Telefons ļoti labā stāvoklī, vizuāli ir tikai viena skrambiņa aukšpusē uz priekšējā vāciņa un vairāk nekādu nobrāzumu nav, vaciņš ir oriģinālais, tehniski telefonam nav nekādu problēmu visu laiku ir labi kalpojis nav remontā bijis. Baterija ja klausās mūziku un spaida telefonu tur kādas trīs dienas, bet ja nekko īpaši nedarās ar viņu tad pat nedēļu var izturēt. Līdz došu: lādētāju, 16, 32 un 256 MB atmiņu kartes, maciņu kurā ielikt telefonu un maciņu var pielikt pie jostas. 1. 3 megapixel kamera, MP3 un viss pārējais. Ja papildus piemaksā tad līdz došu - blue tooth - datu pārraides sitēmu ar kuras palīdzību var nosūtīt uz datora un no datora failus, piemērām dziesmas, attēlus un visus pārējos labumus. Telefons atrodas Smiltenē.
Bilde!
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex Civic '99 EK4 VTi - ex Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex Accord Coupe '94 2.2i - ex Accord '90 2.0i - ex
oķis wrote:Telefons ļoti labā stāvoklī, vizuāli ir tikai viena skrambiņa aukšpusē uz priekšējā vāciņa un vairāk nekādu nobrāzumu nav, vaciņš ir oriģinālais, tehniski telefonam nav nekādu problēmu visu laiku ir labi kalpojis nav remontā bijis. Baterija ja klausās mūziku un spaida telefonu tur kādas trīs dienas, bet ja nekko īpaši nedarās ar viņu tad pat nedēļu var izturēt. Līdz došu: lādētāju, 16, 32 un 256 MB atmiņu kartes, maciņu kurā ielikt telefonu un maciņu var pielikt pie jostas. 1. 3 megapixel kamera, MP3 un viss pārējais. Ja papildus piemaksā tad līdz došu - blue tooth - datu pārraides sitēmu ar kuras palīdzību var nosūtīt uz datora un no datora failus, piemērām dziesmas, attēlus un visus pārējos labumus. Telefons atrodas Smiltenē.
Bilde!
runcciss wrote:Kads man newaretu ieteikt,kadu labu Nokia,vai Samsung.Biju iegajis weikala,bet tagad tik daudz modelju,ka pat neko mnesapratu,un ta ari neko nenopirku
Pērc no manis, telefons samērā labs un nav nekas sajaats!
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex Civic '99 EK4 VTi - ex Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex Accord Coupe '94 2.2i - ex Accord '90 2.0i - ex
runcciss wrote:a citu nawa?!butu labi,ja kkas atverams,vai bidaams
ja kabata autlauj (brauc ar e46 tad jau vajadzeetu atlaut), tad man jau baigi tiik jaunais LG shokolaade. Dizains ir vienk super!
man dazhiem pazistamiem ir shis LG,saka nekas dish nava,jo kad ir auksts,shamejais pats iesledzas,kadam zwana utt.Nu neko labu neesmu dzirdejis!!!
LG jau nava nemaz tik dargs
Agnisr rakstija:
runcciss rakstija:
a citu nawa?!butu labi,ja kkas atverams,vai bidaams
ja kabata autlauj (brauc ar e46 tad jau vajadzeetu atlaut), tad man jau baigi tiik jaunais LG shokolaade. Dizains ir vienk super!
man dazhiem pazistamiem ir shis LG,saka nekas dish nava,jo kad ir auksts,shamejais pats iesledzas,kadam zwana utt.Nu neko labu neesmu dzirdejis!!!
LG jau nava nemaz tik dargs
Nu es lietoju 6288 un esmu ļoti apmieriņāts ar viņu un varu iteikt citiem