Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Focus
bez Jumta
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Focus »

šon braucu uz Jūrmalu... pie Centrex garām ar ātrumu apm 150km/h aizzziet Maybachs :D.. pēc 20 sekundēm CP VW Passat mēģina uzkurbulēties līdzi... pie šašličnajas panāca, jo Maybachs nespēja izkausties cauri kretīnu baram kas brauca galvenokārt pa vidu un pa kreiso joslu :D
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

Pauliic wrote:principa jau gangzta var iet uz klijaanu kauleeties, bet ja kads apskatisies vina "profila statistiku" tad diez vai vel kas bus runajams :gigi:
man jaaiet ogree kauleeties, tur man iipasu probleemu nebuus.
Lady Lover
shibernieks

Post by shibernieks »

hack11 wrote: par agresīvu braukšanu ir 250 Ls + punkti.
beidziet izdomāt jaunus sodus!
par agresīvu braukšanu sods ir no 50-200Ls + 6 punkti!
CSN pārkāpumu uzskaites punktu tabula
nafnafs

Post by nafnafs »

Pag, a cik vispār punktu bij vajadzīgs, lai bez pravām paliktu? :)
Android
Admins

Post by Android »

Monstrs wrote:Pag, a cik vispār punktu bij vajadzīgs, lai bez pravām paliktu? :)
16 :roll:
Good morning? No such thing!
Guncha

Post by Guncha »

Monstrs wrote:Pag, a cik vispār punktu bij vajadzīgs, lai bez pravām paliktu? :)
Pārkāpumu uzskaites punkti no to piešķiršanas brīža ir spēkā divus gadus.
Punkti, kas uzkrāti par braukšanu reibumā – piecus gadus.

Uzkrājot:

4 punktus – vadītājam uz viņa deklarēto dzīvesvietas adresi tiek nosūtīts brīdinājums par iegūto punktu skaitu, aicinot turpmāk nepieļaut ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus. Brīvprātīgi apmeklējot kursus, iespējams priekšlaicīgi dzēst 2 uzskaites punktus.

8 punktus – vadītājs saņem rakstisku aicinājumu noteiktā termiņā apmeklēt apmācības kursus ceļu satiksmes drošības jautājumos. Par kursu neapmeklēšanu nav paredzētas sankcijas, savukārt, tos apmeklējot, vadītājs mazina uzkrāto punktu skaitu par 2 punktiem.

10 punktus – jaunie vadītāji zaudē tiesības uz gadu. Uz gadu tiek pagarināts „jaunā vadītāja” statuss.

12 punktus – jākārto īpašs eksāmens. Sekmīgi to nokārtojot, iespējams mazināt uzkrāto punktu skaitu par 2. Nesekmīgi nokārtojot eksāmenu, vai, atsakoties no tā kārtošanas, vadītājs saņem vēl papildus 2 punktus.

16 punktus – iestājas transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz vienu gadu.

Pēc gada, lai saņemtu vadītāja tiesības, CSDD sekmīgi jānokārto braukšanas un teorētiskais eksāmens.
Image
nafnafs

Post by nafnafs »

Guncha - paldies pa izsmeļošo atbildi :)
Simplex

Post by Simplex »

Peec pieredzes varu teikt ka liidz 10 punktiem var viegli tikt,ja vien ....$ nu domaaju saprataat. :lol:
runcciss

Post by runcciss »

:lol: uhh,ka man shodien nopklauka.Uz Jelgavas shosejas netalu,no majaam CP panjema.Protams,ka pa atrumu,165km/h.Šis tads pienak un prasa visus dokumentus,es visu iedodu bet newaru atrast tiesibas,izradijas ka nav lidzi,nu tad tik saakaas jautribas. Pec paris min.,shie mani pasauc un uz vinju displeja,ar lieliem burtiem parādas ka man tādas vispar nav bijushas,bet sodi gan visi parādas.Nu kamer vinjeim ieskaidroju,ka esmu mainijis uzvardu,un neesmu paspejais apmainit tiesibas.Nu kad pec kadam 25min.,tikam skaidriba,sakam domat-ko darit ar manu parkapumu. :?
Nu tad vel kadas40min.,runajām un tikam pie secinajuma,ka man pa atrumu aizmirsiis,bet uzlika tikai 30ls par to ka nebij 3dienu laika tiesibas apmainitas,un nebija lidzi. :cool:
harcho
BMW E36

Post by harcho »

runcciss wrote::lol: uhh,ka man shodien nopklauka.Uz Jelgavas shosejas netalu,no majaam CP panjema.Protams,ka pa atrumu,165km/h.Šis tads pienak un prasa visus dokumentus,es visu iedodu bet newaru atrast tiesibas,izradijas ka nav lidzi,nu tad tik saakaas jautribas. Pec paris min.,shie mani pasauc un uz vinju displeja,ar lieliem burtiem parādas ka man tādas vispar nav bijushas,bet sodi gan visi parādas.Nu kamer vinjeim ieskaidroju,ka esmu mainijis uzvardu,un neesmu paspejais apmainit tiesibas.Nu kad pec kadam 25min.,tikam skaidriba,sakam domat-ko darit ar manu parkapumu. :?
Nu tad vel kadas40min.,runajām un tikam pie secinajuma,ka man pa atrumu aizmirsiis,bet uzlika tikai 30ls par to ka nebij 3dienu laika tiesibas apmainitas,un nebija lidzi. :cool:

:shock: :shock: tu kaukaads vaardotaajs esi?? sanaka to 30 ls vinjiem kjepaa iedevi vai par to veel mozh protokols??? tad ko tu vinjiem taas 40 miinuutes staastiiji ja tue reaali pa gandriiz 2x lielaaku aatrumu vispaar neiedod sodu...

es godiig sakot galiig shokeec...
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Android
Admins

Post by Android »

harcho wrote:
runcciss wrote::lol: uhh,ka man shodien nopklauka.Uz Jelgavas shosejas netalu,no majaam CP panjema.Protams,ka pa atrumu,165km/h.Šis tads pienak un prasa visus dokumentus,es visu iedodu bet newaru atrast tiesibas,izradijas ka nav lidzi,nu tad tik saakaas jautribas. Pec paris min.,shie mani pasauc un uz vinju displeja,ar lieliem burtiem parādas ka man tādas vispar nav bijushas,bet sodi gan visi parādas.Nu kamer vinjeim ieskaidroju,ka esmu mainijis uzvardu,un neesmu paspejais apmainit tiesibas.Nu kad pec kadam 25min.,tikam skaidriba,sakam domat-ko darit ar manu parkapumu. :?

:shock: :shock: tu kaukaads vaardotaajs esi?? sanaka to 30 ls vinjiem kjepaa iedevi vai par to veel mozh protokols??? tad ko tu vinjiem taas 40 miinuutes staastiiji ja tue reaali pa gandriiz 2x lielaaku aatrumu vispaar neiedod sodu...

Viņš taču dzimis ar uzvārdu "Kašpirovskis". Vēl mentiem pozitīvi uzlādēja 3litru burku ar ūdeni un radaru :D
runcciss

Post by runcciss »

harcho wrote:

:shock: nu nee.Es dabuju soda protokolu pa 30ls,pa to ka nebija tiesibas 3dienu laika apmainitas,pret isto uzvardu,un nebija lidzi.Nu bet par atrumu,es ar vinjiem runaju,vel kopigi uzpipojam un gatavs :-D
harcho
BMW E36

Post by harcho »

ak kopiigi uzpiipeejaat :reeka: :reeka:

bet 40 minuutes runaat - tad ir jaabuut ko teikt...
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
runcciss

Post by runcciss »

nu tad kad negribi pazaudet tiesibass,tad tu ne tik ilgi vareesi novarities. :wink: a kads nezin,cik reizes gada,var iet dzest tos punktus?! :roll:
krinkels

Post by krinkels »

PAg tad sanak ka piemeram aprecoties nomainot uzvardu tiesibas ari ir jaapmaina?
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
runcciss

Post by runcciss »

krinkels wrote:PAg tad sanak ka piemeram aprecoties nomainot uzvardu tiesibas ari ir jaapmaina?
Tieshi taa!
Zinu,ka kad mana muterite precejas(daudz gadus atpakalj),tad tas nebija tik steidzami jadara,bet tagad kolidz tew ir cits uzvards 3dienu laika jamaina tiesibas.Jo ja neesi apmainijis,tad CSDD tas paradas,un uztiesibas kjipa ir liegums!
omulis
Moderators

Post by omulis »

runcciss wrote:
krinkels wrote:PAg tad sanak ka piemeram aprecoties nomainot uzvardu tiesibas ari ir jaapmaina?
Tieshi taa!
Zinu,ka kad mana muterite precejas(daudz gadus atpakalj),tad tas nebija tik steidzami jadara,bet tagad kolidz tew ir cits uzvards 3dienu laika jamaina tiesibas.Jo ja neesi apmainijis,tad CSDD tas paradas,un uztiesibas kjipa ir liegums!
triis dienas vismaz peec kaazaam kozh, nu gan, kaa lai nomaina!? :D
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
shibernieks

Post by shibernieks »

nav ko precēties! :verycool:

vai arī nav ko uzvārdu mainīt :D
nafnafs

Post by nafnafs »

A es iegādājos Radardetektoru 8)
Ceru, ka tuvākajā laikā nenāksies ar CP sastapties :lol:
Android
Admins

Post by Android »

Monstrs wrote:A es iegādājos Radardetektoru 8)
Ceru, ka tuvākajā laikā nenāksies ar CP sastapties :lol:
Neaizmirsti ka jamais noder tikai ja neesi vienīgais uz ceļa ;)
Locked