvena un nelielies ar to!ledusskapis wrote:kaa men peedeejaa lakaa saak shitaadas vecenes tracinaat!Wu-Ryder wrote:Piedzivojums kas notika pirms 10min.
Braucu no Jelgavas uz Dobeli, kaa parasti visadi jaukie brauceji uz 70km/h, 80km/h. Apbraucu tos un kruizeju uz savi 90 majas. Pa celjam ir Ciemats MILTINI un man pa prieksu velkas viena vecena ar pasteti uz kadi 80km/h, zime 70 , sii tapat 80km/h brauc.
Peksnji viena gagene ar Nissan Primeru griez araa no mazakas nozimes celja prieksaa pasteetei. Protams abas vecenas saliekas kopaa un es gandriz tam suda pasatam [consored] ielieku, jo redz vecene ar pasatu izdoma ka pedejaa bridi jabremzee un jarauj uz malu!!!!!!!!!!![]()
vienu 1dienu, Jelgava, Teervetes un Ruupnieciibas ielas krusts! tie kas tur keiso pagriezienu taisa man jau sen nepatiik, liekas ka uz to galu tik idinji griezas! nu taa braucu a viena vecene ar sarkanu simto audi taka grib griezt taka nee, es piebremzeeju nedaudz, bet tiko kaa esu pavisam tuvu, taa jamaa liekaas aaraa! es protams pa meemejiem, riepas shljuuc, malaa nav kur raut. Tik pie sevis luudzu: "Tu vecaa miskaste brauc atraak". un taa kaadi 5cm gar pakalju aizliideeju. nu man dusma![]()
visi paareejie staav un![]()
Es protams tai shmarai pakalj, apdzenu, nogriezu celju un apstaajos! izkaapju aaraa prasu vai shii stulba un kur tiesiibas nopirkusi?
ta tur protams saka ka nav stulba
abi ar draudzeni nolamaajaam to pezu, un draudzene veel taa smuki pa kapotu no visa speeka uzsita!
Par to ko šī sieviete izdarīja: katrs mēs esam cilvēks un varam kļūdīties, kāda tur starpība vai tā ir sieviete vai vīrietis, visi ir šoferi vieni labāki, otri sliktāki neatkarīgi no to dzimuma.
Padomā pats uzmanīgi pie sevis, vai tiešām nekad nav bijis pašām tā ka, uztaisi sūdus uz ceļa no nekā!
P.S Sorry par Oftopic!
[censored][censored] ja tevi aplenc apnairkojushos ripainju un urlaatu bars demolee mashiinu un 4trataa dauza ...ko tu dariisi ??? staaveesi un gaidiisi policiju ...dimanc wrote:it kā tas būtu attaisnojums laizties no notikuma vietas... nebrīnišos, ja pats vadītājs ne īpaši skaidrs...Jurasik wrote:krinkels wrote:http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4872187macho wrote:6:28 no rita braucu gar laroccu (brivibas iela), uz celja guleja viens likjitis. Vel neapsegts, nav ne mentu, ne atro. Tikai zinjkaarigo barinsh.
Laikam shis
Tur nakti visi staiga pa celaloti laba stavokla
![]()
Jauniem šoferīšiem noteikumu pārkāpumi bieži rodas prakses neesamības dēļ! Auto skolā Tu nevienam pieredzi neiemācīsiLoyal wrote:sorry par offtopic, bet uz celja visi ir vienliidziigi neatkariigi no dzimuma, vecuma, religjijas, aadas kraasas maka biezuma utt. Ja nespeej iekljauties celju satiksmee, mosh nemaz nevajag seesties pie stuures? Jaa, ticu, visi esam cilveeki, kljuudaamies, bet ir vietas, kur kljuudas daargi maxaa... Tas nav nekaads attaisnojums.
Pat CSDD exaamenaa par rupjiem paarkaapumiem exaamens ar to arii beidzas. Un par vairaakiem mazaak rupjiem arii notiek tas pats. Sheit jau, protams, jaavaino auto skolas, kaa arii CSDD, jo exaamenu var uzreiz naakamajaa dienaa paarlikt. Diezvai cieshot csn, naakamajaa dienaa varees starteet, ja vispaar kaadreiz varees.
Kādreiz jau bija jālīmē "70" logāJuzix wrote:Jauniem šoferīšiem noteikumu pārkāpumi bieži rodas prakses neesamības dēļ! Auto skolā Tu nevienam pieredzi neiemācīsiLoyal wrote:sorry par offtopic, bet uz celja visi ir vienliidziigi neatkariigi no dzimuma, vecuma, religjijas, aadas kraasas maka biezuma utt. Ja nespeej iekljauties celju satiksmee, mosh nemaz nevajag seesties pie stuures? Jaa, ticu, visi esam cilveeki, kljuudaamies, bet ir vietas, kur kljuudas daargi maxaa... Tas nav nekaads attaisnojums.
Pat CSDD exaamenaa par rupjiem paarkaapumiem exaamens ar to arii beidzas. Un par vairaakiem mazaak rupjiem arii notiek tas pats. Sheit jau, protams, jaavaino auto skolas, kaa arii CSDD, jo exaamenu var uzreiz naakamajaa dienaa paarlikt. Diezvai cieshot csn, naakamajaa dienaa varees starteet, ja vispaar kaadreiz varees.
Šitādiem drīzāk kkādu uzlīmi logā derēju, lai zin no kā uzmanīties!
Pārlapo csn grāmatiņu un apskati max atļautos ātrumus LV!Loyal wrote:prakse, jā, to neiegūt bez braukšanas. Bet arī noteikumus jāzina. Derētu arī to braukšanas kultūru izveidot un piekopt, bet tas, protams, jādara pašiem šoferīšiem. Kaut kas jau no tā ir, bet stipri par maz.
vakar iznāca braukt pa Jūrmalas šoseju, jāteic, ka LV nu nejēdz braukt 3 joslās1. josla praktiski tukša. Visi tusē vai nu 2. vai 3. joslā. Un tad notiek visādas nejēdzības, pārkārtošanās no 3. uz 1. joslu un atpakaļ. Brīnums, ka tik maz avāriju notiek (par laimi)! Vai nu ir kāds, kas velkas pa 3. joslu, tad atkal tādi, kas močī nejēgā, strauji manevrējot. Vācijā neko tādu neredzēt. Lēnie pirmajā joslā, ja arī apsteidz kādu, tad pēc tam ielien atpakaļ savā 1. joslā. 3. joslā vispār brauc tikai tie, kas velk uz 150+. Tur visiem viss ir skaidrs!
da spams un offtopiks, bet CSN ir arī rakstīts, ka ārpus apdzīvotām vietām pie 2 un vairāk braukšanas jolsām vienā rindā ir jāturās pēc iespējas pa labiJuzix wrote:Pārlapo csn grāmatiņu un apskati max atļautos ātrumus LV!Loyal wrote:prakse, jā, to neiegūt bez braukšanas. Bet arī noteikumus jāzina. Derētu arī to braukšanas kultūru izveidot un piekopt, bet tas, protams, jādara pašiem šoferīšiem. Kaut kas jau no tā ir, bet stipri par maz.
vakar iznāca braukt pa Jūrmalas šoseju, jāteic, ka LV nu nejēdz braukt 3 joslās1. josla praktiski tukša. Visi tusē vai nu 2. vai 3. joslā. Un tad notiek visādas nejēdzības, pārkārtošanās no 3. uz 1. joslu un atpakaļ. Brīnums, ka tik maz avāriju notiek (par laimi)! Vai nu ir kāds, kas velkas pa 3. joslu, tad atkal tādi, kas močī nejēgā, strauji manevrējot. Vācijā neko tādu neredzēt. Lēnie pirmajā joslā, ja arī apsteidz kādu, tad pēc tam ielien atpakaļ savā 1. joslā. 3. joslā vispār brauc tikai tie, kas velk uz 150+. Tur visiem viss ir skaidrs!