Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šon izbesīja viens pridūraks: Kopā ar kolēģi ar darba auto pieparkojamies stāvvietā pie Rimi pretī Motormuzejam. Sanāca ka noparkojamies rindas galā tā, ka pa labi no mūsu auto vietas vairs nav paredzētas. Nākam ārā no veiča un redzam skatu - labajā pusē mūsu autiņam piebraucis viens resns pridūraks ar MB VITO zaļā krāsā - bet piebraucis tik tuvu, ka pats kāpj ārā pa labajām durvīm. Tādu idiotu pirmo reizi redzu - tip pat apd1rsīšos bet citam sariebšu. Protams izteicu viņam ko par viņu domāju - jamais kauko burkšķēja pretī, bet nebija laika klausīties. Bet nu tādu pridūraku toč nebiju redzējis.
Good morning? No such thing!
.... šitādiem idiotiem vajag nospiedumu atstāt durvīs, nākošreiz padomās pirms parkosies....Android wrote:Šon izbesīja viens pridūraks: Kopā ar kolēģi ar darba auto pieparkojamies stāvvietā pie Rimi pretī Motormuzejam. Sanāca ka noparkojamies rindas galā tā, ka pa labi no mūsu auto vietas vairs nav paredzētas. Nākam ārā no veiča un redzam skatu - labajā pusē mūsu autiņam piebraucis viens resns pridūraks ar MB VITO zaļā krāsā - bet piebraucis tik tuvu, ka pats kāpj ārā pa labajām durvīm. Tādu idiotu pirmo reizi redzu - tip pat apd1rsīšos bet citam sariebšu. Protams izteicu viņam ko par viņu domāju - jamais kauko burkšķēja pretī, bet nebija laika klausīties. Bet nu tādu pridūraku toč nebiju redzējis.

man shodien viens atkal ar pustukshu aluspudeli meta
es mieriigi staaveeju ar paziistamiem staavvietaa pie RIMI un skatiijos uz mashiinu, viens no pakaljeejaa loga nobljaujas krievu valodaa, protams, mees pretii, mashiina saaka braukt prom un no loga aluspudele lidoja, mums pie kaajaam nokrita.. kad pieskreeja pie vinja klaat, protams, logs bija aiztaisiits un durvis aizsleegtas :gigi: tik priekshaa seedoshais teica: prosti, bratan, emu uzhe tak problemi estj..
cik saprataam, tad tas drosminieks bij tikko no cietuma iznaacis un atkal jau kko sastraadaajis, taapeec besiijaas..
nepatiikami

nepatiikami
- jaaniss
- Audi 80
tur bieži visādi urļiki redzēti, čavas arīdiabl0_ wrote:man shodien viens atkal ar pustukshu aluspudeli metaes mieriigi staaveeju ar paziistamiem staavvietaa pie RIMI un skatiijos uz mashiinu, viens no pakaljeejaa loga nobljaujas krievu valodaa, protams, mees pretii, mashiina saaka braukt prom un no loga aluspudele lidoja, mums pie kaajaam nokrita.. kad pieskreeja pie vinja klaat, protams, logs bija aiztaisiits un durvis aizsleegtas :gigi: tik priekshaa seedoshais teica: prosti, bratan, emu uzhe tak problemi estj..
cik saprataam, tad tas drosminieks bij tikko no cietuma iznaacis un atkal jau kko sastraadaajis, taapeec besiijaas..
nepatiikami

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
a tev nebija pajāt par viņa problēmām. vajadzēja iedot bietē un miers - lai guļ uz sava pakaļējā beņķa.diabl0_ wrote:man shodien viens atkal ar pustukshu aluspudeli metaes mieriigi staaveeju ar paziistamiem staavvietaa pie RIMI un skatiijos uz mashiinu, viens no pakaljeejaa loga nobljaujas krievu valodaa, protams, mees pretii, mashiina saaka braukt prom un no loga aluspudele lidoja, mums pie kaajaam nokrita.. kad pieskreeja pie vinja klaat, protams, logs bija aiztaisiits un durvis aizsleegtas :gigi: tik priekshaa seedoshais teica: prosti, bratan, emu uzhe tak problemi estj..
nepatiikami

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- ledusskapis
- SteelRat
ja es [censored] dabushu roka to kraanu kas ar opels astra (laikam) universaali 17.21 vilka pari skanstes/sporta ielas krustam pa skansteni virziena uz valdemara ielu, normaalaa hodaa un bljaa pie sarkanaas gaismas paradoties no furas aizmugures, kura griezaas, tad [censored] cista pajautaashu vai [censored] negrib iegulties slimniicaa uz kadu laiku
[censored] vinsh tak ar to savu miskasti butu nosities [censored] ja tada hoda man pakaljeejaa tiltaa ieliktu
[censored] taads krauklis 
x [censored] vaidzeja laikam raut pakalj un stumt nost no celja
paldies dievam ka man pietiekoshi jaudigs auto un reakcija laba, paspeeju noraut nost aimuguri 

Laikam kaadam nepatiic :gigi:SteelRat wrote:ja es [consored] dabushu roka to kraanu kas ar opels astra (laikam) universaali 17.21 vilka pari skanstes/sporta ielas krustam pa skansteni virziena uz valdemara ielu, normaalaa hodaa un bljaa pie sarkanaas gaismas paradoties no furas aizmugures, kura griezaas, tad [consored] cista pajautaashu vai [consored] negrib iegulties slimniicaa uz kadu laiku[consored] vinsh tak ar to savu miskasti butu nosities [consored] ja tada hoda man pakaljeejaa tiltaa ieliktu
[consored] taads krauklis
x [consored] vaidzeja laikam raut pakalj un stumt nost no celja
paldies dievam ka man pietiekoshi jaudigs auto un reakcija laba, paspeeju noraut nost aimuguri
- Android
- Admins
nevis nepatīk bet atkal staipa par tēmu "vot [censored] vajadzēja" :gigi:fleix wrote:Laikam kaadam nepatiic :gigi:SteelRat wrote:ja es [consored] dabushu roka to kraanu kas ar opels astra (laikam) universaali 17.21 vilka pari skanstes/sporta ielas krustam pa skansteni virziena uz valdemara ielu, normaalaa hodaa un bljaa pie sarkanaas gaismas paradoties no furas aizmugures, kura griezaas, tad [consored] cista pajautaashu vai [consored] negrib iegulties slimniicaa uz kadu laiku[consored] vinsh tak ar to savu miskasti butu nosities [consored] ja tada hoda man pakaljeejaa tiltaa ieliktu
Good morning? No such thing!
- SteelRat
- SteelRat
bij man aizvakar ljoti liidziigs gadiijums, tikai ar kautkaadu mazo mersi.SteelRat wrote:ja es [consored] dabushu roka to kraanu kas ar opels astra (laikam) universaali 17.21 vilka pari skanstes/sporta ielas krustam pa skansteni virziena uz valdemara ielu, normaalaa hodaa un bljaa pie sarkanaas gaismas paradoties no furas aizmugures, kura griezaas, tad [consored] cista pajautaashu vai [consored] negrib iegulties slimniicaa uz kadu laiku[consored] vinsh tak ar to savu miskasti butu nosities [consored] ja tada hoda man pakaljeejaa tiltaa ieliktu
vispaar peedeejaas dienaas izskataas, ka cilveekiem smadzenju peedeejie atlikumi piedegushi pie kjobja

rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.