Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
Re: :(
teica- divi soda punkti un 65Ls piedevam! esot fiksetais sods.. e sta isti nezinu tos jaunos noteikumus, tadelj pretii nerunajuLord wrote:ko tad apsolija?macho wrote:Shodien dabuju izbaudit jaunos likumus!
88km/h pilsetaaa un klijanu ielas apmeklejums

Turklaat.. ta ari nebija vieniga shaize... Silts palicies un taa... un tehniska palikusi cita jakaa! Par to gan shis neko neteica..
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
http://www.iauto.lv/art/11835/46macho wrote:teica- divi soda punkti un 65Ls piedevam! esot fiksetais sods.. e sta isti nezinu tos jaunos noteikumus, tadelj pretii nerunajuLord wrote:ko tad apsolija?macho wrote:Shodien dabuju izbaudit jaunos likumus!
Turklaat.. ta ari nebija vieniga shaize... Silts palicies un taa... un tehniska palikusi cita jakaa! Par to gan shis neko neteica..
Te var apskatiit jauno cenraadi

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- runcciss
- Has thanked: 0
Juzix wrote:http://www.iauto.lv/art/11835/46macho wrote:teica- divi soda punkti un 65Ls piedevam! esot fiksetais sods.. e sta isti nezinu tos jaunos noteikumus, tadelj pretii nerunajuLord wrote:ko tad apsolija?macho wrote:Shodien dabuju izbaudit jaunos likumus!
Te var apskatiit jauno cenraadi

nu nez,es te nesen radardetektoru iegadajos,un teikshu biku wieglaak dziwot palicis,es jau winju pirmaja diena paspeju ietesteet,teikshu

Šodien Olainē pa logu skatijos, kā menti rakstija štrāpus par tonētajim logiem
pēc apmēram 2h viņu darbības, piebrauca Olaines mentūras priekšnieks, izdrāza tos divu ceļiniekus un tie nokaunējušies aizbrauca projām
Laikam kādam nepareizajam uzrakstija sodiņu
Vienu pasvaigu Pajeru it kā bija nostopējuši, pārējie gan bija visādi šķūneri 

...
a vinjiem meeraamais bija vai kaa?Lord wrote:Šodien Olainē pa logu skatijos, kā menti rakstija štrāpus par tonētajim logiempēc apmēram 2h viņu darbības, piebrauca Olaines mentūras priekšnieks, izdrāza tos divu ceļiniekus un tie nokaunējušies aizbrauca projām
- runcciss
- Has thanked: 0
Zinot kaadi ir Olaine Policija,tad es neparko nebrinos.man ar vinjiem ir bijis saskrasmes,un ja ir sakari tad tu kaaLord wrote:Šodien Olainē pa logu skatijos, kā menti rakstija štrāpus par tonētajim logiempēc apmēram 2h viņu darbības, piebrauca Olaines mentūras priekšnieks, izdrāza tos divu ceļiniekus un tie nokaunējušies aizbrauca projām

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Sho nedeelas nogali izbraucu Riiga_-edola_Riiga un nevienu ekipaazhu nemaniju!!!Android wrote:Šon līdz ar jaunajiem sodiem menti vispār tākā aptrakuši - uz katra stūra pa ekipāžai. Tā teikt izgājuši visi pavasara peļņā.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nebijaU_V6er wrote:a vinjiem meeraamais bija vai kaa?Lord wrote:Šodien Olainē pa logu skatijos, kā menti rakstija štrāpus par tonētajim logiempēc apmēram 2h viņu darbības, piebrauca Olaines mentūras priekšnieks, izdrāza tos divu ceļiniekus un tie nokaunējušies aizbrauca projām

...
es pa Rīgu esmu šitajās dienās izbraukājies gan dienā, gan naktī krustu šķērsu... neviens ments mani nav nedz apturējis, nedz arī kādu esmu redzējis, iņemot tos lohus OlainēAlien wrote:es ar nekur nevienu nav redzēš!Juzix wrote:Sho nedeelas nogali izbraucu Riiga_-edola_Riiga un nevienu ekipaazhu nemaniju!!!Android wrote:Šon līdz ar jaunajiem sodiem menti vispār tākā aptrakuši - uz katra stūra pa ekipāžai. Tā teikt izgājuši visi pavasara peļņā.
laikam tik pa Rīgu tusē

...