xx wrote:es piermo sodu noraavu stundu pirms dienas, kad noliku tiesiibas - tip 2 gadus braukaaju bez tiesiibaam, vakaraa pirms exaamena notureeja, bet tip sarunaaju, ka uzliek sodu par to ka nav liidz tiesiibas, ja otraa nakamajaa dienaa atraadu mentiem - taa nu sanjemu tiesiibas un uzreiz vedu atraadiit un nomaxaat LVL 3
man bij kaukas līdzīgs es gadu bez tiesībām nomaucu un mani paķēra 2 nedēļas pirms eksāmena! Kā reiz braucu mājās no autoskolas No sākuma paņēma pa skarbo, jau sauca ārā treileri... Beigu beigās normāli parunājām (šie apvaicājās kā iet pa atoskolu, nonācām pie slēdziena, ka vīrieši tomēr labāk brauc par sievietēm (nekurinu nekādu naidu!) ) Kopā izmaksāja 20 Ls
man preciizi nedeelju peec tiesiibu ieguushanas jau taas gribeeja atnjemt. pie skonto halles nogriezos pa kreisi pie mirgojosha zaljaa. shamie aptureeja un teica ka pa sarkano esot bijis. sunaajaam gandriiz pus stundu, ziimeejaam sheemas utt. un izdevaas taa ka palaida mani un noveeleeja laimiigu celju! man saakumaa taa reaali bij ka dokjus paarbaudija reizi nedeeljaa!
Sorry dzeki..varbut esmu jau vecs, bet man ipasi neliekas kruti stastit par to ka gadu braucu bez tiesibam un ka menti noker un to katiem atpirkamies vai sarnunaju.
Un ari par pedalju zinasanu...
Ok es neesmu engelic uz celja, bet ar to nelielos
Poky wrote: Beigu beigās normāli parunājām (šie apvaicājās kā iet pa atoskolu, nonācām pie slēdziena, ka vīrieši tomēr labāk brauc par sievietēm (nekurinu nekādu naidu!) ) Kopā izmaksāja 20 Ls
Poky wrote: Beigu beigās normāli parunājām (šie apvaicājās kā iet pa atoskolu, nonācām pie slēdziena, ka vīrieši tomēr labāk brauc par sievietēm (nekurinu nekādu naidu!) ) Kopā izmaksāja 20 Ls
a shitas labs, ja tik ments naf sieviete
ar mentiem-sievietēm labāk vispār nerunāt - tas ir psc hodjačijs. Nekad neko nevar sarunāt. Nu tip domāju nevis piekukuļot (kas arī droši vien ir impossibļa) bet gan vienk pārliecināt ka tā negribēji un ka būsi labs turpmāk utt.
Mr.Red wrote:Sorry dzeki..varbut esmu jau vecs, bet man ipasi neliekas kruti stastit par to ka gadu braucu bez tiesibam un ka menti noker un to katiem atpirkamies vai sarnunaju.
Un ari par pedalju zinasanu...
Ok es neesmu engelic uz celja, bet ar to nelielos
Sorry par of topic...
da vnk - pirmais sods - tas taadu sentimentu uzsit
a par to kaa atpirkties - gan interesanti zinaat - kaut vai tirgus cenaam jaaseko
a shitas labs, ja tik ments naf sieviete
ar mentiem-sievietēm labāk vispār nerunāt - tas ir psc hodjačijs. Nekad neko nevar sarunāt. Nu tip domāju nevis piekukuļot (kas arī droši vien ir impossibļa) bet gan vienk pārliecināt ka tā negribēji un ka būsi labs turpmāk utt.
man vienreiz idevaas - pie RSEBAA biju noparkojies
bet nu es tur daudz nerunaaju - vnk pasveicinaaju pajautaaju kur driixt apstaaties un aizbraucu - vinja varbuut arii nebija veel safokjeejusi
Kad braukāju ar dīzeļfiestu tad dabūju mukt ar jamo no menta - ments bija uz motorollera :gigi:
Vispār bija jautri - biju noparkojies strupceļa galā - bet juridiski sanāk ka ielas vidū. Nāku ārā no veiča - skatos, ments blakus autiņam kvīti raksta. Eju klāt pie saviem motoratiņiem - jamais mani ierauga un sauc "Jaunais cilvēk, pagaidiet!" Uz ko atbildēju "Jā jā" un iekāpu autiņā. Fiksi piedarbināju, apgriezos un braucu prom. Jamais tāds paresns - uzlec uz rollera un pakaļ močī. Pie krusta piebrauc, pieklauvē pie loga - saka apstājaties tur un tur. Atkal atbildēju "Jā jā" un braucu prom. Kad tiku uz krastenes tad jamais ar rolleri vairs netika līdzi manam dīzeļmobīlim Reāli rēku uzdzina. Nekādi sodi no tās reizes tā arī nebija. Bet rēku parāva konkrēti.
Android wrote:Kad braukāju ar dīzeļfiestu tad dabūju mukt ar jamo no menta - ments bija uz motorollera :gigi:
Vispār bija jautri - biju noparkojies strupceļa galā - bet juridiski sanāk ka ielas vidū. Nāku ārā no veiča - skatos, ments blakus autiņam kvīti raksta. Eju klāt pie saviem motoratiņiem - jamais mani ierauga un sauc "Jaunais cilvēk, pagaidiet!" Uz ko atbildēju "Jā jā" un iekāpu autiņā. Fiksi piedarbināju, apgriezos un braucu prom. Jamais tāds paresns - uzlec uz rollera un pakaļ močī. Pie krusta piebrauc, pieklauvē pie loga - saka apstājaties tur un tur. Atkal atbildēju "Jā jā" un braucu prom. Kad tiku uz krastenes tad jamais ar rolleri vairs netika līdzi manam dīzeļmobīlim Reāli rēku uzdzina. Nekādi sodi no tās reizes tā arī nebija. Bet rēku parāva konkrēti.
:gigi: tādi ir tie admini "jā jā" un izdara pa savam
Android wrote:Kad braukāju ar dīzeļfiestu tad dabūju mukt ar jamo no menta - ments bija uz motorollera :gigi:
:gigi: tādi ir tie admini "jā jā" un izdara pa savam
Android wrote:Šon līdz ar jaunajiem sodiem menti vispār tākā aptrakuši - uz katra stūra pa ekipāžai. Tā teikt izgājuši visi pavasara peļņā.
nu jaa tagat uz ielaam kautkaads vaajpraats visi izdziiti aaraa, mani 14 meeneshu kopsh tiesiibu ieguushanas nebija apstaadinaajushi tagat pa 2 dienaam 2 reizes, tembolje jebkur kur brauc shameejie uz katra stuura.
Android wrote:Šon līdz ar jaunajiem sodiem menti vispār tākā aptrakuši - uz katra stūra pa ekipāžai. Tā teikt izgājuši visi pavasara peļņā.
nu jaa tagat uz ielaam kautkaads vaajpraats visi izdziiti aaraa, mani 14 meeneshu kopsh tiesiibu ieguushanas nebija apstaadinaajushi tagat pa 2 dienaam 2 reizes, tembolje jebkur kur brauc shameejie uz katra stuura.
po jaščiku jau arī teica, ka pateicoties jaunajiem sodiem un kritiskajai situācijai uz ceļiem, menti būs šajās brīvdienās visās malās un dežūrēs