Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Es taisni tagad esmu Spuņciemāsarkans wrote:Bļinfreimo wrote:Ja kāds tagad ar vasaras riepām grib braukt pa Jūrmalas šoseju - neiesaku![]()
![]()
![]()
Tikko no turienes ar aukstām kājām...... tieši uz Spuņciemu pakaļ ziemenēm gribēju braukt.
Galiigi pabraukt nevar, vai tikai lēnā garā?

Nu nezinu kā tagad, bet kad braucu ap 11iem, viss bija balts (šoseja tajā skaitā). Maniju arī auto grāvjos ar pekām gaisā

Pašam arī sanāca negribot pašļūkt sāniski pa šoseju, uzreiz aiz Rīgas zīmes.

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- ledusskapis
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ledusskapis
tuuliit lieku ziemenes
negribu tor r13 :vee:
vakar uz Riga - Liepaaja shosejas bik adrenaliinu dabuju! vienaa vietaa kaukaads ledus un bik paneesaaja auto! bij kaa bij, kaut vai aaraa 1 graads bija

vakar uz Riga - Liepaaja shosejas bik adrenaliinu dabuju! vienaa vietaa kaukaads ledus un bik paneesaaja auto! bij kaa bij, kaut vai aaraa 1 graads bija
-
- Focus
- bez Jumta
Re: ledusskapis
nopeerc tak ziemenes uz R15...ledusskapis wrote:tuuliit lieku ziemenesnegribu tor r13 :vee:
Saabu salikt shkeersaam ar ruchnjiku un iztaisnoties ir pat vieglaak kaa hondu

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
-
jaa, shodien kaukaa shausmiigi mieriigi bija parastie blatotaaji ar RWD auto. neviens kaukaa neagresiiveeja uz A7...gludeklis wrote:Jā, daudzi cirku taisa uz celja. Es ar ar Subārinju panēsājos. Patīkami, tikai veel to iemanju nav tik daudz, jo gandrīz kaiminjam sētu nonesu. Būtu 2 ritenju piedzinja, būtu iebraucis ābeļdārzā, bet ar 4x4 visiem kārpoties izlīdu sveikā.

-
- Audi 80 Quattro
Shodien un vakar iemeegjinot jauno smago (volvofh16 `07 , esp abs utt...) celsh likaas saliidzinoshi labs , vismaz neviens neziimeejaas (iznjemot valdemaarpilii , kur cilveekus izgrieza no autoo , bet cik sapratu , tas nebija deelj agresivitaates ! )
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

Šitāds ceļš man un Subāriņam ar būtu pa prātam.Juzix wrote:Braucot pa P3, pirms Allažmuižas ir grantene uz Mazajiem kangariem. Kravinieki to ir padarijuši nebraucamu:
P10 starp P4 un Tīnūžiem itkā lāpītas bedres, bet salāpītas pēc guļošo policistu principa un daudzām blakus jau veidojas jaunas.
P.S. Izslidināju visus iespējamos celjus ap un iekš T/C SPICE un MAXIMA stāvvietām. Daudzi

Tur priekš slidināšanās ir īsta paradīze.

Seesam Octa un Kasko pie manis.
- Android
- Admins
Smago izbraukātie grantinieki - jautrs pasākums - parasti nav asas bedres, bet gan tādi vidēja lieluma pampaki - ir reāls variants uz 40-50kmh uzmest uz vākaLoyal wrote:ja, driixt zinaat, kaads tad tavam subaaram ir kliirenss?gludeklis wrote: Šitāds ceļš man un Subāriņam ar būtu pa prātam.
un kaa zini, cik taa peljkje dzilja? Ja ir taa kaa saka tas dzekinsh, tad laika jautaajums, lai pat dzipiem buutu probleemas.

Good morning? No such thing!