Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- DREIM
- Honda Accord
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
vakar ap 22:00 uz Ranķa dambja pie āgenskalna līča Audi a6 bij izniicinaajis pa gabaliem mazo skuuteriiti - abi stāveja uz trotuāra un autiņš apgriezies otradi preteji braukšanas virzienam - skuteris samiiciits apakšā zem auto.. kad braucu bija tikai menti un džeks cītīgi rakstīja papīrus, ātros nemanīju - iespējams ka bija jau bijuši.. izskatiijaas ka varēja būt pasmagas sekas.. maybe kāds zin ko vairāk?
JDM
- ViperBiteLV
DREIM wrote:vakar ap 22:00 uz Ranķa dambja pie āgenskalna līča Audi a6 bij izniicinaajis pa gabaliem mazo skuuteriiti - abi stāveja uz trotuāra un autiņš apgriezies otradi preteji braukšanas virzienam - skuteris samiiciits apakšā zem auto.. kad braucu bija tikai menti un džeks cītīgi rakstīja papīrus, ātros nemanīju - iespējams ka bija jau bijuši.. izskatiijaas ka varēja būt pasmagas sekas.. maybe kāds zin ko vairāk?

- DREIM
- Honda Accord
varbuut arii ka mersis k-kaads, par to s liikumu gan shaubos jo taavieta bija pataalu uz otru pusi no taa liikuma, pasham kautkaa vairaak liekas ka buus apmeties uz celja jo rises tajaa vietaa pirms luksafora pretiigas, ja ar RWD lidots tad pilniibaa iespeejams. NEZ?ViperBiteLV wrote:arī redzēju, vienīgi man liekas ka tas bija kaut kāds mersis, bet varbūt kļūdos un bija audi.. bet skats tā neko, skuuteris gabalu gabalos...
nezinu kā tas sanācis, bet varu iedomāties ka mašīna braukusi uz akmens tilta pusi un "S" līkumu nav īsti izņemusi un pretī nācis skūterītis...
JDM
Šorīt uz Bauskas ielas viens BMW 3-šās sērijas ar baltajām lampām aizmugurē bija taranējis sētu un piezemējies šķērsām brauktuvei. Izskatījās, ka autiņš vairs nav ceļams (Meistaram varbūt būs cits viedoklis).
Izskatījās, ka ar vadītāju viss ir kārtībā (ja tas bija vadītājs, kurš sēdēja autiņā)
Nācās braukt pa tramvaja sliežu uzbērumu
PS: kamēr raxtīju ziņu, viens jau priekšā!!!!!!!!!
Izskatījās, ka ar vadītāju viss ir kārtībā (ja tas bija vadītājs, kurš sēdēja autiņā)

Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work
ID 123
ID 123
Šorīt pieceļos, atveru logu un redzu, ka korķis gar mājām. A tur izrādās iepriekš teiktais bembis ar nonesto sētu...Mr. FriX wrote:Šorīt uz Bauskas ielas viens BMW 3-šās sērijas ar baltajām lampām aizmugurē bija taranējis sētu un piezemējies šķērsām brauktuvei. Izskatījās, ka autiņš vairs nav ceļams (Meistaram varbūt būs cits viedoklis).

...kad mēs augām tā nebija...
sodien pretiim dailes teaatrim uz briiviibas ielas bija avaarija
seezu pie loga pusaizmidzis, skatos aaraa, mersis, ne paaraak jauns, bet no biezaa gala, ripinaas leenaam, un apstājas, aizmuguree lexus (hvz modeljus nezinu, IS vai kkaa taa) ripinaas, ripinaas un ieripinaas,kkur uz 20kmh vai leenaak, laikam vadiitaajs bija vairaak aizmidzis nekaa es, lexusam kapots, bamperis un veel kkaaadi siikumi sabojaati, mersim noskraapeets bamperis
seezu pie loga pusaizmidzis, skatos aaraa, mersis, ne paaraak jauns, bet no biezaa gala, ripinaas leenaam, un apstājas, aizmuguree lexus (hvz modeljus nezinu, IS vai kkaa taa) ripinaas, ripinaas un ieripinaas,kkur uz 20kmh vai leenaak, laikam vadiitaajs bija vairaak aizmidzis nekaa es, lexusam kapots, bamperis un veel kkaaadi siikumi sabojaati, mersim noskraapeets bamperis
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
nebraucu gan... Mans melnais audi a6 Avant's stāv sētā 142-trajā numurāanarhists wrote:RihardZ: vai tu gadījumā nebrauc ar ķiršu sarkanu BMW Compact ?
Tas tā pēc vietas spriežot, es katru rītu ar velo braucu garām un esmu ievērojis tur vienā pagalmā glītu ķiršsarkanu BMW kompaktu (ar briesm skaļu trubu). Pēc skaņas nepamanīt ir neiespējami

...kad mēs augām tā nebija...
- ViperBiteLV
- ViperBiteLV
- ViperBiteLV
Šovakar ap 21:30 pie Valmieras un figviņzin kas tā pa ielu, kur uz salu tiltu griež pie dzelzceļa.
Salecās policijas Hjundajs (vai volvo) un kaut kāds siers. Katrā gadījumā policijas braucamais no jaunajiem.
Savukārt cita policija uz vietu baisā ātrumā ar neoniem atbrauca. Kādi 6-7 gab. staigāja ap notikuma vietu. Tā lūk, citi ir vienlīdzīgāki.
Salecās policijas Hjundajs (vai volvo) un kaut kāds siers. Katrā gadījumā policijas braucamais no jaunajiem.
Savukārt cita policija uz vietu baisā ātrumā ar neoniem atbrauca. Kādi 6-7 gab. staigāja ap notikuma vietu. Tā lūk, citi ir vienlīdzīgāki.

http://www.delfi.lv/news/national/crimi ... d=18685894
nu psc atspaardiit sitaadus par maz, vismaz buutu nummuru ielikushi lai kkaadu kiegeli logaa var iestaadiit
nu psc atspaardiit sitaadus par maz, vismaz buutu nummuru ielikushi lai kkaadu kiegeli logaa var iestaadiit

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.