Moderator: omulis
beidziet izdomāt jaunus sodus!hack11 wrote: par agresīvu braukšanu ir 250 Ls + punkti.
Pārkāpumu uzskaites punkti no to piešķiršanas brīža ir spēkā divus gadus.Monstrs wrote:Pag, a cik vispār punktu bij vajadzīgs, lai bez pravām paliktu?
runcciss wrote:uhh,ka man shodien nopklauka.Uz Jelgavas shosejas netalu,no majaam CP panjema.Protams,ka pa atrumu,165km/h.Šis tads pienak un prasa visus dokumentus,es visu iedodu bet newaru atrast tiesibas,izradijas ka nav lidzi,nu tad tik saakaas jautribas. Pec paris min.,shie mani pasauc un uz vinju displeja,ar lieliem burtiem parādas ka man tādas vispar nav bijushas,bet sodi gan visi parādas.Nu kamer vinjeim ieskaidroju,ka esmu mainijis uzvardu,un neesmu paspejais apmainit tiesibas.Nu kad pec kadam 25min.,tikam skaidriba,sakam domat-ko darit ar manu parkapumu.
![]()
Nu tad vel kadas40min.,runajām un tikam pie secinajuma,ka man pa atrumu aizmirsiis,bet uzlika tikai 30ls par to ka nebij 3dienu laika tiesibas apmainitas,un nebija lidzi.
Viņš taču dzimis ar uzvārdu "Kašpirovskis". Vēl mentiem pozitīvi uzlādēja 3litru burku ar ūdeni un radaruharcho wrote:runcciss wrote:uhh,ka man shodien nopklauka.Uz Jelgavas shosejas netalu,no majaam CP panjema.Protams,ka pa atrumu,165km/h.Šis tads pienak un prasa visus dokumentus,es visu iedodu bet newaru atrast tiesibas,izradijas ka nav lidzi,nu tad tik saakaas jautribas. Pec paris min.,shie mani pasauc un uz vinju displeja,ar lieliem burtiem parādas ka man tādas vispar nav bijushas,bet sodi gan visi parādas.Nu kamer vinjeim ieskaidroju,ka esmu mainijis uzvardu,un neesmu paspejais apmainit tiesibas.Nu kad pec kadam 25min.,tikam skaidriba,sakam domat-ko darit ar manu parkapumu.
![]()
Nu tad vel kadas40min.,runajām un tikam pie secinajuma,ka man pa atrumu aizmirsiis,bet uzlika tikai 30ls par to ka nebij 3dienu laika tiesibas apmainitas,un nebija lidzi.
![]()
tu kaukaads vaardotaajs esi?? sanaka to 30 ls vinjiem kjepaa iedevi vai par to veel mozh protokols??? tad ko tu vinjiem taas 40 miinuutes staastiiji ja tue reaali pa gandriiz 2x lielaaku aatrumu vispaar neiedod sodu...
es godiig sakot galiig shokeec...
harcho wrote:runcciss wrote:uhh,ka man shodien nopklauka.Uz Jelgavas shosejas netalu,no majaam CP panjema.Protams,ka pa atrumu,165km/h.Šis tads pienak un prasa visus dokumentus,es visu iedodu bet newaru atrast tiesibas,izradijas ka nav lidzi,nu tad tik saakaas jautribas. Pec paris min.,shie mani pasauc un uz vinju displeja,ar lieliem burtiem parādas ka man tādas vispar nav bijushas,bet sodi gan visi parādas.Nu kamer vinjeim ieskaidroju,ka esmu mainijis uzvardu,un neesmu paspejais apmainit tiesibas.Nu kad pec kadam 25min.,tikam skaidriba,sakam domat-ko darit ar manu parkapumu.
![]()
![]()
tu kaukaads vaardotaajs esi?? sanaka to 30 ls vinjiem kjepaa iedevi vai par to veel mozh protokols??? tad ko tu vinjiem taas 40 miinuutes staastiiji ja tue reaali pa gandriiz 2x lielaaku aatrumu vispaar neiedod sodu...
es godiig sakot galiig shokeec...
Tieshi taa!krinkels wrote:PAg tad sanak ka piemeram aprecoties nomainot uzvardu tiesibas ari ir jaapmaina?
triis dienas vismaz peec kaazaam kozh, nu gan, kaa lai nomaina!?runcciss wrote:Tieshi taa!krinkels wrote:PAg tad sanak ka piemeram aprecoties nomainot uzvardu tiesibas ari ir jaapmaina?
Zinu,ka kad mana muterite precejas(daudz gadus atpakalj),tad tas nebija tik steidzami jadara,bet tagad kolidz tew ir cits uzvards 3dienu laika jamaina tiesibas.Jo ja neesi apmainijis,tad CSDD tas paradas,un uztiesibas kjipa ir liegums!