Moderator: omulis
Ir braukts Pēterburgā... pēc tam Rīgas satiksme šķita kā kūrorts. Tur ir vienkTDI wrote:Vot mlje, kaadreiz pabraukaajiet pa maskavas satiksmi un viss taps skaidrs
Nesaku ka no tā šeit paliek labāk, vienk var mierināt sevi ar domu ka citur ir sliktākjnk wrote:vai no tā, ka kautkur ir sliktāk, šeit uzreiz paliek labāk?
relativitātes teorija, haha. imo situācija uz ceļiem ir tieši atkarīga no situācijas valstī - spogulis bardakam.
tīri driftam!Android wrote:Nesaku ka no tā šeit paliek labāk, vienk var mierināt sevi ar domu ka citur ir sliktākjnk wrote:vai no tā, ka kautkur ir sliktāk, šeit uzreiz paliek labāk?
relativitātes teorija, haha. imo situācija uz ceļiem ir tieši atkarīga no situācijas valstī - spogulis bardakam.
ā, un rekur normāla situācija uz ceļiem, drošība līmenī
http://ziza.ru/2006/07/05/doroha-v-bolivii-24-foto.html
nah tā vajag?.... mana mamma vienreiz centās apdzīt uz ventspils-rīga ceļa un nez aizdomājās vai ko un nepaskatījās spogulī, ka viens jau apdzen, bet baigi tuvu ar viņš nebija, un izlīda viņam priekšā. pēc tam tas lohs kantēja un bremzēja priekšā utt...stienis wrote:tieši tāAlien wrote:tā tik turētstienis wrote: tu noteikti pats arī būtu laimīgs, ka tev tā izdara vai ne?
un tur nebija tas gadījums, ka kaut kas notika netīšām
es jau nesaku, ka lepojos ar padarīto, bet tā sanāca
besī šitie priekšā līdēji
iedomājas OPIS ka maz palicis dzīvot un tagad viņam vel visur jāpaspēj
figu!!! vajadzēja ātrāk par to domāt![]()
gājēji knapi paspēja pāriet pāri, es tik sāku domāt par izkustēšanos no vietas, OPis jau pilnā čadā
Android wrote:Man arī tā bija - baucu pa Jaunciema gatvi, sāku apdzīt fūru - a fūrmanis nolemjs ka viņam jāapbrauc uz nomales esošais auto ar ~3m intervālu (tb attālumu starp fūri un stāvošo auto). Rezultātā man uz ~100 nācās pavilkt pa pretējo nomali - nav diez ko patīkami. Pēc tam arī speciāli tam krānam pa priekšu pamuļļājos. Baigo dusmu uzdzina.
Speelmaniitis wrote:Android wrote:Man arī tā bija - baucu pa Jaunciema gatvi, sāku apdzīt fūru - a fūrmanis nolemjs ka viņam jāapbrauc uz nomales esošais auto ar ~3m intervālu (tb attālumu starp fūri un stāvošo auto). Rezultātā man uz ~100 nācās pavilkt pa pretējo nomali - nav diez ko patīkami. Pēc tam arī speciāli tam krānam pa priekšu pamuļļājos. Baigo dusmu uzdzina.Spogulis, Signāls, Manevrs. Un Tas vienmēr ir jāatceras!!
Pateicoties tam, ka viena šo neievēroja, mana Coupe vēljoprojām stāv pagalmā ar šķību purnu. Trešdien beidzot brauks meistari...
hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?PiRX wrote:Iebesī arī idioti, kas brauc bez gaismām. Tādā gadījumā ir grūti saprast kādā virzienā šis brauc. Reiz no Liepājas braucot gandrīz savu vektru nošķēlu, jo apdzenot fūri pretīm nāca golfs bez gaismām, bet izskatījās, ka tur viens apdzen priekšābraucošo...
bet citroen xara picasso?Android wrote:hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?PiRX wrote:Iebesī arī idioti, kas brauc bez gaismām. Tādā gadījumā ir grūti saprast kādā virzienā šis brauc. Reiz no Liepājas braucot gandrīz savu vektru nošķēlu, jo apdzenot fūri pretīm nāca golfs bez gaismām, bet izskatījās, ka tur viens apdzen priekšābraucošo...
volksvagen beatleParaTr00per wrote:bet citroen xara picasso?Android wrote:hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?PiRX wrote:Iebesī arī idioti, kas brauc bez gaismām. Tādā gadījumā ir grūti saprast kādā virzienā šis brauc. Reiz no Liepājas braucot gandrīz savu vektru nošķēlu, jo apdzenot fūri pretīm nāca golfs bez gaismām, bet izskatījās, ka tur viens apdzen priekšābraucošo...
no tiem vienk ir pa gabalu jāuzmanās. a golpam priekša no pakaļas tomēr drusku atšķirasDomeniks wrote:volksvagen beatleParaTr00per wrote:bet citroen xara picasso?Android wrote:hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?PiRX wrote:Iebesī arī idioti, kas brauc bez gaismām. Tādā gadījumā ir grūti saprast kādā virzienā šis brauc. Reiz no Liepājas braucot gandrīz savu vektru nošķēlu, jo apdzenot fūri pretīm nāca golfs bez gaismām, bet izskatījās, ka tur viens apdzen priekšābraucošo...
Ironija nevietā. Tuvumā var atšķirt. Arī pa gabalu parasti var atšķirt. Asfalta krāsas golfam tādā attālumā kā tas bija to izdarīt ir pagrūti. Tas ir bez teorētiskas spriedelēšana, vienkārši pieredze.Android wrote: hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?
labāk ja brauc ar gabarītiem un tie sašķūnēti sarkaniPiRX wrote:Ironija nevietā. Tuvumā var atšķirt. Arī pa gabalu parasti var atšķirt. Asfalta krāsas golfam tādā attālumā kā tas bija to izdarīt ir pagrūti. Tas ir bez teorētiskas spriedelēšana, vienkārši pieredze.Android wrote: hmm, jocīgi gan - manuprāt auto pakaļu no priekšas var atšķirt arī pa gabalu un bez gaismām. Vai arī ja gaismas nav ieslēgtas tad tu savai vectrai meklē motoru bagažniekā?