Vispaar ljoti labs variants - e36 kompots 318ti. Vinjam blokjis un veel visaadi siikumi der no e30ParaTr00per wrote:vieniigais deriigais e36 ir e36 compact 318ti. un jaudas tur ziemai ir liidz aciim. 140zs uz 1200kg ir pilniigi pietiekami.bulinsh wrote:Domaaju E36 ar 1,8 l motoru buutu pashaa laikaa, galvenais, ka ljoti viegli vadiit saansliidees! Tik varbuut nedaudz jauda buus pa mazu, bet pie taa var piestraadaat.....
Auto ziemas daudzcīņai.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Zinu pilniigiParaTr00per wrote:vieniigais deriigais e36 ir e36 compact 318ti. un jaudas tur ziemai ir liidz aciim. 140zs uz 1200kg ir pilniigi pietiekami.bulinsh wrote:Domaaju E36 ar 1,8 l motoru buutu pashaa laikaa, galvenais, ka ljoti viegli vadiit saansliidees! Tik varbuut nedaudz jauda buus pa mazu, bet pie taa var piestraadaat.....

Luudzu nenomeetaat ar akmeņiem

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
tas pats, kas parasti tiek apziimeets ar isJuzix wrote:Zinu pilniigiParaTr00per wrote:vieniigais deriigais e36 ir e36 compact 318ti. un jaudas tur ziemai ir liidz aciim. 140zs uz 1200kg ir pilniigi pietiekami.bulinsh wrote:Domaaju E36 ar 1,8 l motoru buutu pashaa laikaa, galvenais, ka ljoti viegli vadiit saansliidees! Tik varbuut nedaudz jauda buus pa mazu, bet pie taa var piestraadaat.....
, bet compact'am ko noziimee ti????
Luudzu nenomeetaat ar akmeņiem
-
- Has thanked: 0
-
bezceriigi smags purns + viegla pakalja... man tu vari ticeet, es esu nobraucis 3 gab siermashiinas. univeresaalu, 5d hechbeku un 3d hechbeku. visiem vinjiem paarruuseeja lonzheroni un visi vinji ziemaa bija ljoti paredzami - ja neuzber izlido no liikuma ar purnu pa priekshu, ja uzber tad tu to izdari ziimeejot olimpiskos apljus.bobix wrote:Jaa,ieksh LV bezceris kauko atrast,bet ja budzhets ir liidz 4k tad var padomaat par taa auto atvilkshanu no kaada sveetdienpeecpiena brauceeja!;)
Pastaasti par izsvarojumu? :neka:

kaa darba zirgs / leetaa desa, jaa, siermashiina der, betnu lauzt pa trasi... nekaada kaifa.
Man savukaart bija visneveiklaakaa Sierras versija-2.3D hech..purns bija vairaak nekaa smax,bet nu es domaaju,ka tikai diizelim taa,bet ar visu to taads diezgan jautrs auto bij..
Lab,tad es mosh biju jauns un dumjsh..tagad esmu tikai dumjsh!:D
Taa kaa tev taadas siermashiinas ir bijushas veselas 3,tad nenjemos te oponeet!

Impro GT
Jaa tur tev piekriitu... tas zilais 2,3D bija jautrs auto....... :gigi:bobix wrote:Man savukaart bija visneveiklaakaa Sierras versija-2.3D hech..purns bija vairaak nekaa smax,bet nu es domaaju,ka tikai diizelim taa,bet ar visu to taads diezgan jautrs auto bij..Lab,tad es mosh biju jauns un dumjsh..tagad esmu tikai dumjsh!:D
daudz jauku atminju........

-
- AndrisV
Godīgi sakot, vienīgais _saprātīgais_ variants mūsu platuma grādos ir paņemt e36 kompotu un prātīgi izvarot:
Izmest ārā bembja nenormālo izplūdes sistēmu, tb nolikt plauktā. Vietā konstruēt kautko citu bet par xyz kg vieglāku. Salona tapsējumu ārā, ieskaitot termo/vibro izolāciju. Bembim tā tur ir diezgan daudz. Meklēt katru sūdu ko var noskrūvēt, to tur arī ir ļoti daudz.
Principā, visu sakrauj kaudzē un atstāj, lai stāv. Ja būs vajadzība pārdot, var mierīgi salikt stock vāģi atpakaļ. Ja dikti labs pircējs, izlīmēt pa jaunu termoizolāciju.
Ja reiz tāds jautājums ir pacelts, tātad ae86 nav pa zobiem, un pareizi ir. Japāņu žigulis ir absolūti neskrūvējams šeit. Un nevajag te taga demogoģēt, ka to var sasūtīt un šito sasūtīt. TAS IR GIMORS. Un pie tā paliksim. Ir, kas grib braukt tagad un tūlīt, ir kam patīk 3,14sties un pulēt raķeti garāžā un baigi visiem draudēt, cik pārāka ir tāda vai šitāda tehnika. Iznīcināšanai ir jāņem pieejams izejmateriāls, nevis jābūt puikam ar garāko krānu ciemā (nu tipa, man te rajonā vienīgajam ir MX5).
924 arī ir slikta doma, tur ir savas prblēmas, pat ja ņem pierē, ka tas ir proshaka produkts, ko būvēja priekš VW, taču beigās nolaida podā. Transportera motors ir kautkas šausmīgs
Ja tur stūķē iekšā kautkādu citu VAG motoru, tad par to var domāt, BET tur ir atkal nenormāls darbs jāiegulda. Un rezultāts būs tāds pats kā ar e36, TIKAI ~ 2x dārgāk un ~ 5x vēlāk.
Izmest ārā bembja nenormālo izplūdes sistēmu, tb nolikt plauktā. Vietā konstruēt kautko citu bet par xyz kg vieglāku. Salona tapsējumu ārā, ieskaitot termo/vibro izolāciju. Bembim tā tur ir diezgan daudz. Meklēt katru sūdu ko var noskrūvēt, to tur arī ir ļoti daudz.
Principā, visu sakrauj kaudzē un atstāj, lai stāv. Ja būs vajadzība pārdot, var mierīgi salikt stock vāģi atpakaļ. Ja dikti labs pircējs, izlīmēt pa jaunu termoizolāciju.
Ja reiz tāds jautājums ir pacelts, tātad ae86 nav pa zobiem, un pareizi ir. Japāņu žigulis ir absolūti neskrūvējams šeit. Un nevajag te taga demogoģēt, ka to var sasūtīt un šito sasūtīt. TAS IR GIMORS. Un pie tā paliksim. Ir, kas grib braukt tagad un tūlīt, ir kam patīk 3,14sties un pulēt raķeti garāžā un baigi visiem draudēt, cik pārāka ir tāda vai šitāda tehnika. Iznīcināšanai ir jāņem pieejams izejmateriāls, nevis jābūt puikam ar garāko krānu ciemā (nu tipa, man te rajonā vienīgajam ir MX5).
924 arī ir slikta doma, tur ir savas prblēmas, pat ja ņem pierē, ka tas ir proshaka produkts, ko būvēja priekš VW, taču beigās nolaida podā. Transportera motors ir kautkas šausmīgs

opel-blitz.lv
Join the Dark Side of the Force ... (Freude am Fahren)
-
- AndrisV
Dabā ir pierādījies, ka tās zvaigznes ir tikai "tur augšā", pat tad ja pussrādzis meteorīts ir garāžā 

opel-blitz.lv
-
- AndrisV
Ainu
Vislaik jāčakarējās ar tieši šitiem te "lolotājiem", finālā pašiem sev laika nepaliek
Pēc tava gemora, kas izrādijās nemaz nebija tik traks, ir paņemts nākamais (supra) un tā vislaik. Bet ja tā godīgi... pagājušā gada scenārijs perfekti dienu dienā. Diemžēl.
Vispār ir plāns. Nopirkt plastmasas АКС-74У, nolikt uz ausīm Unibanku tā kā tie dorņi izdarīja. Vienīgi nevajadzētu plātīties, lai tik dumji policija nenoķer. Tad pasūtīt visus raķetes pulētājus ratā un mierīgi skrūvēt savus meteorītus

Vispār ir plāns. Nopirkt plastmasas АКС-74У, nolikt uz ausīm Unibanku tā kā tie dorņi izdarīja. Vienīgi nevajadzētu plātīties, lai tik dumji policija nenoķer. Tad pasūtīt visus raķetes pulētājus ratā un mierīgi skrūvēt savus meteorītus

opel-blitz.lv
-
neraudi, pekausi (tm)AndrisV wrote:AinuVislaik jāčakarējās ar tieši šitiem te "lolotājiem", finālā pašiem sev laika nepaliek
Pēc tava gemora, kas izrādijās nemaz nebija tik traks, ir paņemts nākamais (supra) un tā vislaik. Bet ja tā godīgi... pagājušā gada scenārijs perfekti dienu dienā. Diemžēl.

ja cilveekam ir kjeska ar to visu njemties - lai njemaas un skruuveejaas ap eksotiku, es kaa skatiitaajs tikai atbalstu visaadas exotikas piedaliishanos sacensiibaas. *stabilu* rezultaatu chempii vieglaak un ar lielaaku varbuutiibu vareetu sasniegt ar klasiku, ar topashu e36 kompotu. MR komponeejuma auto kljuudas piedod ne vairaak kaa tetris 9. liimenii, taapeec varbuutiiba braukt maajaas uz treilera ir krieeeetni lielaaka par varbuutiibu braukt maajaas ar uzvaru posmaa.

- AndrisV
Es neko nebūvēju, es tikai nodrošinu, lai tas varētu notikt. Ja šiem ir labi izdevies, man tikai prieks
Savukārt par daudzcīņu un treileri - tur nav tie ātrumi, tā ka 99,9% tikai rezultāts cūkām.

opel-blitz.lv
-
teu no mr2 bremzes neder? man ir viens lieks komplekc ar mazajaam bremzeem (`90. mr2 mk2 n/a), komunisma idejas vaardaa esu ar mieru padaliities.gt99 wrote:Un ar otra ae86 detaļām viss ir OK, trūkst bremzes (būtu jau forši vienkārši Brembo pasūtīt Plazā, bet ...), izplūdes sistēma (kas būs custom jātaisa Latvijā) un, vēl noderētu strut bari. Pārējais viss jau ir. Un lielākā problēma atkal ir Fii laika trūkums.