Alfa Romeo klubs piedāvā jaunu interneta projektu visiem Latvijas Alfa Romeo braucējiem “alfisti.lv”. Portālā atradīsiet informāciju par jaunākajiem notikumiem alfistu dzīvē Latvijā un pasaulē, informāciju par autoservisiem, iespēju piedalīties diskusijās, kā arī noderīgu informāciju pieņemot lēmumu iegādāties Alfa Romeo automašīnu. Reģistrētiem alfistiem tiek piedāvāta iespēja izveidot savu personīgo garāžu, kurā iespējams izvietot informāciju par savu auto, tā fotogrāfijas un veidot remontu un modifikāciju vēsturi.
Laipni lūgti!
šeit varat izteikt viedokli.
Last edited by TwinSpark on 18 Jul 2006, 13:22, edited 2 times in total.
lapa ok, a ta ka twe par alfam runa, man intrese, vai seit ir kads konkreti saskaries ar alfu 156 ap 2000g jtd? tb kads kuram pasam tada ir piederejusi vai pieder??
Renars wrote:lapa ok, a ta ka twe par alfam runa, man intrese, vai seit ir kads konkreti saskaries ar alfu 156 ap 2000g jtd? tb kads kuram pasam tada ir piederejusi vai pieder??
Es kā reizi mēģinu atrast tādu labi nopakotu vagonu.
Motors: commonrail turbo dīzelis - dabonami gan 4 cyl 1.9 ~110hp un 5cyl 2.4 135 hp (ar ~300nm griezi ). Šad tad jāmaina zobsiksna...
Tak ej uz augstākminēto saitu un prasi tur - tur noteikti ir owneri
gribi slēgt ātrumus - slēdz (ar kloķi vai uz stūres +/- režīmā)
apnīk - ņospied podziņu un būs tev automāts - agresīvi brauksi - slēgsies pie max rpm, mierīgi sēņojot - pie zemiem apgriezieniem. Viņš adaptējas pie braucēja stila.
Tāk laikam tikai 2.0 modeļiem
Last edited by TwinSpark on 18 Jul 2006, 13:35, edited 1 time in total.
tas nav automāts. Viņam ir parasta manuāla kārba + hidraulisks pārslēgšanās mehānisms. Vecākiem bodeļiem ir pogas uz stūres + kloķis, jaunākiem lāpstiņas + kloķis) Kločis ar darbojas +/- režīmā. Sajūgs ir automātisks (pedāļa nav)
automāta modē kloķi rausta kompis
Bet ar klasisko automātisko kārbu vai tiptronicu tur nekāda sakara nav.