Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

SteelRat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by SteelRat »

tu par savu skarbo dziivi runaa :? nee, paldies, ar tadiem srotiem es nebraukaatu :D es labak tad lohavozu izmantotu :D
Android
Admins

Post by Android »

SteelRat wrote:tu par savu skarbo dziivi runaa :? nee, paldies, ar tadiem srotiem es nebraukaatu :D es labak tad lohavozu izmantotu :D
Nu pašlaik tu tieši to arī dari :D
Lapi, just kiddin'
Good morning? No such thing!
TDI

Post by TDI »

Vot mlje, kaadreiz pabraukaajiet pa maskavas satiksmi un viss taps skaidrs :D
Android
Admins

Post by Android »

TDI wrote:Vot mlje, kaadreiz pabraukaajiet pa maskavas satiksmi un viss taps skaidrs :D
Ir braukts Pēterburgā... pēc tam Rīgas satiksme šķita kā kūrorts. Tur ir vienk :shock: bardaks: iela, 3 joslas katrā virzienā. Mūsu virzienā korķis. Stāv mūsu 3 rinas, vēl viena pretējā josla (arī mūsu virzienā), labajā pusē pa zāli un trotuāru 2 rindās un vēl kreisajā pusē pa zāli/trotuāru 1 rinda. Un uz luksofora signāliem visiem pilnīgs PO, stumjās tik iekšā. Tākā mums te viss ļoti civili, relax 8)
jnk

Post by jnk »

vai no tā, ka kautkur ir sliktāk, šeit uzreiz paliek labāk? ;)
relativitātes teorija, haha. imo situācija uz ceļiem ir tieši atkarīga no situācijas valstī - spogulis bardakam. :(
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay. Image
Android
Admins

Post by Android »

jnk wrote:vai no tā, ka kautkur ir sliktāk, šeit uzreiz paliek labāk? ;)
relativitātes teorija, haha. imo situācija uz ceļiem ir tieši atkarīga no situācijas valstī - spogulis bardakam. :(
Nesaku ka no tā šeit paliek labāk, vienk var mierināt sevi ar domu ka citur ir sliktāk :D
ā, un rekur normāla situācija uz ceļiem, drošība līmenī :D
http://ziza.ru/2006/07/05/doroha-v-bolivii-24-foto.html
Uksus

Post by Uksus »

pizgec
ID 1985-iesalis garāžā :D
Caming soon Franciscan Turbo Terror :D
#MR

Post by #MR »

Android wrote:
jnk wrote:vai no tā, ka kautkur ir sliktāk, šeit uzreiz paliek labāk? ;)
Nesaku ka no tā šeit paliek labāk, vienk var mierināt sevi ar domu ka citur ir sliktāk :D
ā, un rekur normāla situācija uz ceļiem, drošība līmenī :D
http://ziza.ru/2006/07/05/doroha-v-bolivii-24-foto.html
tīri driftam!
#MR

Post by #MR »

stienis wrote:
Alien wrote:
stienis wrote: tu noteikti pats arī būtu laimīgs, ka tev tā izdara vai ne? :?
un tur nebija tas gadījums, ka kaut kas notika netīšām
es jau nesaku, ka lepojos ar padarīto, bet tā sanāca
tā tik turēt
besī šitie priekšā līdēji
iedomājas OPIS ka maz palicis dzīvot un tagad viņam vel visur jāpaspēj
figu!!! vajadzēja ātrāk par to domāt 8)
tieši tā :wink:
gājēji knapi paspēja pāriet pāri, es tik sāku domāt par izkustēšanos no vietas, OPis jau pilnā čadā :?
nah tā vajag?.... mana mamma vienreiz centās apdzīt uz ventspils-rīga ceļa un nez aizdomājās vai ko un nepaskatījās spogulī, ka viens jau apdzen, bet baigi tuvu ar viņš nebija, un izlīda viņam priekšā. pēc tam tas lohs kantēja un bremzēja priekšā utt...
solins

Post by solins »

spogulis, signāls, manevrs - pati vien ir vainīga :wink:

Cik reiz deļ šitādiem esmu nokļuvis par ilgu pretējā joslā un arī no ceļa nobraucis... :(
Nebrauc aiz manis-esmu apmaldijies....

ID 70
Android
Admins

Post by Android »

Man arī tā bija - baucu pa Jaunciema gatvi, sāku apdzīt fūru - a fūrmanis nolemjs ka viņam jāapbrauc uz nomales esošais auto ar ~3m intervālu (tb attālumu starp fūri un stāvošo auto). Rezultātā man uz ~100 nācās pavilkt pa pretējo nomali - nav diez ko patīkami. Pēc tam arī speciāli tam krānam pa priekšu pamuļļājos. Baigo dusmu uzdzina.
D'Karlo

Post by D'Karlo »

Android wrote:Man arī tā bija - baucu pa Jaunciema gatvi, sāku apdzīt fūru - a fūrmanis nolemjs ka viņam jāapbrauc uz nomales esošais auto ar ~3m intervālu (tb attālumu starp fūri un stāvošo auto). Rezultātā man uz ~100 nācās pavilkt pa pretējo nomali - nav diez ko patīkami. Pēc tam arī speciāli tam krānam pa priekšu pamuļļājos. Baigo dusmu uzdzina.
:evil: Spogulis, Signāls, Manevrs. Un Tas vienmēr ir jāatceras!!

Pateicoties tam, ka viena šo neievēroja, mana Coupe vēljoprojām stāv pagalmā ar šķību purnu. Trešdien beidzot brauks meistari...
DimanC

Post by DimanC »

Speelmaniitis wrote:
Android wrote:Man arī tā bija - baucu pa Jaunciema gatvi, sāku apdzīt fūru - a fūrmanis nolemjs ka viņam jāapbrauc uz nomales esošais auto ar ~3m intervālu (tb attālumu starp fūri un stāvošo auto). Rezultātā man uz ~100 nācās pavilkt pa pretējo nomali - nav diez ko patīkami. Pēc tam arī speciāli tam krānam pa priekšu pamuļļājos. Baigo dusmu uzdzina.
:evil: Spogulis, Signāls, Manevrs. Un Tas vienmēr ir jāatceras!!

Pateicoties tam, ka viena šo neievēroja, mana Coupe vēljoprojām stāv pagalmā ar šķību purnu. Trešdien beidzot brauks meistari...

WRONG... sen laikam autoskolu esi beidzis.

skatiens-signāls-skatiens-manevrs.

tobiš - signālu Tu drīksti ierubīt tikai tad, kad esi pārliecināts, ka Tevi neviens netraucēs, un arī ierubīts signāls Tev nedod visas tiesības pārkārtoties - tāpēc ir vajadzīgs 2. skatiens...
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
PiRX

Post by PiRX »

Iebesī arī idioti, kas brauc bez gaismām. Tādā gadījumā ir grūti saprast kādā virzienā šis brauc. Reiz no Liepājas braucot gandrīz savu vektru nošķēlu, jo apdzenot fūri pretīm nāca golfs bez gaismām, bet izskatījās, ka tur viens apdzen priekšābraucošo...
Android
Admins

Post by Android »

PiRX wrote:Iebesī arī idioti, kas brauc bez gaismām. Tādā gadījumā ir grūti saprast kādā virzienā šis brauc. Reiz no Liepājas braucot gandrīz savu vektru nošķēlu, jo apdzenot fūri pretīm nāca golfs bez gaismām, bet izskatījās, ka tur viens apdzen priekšābraucošo...
hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

Android wrote:
PiRX wrote:Iebesī arī idioti, kas brauc bez gaismām. Tādā gadījumā ir grūti saprast kādā virzienā šis brauc. Reiz no Liepājas braucot gandrīz savu vektru nošķēlu, jo apdzenot fūri pretīm nāca golfs bez gaismām, bet izskatījās, ka tur viens apdzen priekšābraucošo...
hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?
bet citroen xara picasso? :D
Domeniks

Post by Domeniks »

ParaTr00per wrote:
Android wrote:
volksvagen beatle
Image
Android
Admins

Post by Android »

Domeniks wrote:
ParaTr00per wrote:
Android wrote:
volksvagen beatle
no tiem vienk ir pa gabalu jāuzmanās. a golpam priekša no pakaļas tomēr drusku atšķiras :D
PiRX

Post by PiRX »

Android wrote: hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?
Ironija nevietā. Tuvumā var atšķirt. Arī pa gabalu parasti var atšķirt. Asfalta krāsas golfam tādā attālumā kā tas bija to izdarīt ir pagrūti. Tas ir bez teorētiskas spriedelēšana, vienkārši pieredze.
FastEagle402

Post by FastEagle402 »

PiRX wrote:
Android wrote: hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?
Ironija nevietā. Tuvumā var atšķirt. Arī pa gabalu parasti var atšķirt. Asfalta krāsas golfam tādā attālumā kā tas bija to izdarīt ir pagrūti. Tas ir bez teorētiskas spriedelēšana, vienkārši pieredze.
labāk ja brauc ar gabarītiem un tie sašķūnēti sarkani ;)
Post Reply