Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
freimo
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by freimo »

Milicis wrote:Šitie jau ir no Apsardzes. Tur no mentiem tikai nosaukums palicis. Viņi vairāk kā SIA darbojas. Pat algas viņiem nemaksā no Valsts kases. Tā, kā iespringums ne par ko.
Tādā gadījumā:
Nah newar ieslēgt "diskogaismas"?
Nafig vispār braukāt ar traferētu auto?? Ja apsardzes darbinieks ir aizturējis "noziedzinieku" un iebāzis savā bunkurī, tad "policijai" naw nekur tā jāsteidzās, lai newarērtu noparkot auto mirstīgajiem paredzētā vietā..
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Milicis

Post by Milicis »

freimo wrote:
Milicis wrote:Šitie jau ir no Apsardzes. Tur no mentiem tikai nosaukums palicis. Viņi vairāk kā SIA darbojas. Pat algas viņiem nemaksā no Valsts kases. Tā, kā iespringums ne par ko.
Tādā gadījumā:
Nah newar ieslēgt "diskogaismas"?
Nafig vispār braukāt ar traferētu auto?? Ja apsardzes darbinieks ir aizturējis "noziedzinieku" un iebāzis savā bunkurī, tad "policijai" naw nekur tā jāsteidzās, lai newarērtu noparkot auto mirstīgajiem paredzētā vietā..
Tur jau ir tā starpība, ka Valsts Apsardzes Dienestam VIENĪGAJAM no visām apsardzes firmām ir tāda priekšrocība, kā zilās bākugunis. Tas tāds bonusiņš uz pārējo fona. Bet nu ieslēgt jau nu varēja - tas ir fakts.
envy

Post by envy »

vakar peec darba braucot pa briivibeni (kas protams bija pilna) pirmaa josla, kas aiziet pa labi uz peernavas staav CP pasaats, nu neko, nodomaaju, hvz, mosh pavarotam lampinja izdegusi!
iedegaas zaljais un zaljais viirinsh pie stuures vnk iemina un aizbrauca taisni!

Pat baakugunis neiesleedza :shock:

vnk psc! :shock: :?
Image
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
Aigarz`

Post by Aigarz` »

shodien skrienot uz darba parrunam nacas biki parkapt noteikumus... tadat sekojosha situaacija---> braucu nevar nogriezties pa kreisi nu nekas redzu stav krustojuma menti braukshu taisni. taadat aizbraucot taisni domaju pie pirmas iespejas apgrieziishos neparkapjot noteikumus, bet tad nu apnika braukt un skatos neviens nenak preti grieziishu tapat. shaja vieta visa celja garuma bija dubulta nepartraukataa linija... tatad braucu skatos vo neviena menta kjipa neredzu grieziishu a tur gaajeeju paareja! lai atrak grieztos pieraujam kokas bremzi un mahsina ir rinjkji. braucam atpakalj skatos visi noskatas. un neilgi pirms luksafora piebrauc blakus ments uz moci, kursh saka apstaasimies ludzu malinja. taa arii tiek izdariits. nu neko tas sak skalot smadzenes un saka ka sods 20ls un ka bus jauzgaida. domaju kas vinjsh stulbs vai kaa. tur bija agresiiva braukshana, gaajeeju pareja un dubulta liinija. es saku nee nee sarunas uzreiz. tas saka ieliec naudu apdoshinaashana. bet man makaa tikai 20ls banknotes un starp tam neviens ne 5ls ne 10ls. es saku vajag samainiit naudinju. tas aiziet un sak drukat protokolu. es izkapu no mashinas ara un piegaju panjemu papiirus saku nee nee nevajag. saku ka aizieshu samainiit. labi tas saka lai kapju mashina. pec 3x kad dzheks teica iekapu ari. pienaca ar mapiiti jo talak parakstiit nevareeja, jo biju panjemis dokumentus shis saka ieliec mana mape tos 20ls atdod man 5ls un saka tulit atbraukt paarinieks iedoshu vel tikptas... pec 2min tas bija klaat un taa arii notika. noveeleja man laimiigu celju un teica lai braucu uzmaniigaat :)
Clicks
Kandidāts uz BANu

Post by Clicks »

Aigarz` wrote:shodien skrienot uz darba parrunam nacas biki parkapt noteikumus... tadat sekojosha situaacija---> braucu nevar nogriezties pa kreisi nu nekas redzu stav krustojuma menti braukshu taisni. taadat aizbraucot taisni domaju pie pirmas iespejas apgrieziishos neparkapjot noteikumus, bet tad nu apnika braukt un skatos neviens nenak preti grieziishu tapat. shaja vieta visa celja garuma bija dubulta nepartraukataa linija... tatad braucu skatos vo neviena menta kjipa neredzu grieziishu a tur gaajeeju paareja! lai atrak grieztos pieraujam kokas bremzi un mahsina ir rinjkji. braucam atpakalj skatos visi noskatas. un neilgi pirms luksafora piebrauc blakus ments uz moci, kursh saka apstaasimies ludzu malinja. taa arii tiek izdariits. nu neko tas sak skalot smadzenes un saka ka sods 20ls un ka bus jauzgaida. domaju kas vinjsh stulbs vai kaa. tur bija agresiiva braukshana, gaajeeju pareja un dubulta liinija. es saku nee nee sarunas uzreiz. tas saka ieliec naudu apdoshinaashana. bet man makaa tikai 20ls banknotes un starp tam neviens ne 5ls ne 10ls. es saku vajag samainiit naudinju. tas aiziet un sak drukat protokolu. es izkapu no mashinas ara un piegaju panjemu papiirus saku nee nee nevajag. saku ka aizieshu samainiit. labi tas saka lai kapju mashina. pec 3x kad dzheks teica iekapu ari. pienaca ar mapiiti jo talak parakstiit nevareeja, jo biju panjemis dokumentus shis saka ieliec mana mape tos 20ls atdod man 5ls un saka tulit atbraukt paarinieks iedoshu vel tikptas... pec 2min tas bija klaat un taa arii notika. noveeleja man laimiigu celju un teica lai braucu uzmaniigaat :)
:D:D man uz salinieka bija kkas liidziigs tikai par aatrumu :D .. es shim nelaimiigs atdodu 20ls .,. skatos shis naak ar 10ls atpakalj :D
paldies par uzmaniibu
Bastard
Moderators

Post by Bastard »

Šorīt sanāca patīkama "saskarsme" ar CP. :) Lai gan vienmēr (gandrīz :)) piesprādzējos, šodien sanāca, ka vienā brīdī braucu nepiesprādzējies (hvz vai jau iekāpjot mašīnā to neizdarīju vai kaut kad vēlāk atsprādzējos, jo bija malā jāpiestāj u.t.t.) un tad nu modrā CP darbinieka acs to pamanīja. Kad apstādināja, tad nemaz nesapratu, par ko īsti. Uzzināju pārkāpumu un tad, man pašam par pārsteigumu, CP darbinieks izteica brīdinājumu, iedeva atpakaļ dokuments, pasmaidīja un novēlēja laimīgu ceļu. Pozitīvas emocijas visai dienai! :D
Žēl tikai, ka tādi poliči ir ļoti maz... :roll:
Image
freimo
Admins

Post by freimo »

SWH ziņās dzirdēju rēcīgu gadījumu par to kā dzheks sodīts par braukšanu dzērumā... Bet kā izrādijās viņš esot "nobraucis" tikai 2m.

Situācija sekojoša..
Notiek pjanka.. Kad jau visiem viss ZB visi dodas pa mājām (kā nu kurais - cits ar transportu, cits ar taxi, cits vēl sazin kā..)! Arī tā vakara "nelaimīgais" gribēja doties mājās ne ar savu auto, jo bija krietnā alkohola reibumā.. Tā nu viņš esot aizgājis uz savu auto, lai paņemtu dažas mantas, ko pa nakti naw vēlējies atstāt mašīnā..!! Ikāpis iekšā un sācis meklēt mantas, bet visapkārt tumšs - dzheks neko neredz! Izdomājā ieslēgt gaismu, bet kā sagadījies kā ne - gaismu var ieslēgt tikai un vienīgi pie piedarbināta auto.. Piedarbināja, ieslēdza gaismu, atrada savas mantas, bet aizmirsa novilkt rokas bremzi un noripoja ~ 2m. Menti to redzēdami - arestēja viņu par braukšanu lielā alkohola reibumā..!!
Sviests!!!
Ren

Post by Ren »

Tie jau izmantos katru iespeeju nokaast naudu :evil:
ERJ
pioners

Post by pioners »

Ja nemaldos tas bija Zviedrijā vai Somijā. TVNET rakstīja.
VW Golf III 1.9 D; Suzuki GSX-R 750
Ren

Post by Ren »

pioners wrote:Ja nemaldos tas bija Zviedrijā vai Somijā. TVNET rakstīja.
Bet izklausaas peec Latvijas :lol:
ERJ
TIINIZ

Post by TIINIZ »

Ar steigu vajag radardetektoru, jau apnika katru dienu mentiem pa 10Ls maksaat... eh... a mosh leenaak jaasaak braukt ??? Nu neveicas konkreeti, kaut mentu vietas labi zinu! :o
freimo
Admins

Post by freimo »

Ren wrote:
pioners wrote:Ja nemaldos tas bija Zviedrijā vai Somijā. TVNET rakstīja.
Bet izklausaas peec Latvijas :lol:
Nē nē - Latvijā tas nebija..!!
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

vakar sanāca +54 km/h pilsētā plus vēl neapstājos uzreiz, bet iegriezos tuvējā stāvvietā. Zvans draugam, satikšanās, kopēja klača simboliska $$ un pa mājām :-D
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
TwinSpark

Post by TwinSpark »

freimo wrote:Piedarbināja, ieslēdza gaismu, atrada savas mantas, bet aizmirsa novilkt rokas bremzi un noripoja ~ 2m. Menti to redzēdami - arestēja viņu par braukšanu lielā alkohola reibumā..!!
Sviests!!!

Vāks
:-D
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
xtcola

Post by xtcola »

stienis wrote:vakar sanāca +54 km/h pilsētā plus vēl neapstājos uzreiz, bet iegriezos tuvējā stāvvietā. Zvans draugam, satikšanās, kopēja klača simboliska $$ un pa mājām :-D
Vienreiz paveicaas, otreiz paveiksies, bet tresho reizi (kad pakersi uz kapota skolniecinjus ar tadu atrumu) nekads draugs vairs nepalidzes. Un bus tev daudz jaunu draugu aiz resteem...
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

xtcola wrote:
stienis wrote:vakar sanāca +54 km/h pilsētā plus vēl neapstājos uzreiz, bet iegriezos tuvējā stāvvietā. Zvans draugam, satikšanās, kopēja klača simboliska $$ un pa mājām :-D
Vienreiz paveicaas, otreiz paveiksies, bet tresho reizi (kad pakersi uz kapota skolniecinjus ar tadu atrumu) nekads draugs vairs nepalidzes. Un bus tev daudz jaunu draugu aiz resteem...
neuztruacies- es pats jau ar ar to nelepojos :wink:
un skolniekeim ap pusnakti nav ko darīt uz ceļa, kur nav gājēju pārejas :wink:
www.ajblasters.lv
KAIVE

Post by KAIVE »

fordistu ljaunaais bieds - skolnieks uz cela
xtcola

Post by xtcola »

KAIVE wrote:fordistu ljaunaais bieds - skolnieks uz cela
vienaa topikaa tu cepies par slepkavoshanu, bet sheit tev jau tiri normali liekas braukt ar +54km/h?
Vai ari tu vnk "kraaj" postus lai kraaninsh garaaks paliek?
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

xtcola wrote:
vienaa topikaa tu cepies par slepkavoshanu, bet sheit tev jau tiri normali liekas braukt ar +54km/h?
tipa tev nekad nav nācies atsiept pa nakti, kad ir tukšākas ielas?
visu laiku jau tā neviens arī nebrauc, tā kā nav ko cepties :?
www.ajblasters.lv
xtcola

Post by xtcola »

stienis wrote:
xtcola wrote:
tipa tev nekad nav nācies atsiept pa nakti, kad ir tukšākas ielas?
visu laiku jau tā neviens arī nebrauc, tā kā nav ko cepties :?
Gadijies ir. Bet es nelepojos ar to. Pietam gadijums ar BMW 530D labi parada ar ko var beigties pargalviga brauksana.
Locked