Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
ble, šodien Jelgavā pie maximas nestrādāja luksofors. viens pāķis, laikam domāja, ka viņam pārslēdzās uz sarkano un gribēja tjip uz dzelteno uzspēt, mierīgu sirdi aizgriezās man priekšā, ieraudzīja mani un apstājās šķērsām pāri manai joslai. riktīgi liku pa bremzēm, labi, ka blakusjoslā neviens nebija. un, galvenais, pēc 3h tajā pašā krustojumā bija avārija, kur identiskā situācijā vectra bija salikusies ar kkādu korejiešu busu. vectrai viss purns lupatās, a busa bojājumus neievēroju. nepaspēju nofočēt.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Šodien sanaaca neliels negadījums. Es biju cietušaa lomaa. Stumdoties pa centru viens hondists ievilka aizmuguree, jo neieveeroja distanci. Notiirijaam vietu, kur buutu jaabuut bojaajumam, bet atklaajaas, ka bmw nav ne skrambinjas! Skatiijos veeriigi, jo taa jau nu tad kļuva par viņa probleemu. Šis veel noslauciija ar lupatiņu un es neko nemaniiju. Taa nu šķiiraamies bez CP vai saskaņotaa paziņojuma, jo vienkaarshi nebija par ko tur kasiities.
Vieta, kurai buutu jaabuut bojaatai:

Šis gan kraasu savam pabojaaja..

Vieta, kurai buutu jaabuut bojaatai:

Šis gan kraasu savam pabojaaja..

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Šodien pie CSDD kaut kāds mazais autiņš (varbūt Corsa, varbūt kas cits) bija izlīdis priekšā autobusam. Autobusam izsista lampa un sabuktēts stūris, vieglajam bojājumus nerezēju, jo sāns bija pret autobusu. Tik redzēju ka tosols gāžas ārā, un šoferis nekustīgi gulēja ar galvu uz pasažiera beņķi.
Kāds nezin kaut ko sīkāk par šo?
Un vel, ja pareizi atceros, tad Baznīcas un Krustpils ielu krustojumā (varbūt smagi jaucu ielu nosaukumus), busiņš esot metis kūleņus. Cik sapratu no tā ko man stāstija, tad busiņš neapstājās pie stop zīmes un kaut kāda mazda ielika viņam sānā. Buss uzmetis divus kulēņus, atsities pret apmali un palicis uz jumta. Itkā neviens nebija baigi cietis...busa šoferis ar asiņainu roku esot izlīdis ārā, otram laikam nekas. Šito stāstija draugs, kas to visu redzēja, tapēc iespējams ka kaut ko aprakstiju nepareizi, bet doma skaidra
Kāds nezin kaut ko sīkāk par šo?
Un vel, ja pareizi atceros, tad Baznīcas un Krustpils ielu krustojumā (varbūt smagi jaucu ielu nosaukumus), busiņš esot metis kūleņus. Cik sapratu no tā ko man stāstija, tad busiņš neapstājās pie stop zīmes un kaut kāda mazda ielika viņam sānā. Buss uzmetis divus kulēņus, atsities pret apmali un palicis uz jumta. Itkā neviens nebija baigi cietis...busa šoferis ar asiņainu roku esot izlīdis ārā, otram laikam nekas. Šito stāstija draugs, kas to visu redzēja, tapēc iespējams ka kaut ko aprakstiju nepareizi, bet doma skaidra

coming soon...
- ViperBiteLV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4847340Martinss wrote:Kāds zin kko sīkāk par krašu posmā Rīga - Ērgļi?

viez wrote:savdabiigs kresh Slokas un kalnciema krustaa.. kaads mazais SUVs iebraucis arhiivaa + veel vieglajam deguns noskelts.. kas un kaa gan nau skaidrs.
Vieglais griezās no Slokas uz Kalnciema Ravs vilka taisni, provējot izvairīties sieviete aizmirsa bremzēt(itkā esot atteikušas bremzes) un iešļūkusi arhīvā, visiem viss kārtībā, cietušo nav!