Auto crashi vol.3

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

DREIM
Honda Accord
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by DREIM »

vakar ap 22:00 uz Ranķa dambja pie āgenskalna līča Audi a6 bij izniicinaajis pa gabaliem mazo skuuteriiti - abi stāveja uz trotuāra un autiņš apgriezies otradi preteji braukšanas virzienam - skuteris samiiciits apakšā zem auto.. kad braucu bija tikai menti un džeks cītīgi rakstīja papīrus, ātros nemanīju - iespējams ka bija jau bijuši.. izskatiijaas ka varēja būt pasmagas sekas.. maybe kāds zin ko vairāk?
JDM
ViperBiteLV

Post by ViperBiteLV »

DREIM wrote:vakar ap 22:00 uz Ranķa dambja pie āgenskalna līča Audi a6 bij izniicinaajis pa gabaliem mazo skuuteriiti - abi stāveja uz trotuāra un autiņš apgriezies otradi preteji braukšanas virzienam - skuteris samiiciits apakšā zem auto.. kad braucu bija tikai menti un džeks cītīgi rakstīja papīrus, ātros nemanīju - iespējams ka bija jau bijuši.. izskatiijaas ka varēja būt pasmagas sekas.. maybe kāds zin ko vairāk?
:( arī redzēju, vienīgi man liekas ka tas bija kaut kāds mersis, bet varbūt kļūdos un bija audi.. bet skats tā neko, skuuteris gabalu gabalos... :shock: nezinu kā tas sanācis, bet varu iedomāties ka mašīna braukusi uz akmens tilta pusi un "S" līkumu nav īsti izņemusi un pretī nācis skūterītis... :(
krinkels

Post by krinkels »

Es ari braucu garam redzeju ka raksta papirus. IZskatijas vairak pec mersedesa. KAd braucu garam sho vilka auksha uz evakuatora. Izskatijas ko tas mopedists looti smagi atravies. Tikai nekadigi nevareju saprast nefig mersis atrodas tada stavokli.
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
DREIM
Honda Accord

Post by DREIM »

ViperBiteLV wrote: :( arī redzēju, vienīgi man liekas ka tas bija kaut kāds mersis, bet varbūt kļūdos un bija audi.. bet skats tā neko, skuuteris gabalu gabalos... :shock: nezinu kā tas sanācis, bet varu iedomāties ka mašīna braukusi uz akmens tilta pusi un "S" līkumu nav īsti izņemusi un pretī nācis skūterītis... :(
varbuut arii ka mersis k-kaads, par to s liikumu gan shaubos jo taavieta bija pataalu uz otru pusi no taa liikuma, pasham kautkaa vairaak liekas ka buus apmeties uz celja jo rises tajaa vietaa pirms luksafora pretiigas, ja ar RWD lidots tad pilniibaa iespeejams. NEZ?
JDM
Bastard
Moderators

Post by Bastard »

Uz Bauskas ielas šorīt viens e36 bija izpildījies - nonesis sētu, purns lupatās, satiksme centra virzienā paralizēta. Hvz, kā viņš to dabūja gatavu. :?
Image
Mr. FriX

Post by Mr. FriX »

Šorīt uz Bauskas ielas viens BMW 3-šās sērijas ar baltajām lampām aizmugurē bija taranējis sētu un piezemējies šķērsām brauktuvei. Izskatījās, ka autiņš vairs nav ceļams (Meistaram varbūt būs cits viedoklis).
Izskatījās, ka ar vadītāju viss ir kārtībā (ja tas bija vadītājs, kurš sēdēja autiņā)

Nācās braukt pa tramvaja sliežu uzbērumu :evil:

PS: kamēr raxtīju ziņu, viens jau priekšā!!!!!!!!! :)
Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work

ID 123
RihardsZ

Post by RihardsZ »

Mr. FriX wrote:Šorīt uz Bauskas ielas viens BMW 3-šās sērijas ar baltajām lampām aizmugurē bija taranējis sētu un piezemējies šķērsām brauktuvei. Izskatījās, ka autiņš vairs nav ceļams (Meistaram varbūt būs cits viedoklis).
Izskatījās, ka ar vadītāju viss ir kārtībā (ja tas bija vadītājs, kurš sēdēja autiņā)

Nācās braukt pa tramvaja sliežu uzbērumu :evil:

PS: kamēr raxtīju ziņu, viens jau priekšā!!!!!!!!! :)
Šorīt pieceļos, atveru logu un redzu, ka korķis gar mājām. A tur izrādās iepriekš teiktais bembis ar nonesto sētu... :twisted:
...kad mēs augām tā nebija...
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

sodien pretiim dailes teaatrim uz briiviibas ielas bija avaarija

seezu pie loga pusaizmidzis, skatos aaraa, mersis, ne paaraak jauns, bet no biezaa gala, ripinaas leenaam, un apstājas, aizmuguree lexus (hvz modeljus nezinu, IS vai kkaa taa) ripinaas, ripinaas un ieripinaas,kkur uz 20kmh vai leenaak, laikam vadiitaajs bija vairaak aizmidzis nekaa es, lexusam kapots, bamperis un veel kkaaadi siikumi sabojaati, mersim noskraapeets bamperis
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
anarhists

Post by anarhists »

RihardZ: vai tu gadījumā nebrauc ar ķiršu sarkanu BMW Compact ?

Tas tā pēc vietas spriežot, es katru rītu ar velo braucu garām un esmu ievērojis tur vienā pagalmā glītu ķiršsarkanu BMW kompaktu (ar briesm skaļu trubu). Pēc skaņas nepamanīt ir neiespējami :)
anarhists
RihardsZ

Post by RihardsZ »

anarhists wrote:RihardZ: vai tu gadījumā nebrauc ar ķiršu sarkanu BMW Compact ?

Tas tā pēc vietas spriežot, es katru rītu ar velo braucu garām un esmu ievērojis tur vienā pagalmā glītu ķiršsarkanu BMW kompaktu (ar briesm skaļu trubu). Pēc skaņas nepamanīt ir neiespējami :)
nebraucu gan... Mans melnais audi a6 Avant's stāv sētā 142-trajā numurā :-D
...kad mēs augām tā nebija...
ViperBiteLV

Post by ViperBiteLV »

Flyerz

Post by Flyerz »

Domeniks

Post by Domeniks »

vakar jau par to runāja
Image
ViperBiteLV

Post by ViperBiteLV »

Domeniks wrote:vakar jau par to runāja
sorry, es to tika šodien dzirdēju.. :roll:
EraSeR

Post by EraSeR »

da po kad runaaja...
Kas par zaudeejumiem... :blaaaa:
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
ViperBiteLV

Post by ViperBiteLV »

EraSeR wrote:da po kad runaaja...
Kas par zaudeejumiem... :blaaaa:
Tikko pats pamēģināju "Build your own" Chrysler 300C SRT-8. Nu man sanāca kādi 48'000 USD (bet nu, tas jau ASV :evil: )
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

kkur taa ieks EUR arii laikam bija
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Aigars

Post by Aigars »

Šovakar ap 21:30 pie Valmieras un figviņzin kas tā pa ielu, kur uz salu tiltu griež pie dzelzceļa.
Salecās policijas Hjundajs (vai volvo) un kaut kāds siers. Katrā gadījumā policijas braucamais no jaunajiem.
Savukārt cita policija uz vietu baisā ātrumā ar neoniem atbrauca. Kādi 6-7 gab. staigāja ap notikuma vietu. Tā lūk, citi ir vienlīdzīgāki. :)
Micuks

Post by Micuks »

Vakarā pie vecmilgrāvja tilta līkumos bija kas noticis kad braucu garām uz treilera uzstiepts bembis priekša līdz pusei iedzīta.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

http://www.delfi.lv/news/national/crimi ... d=18685894

nu psc atspaardiit sitaadus par maz, vismaz buutu nummuru ielikushi lai kkaadu kiegeli logaa var iestaadiit :evil:
Post Reply