Ir taads izpausmes paveidz... Ciinaas divi cilveeki viens pret otru... Veidojot garu bilzhu lenti... Katra naakoshaa bilde ir kaut kaadaa veidaa saistiita vai saskaniiga ar ieprieksheejo... Tur ir vairaaki novirzieni... Flash, dazhaadas pikcheru apstraades progas, tad ir kur vienk jaataisa ar foci taadas bildes... Ja tajaa visaa iedziljinaas tad ir tiiri incanti... Man kaut kur bija arii siikaaka infa, bet taa atrumaa nevareeju atrast...
Nee paldies es laikam tomeert atteikshos esmu paaraak slinks
Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.
sadsoul wrote:Ir taads izpausmes paveidz... Ciinaas divi cilveeki viens pret otru... Veidojot garu bilzhu lenti... Katra naakoshaa bilde ir kaut kaadaa veidaa saistiita vai saskaniiga ar ieprieksheejo... Tur ir vairaaki novirzieni... Flash, dazhaadas pikcheru apstraades progas, tad ir kur vienk jaataisa ar foci taadas bildes... Ja tajaa visaa iedziljinaas tad ir tiiri incanti... Man kaut kur bija arii siikaaka infa, bet taa atrumaa nevareeju atrast...
Pa shito vienaa nio ieprieksheejo gadu e-pasauleem bija rakstiits!!! pasuale shitam cilveeki ir nepajokam pieduurushies! latvijaa ar kautkas notiek, vismaz kaadreiz notika, tagad neko taadu nesmu dzirdeejis!
freimo wrote:psc Vienkārši perfekts foto uzņēmums... Taisīšu no šīs bildes kartiņas un uz Lieldienām & Ziemassvētkiem sūtīšu apsveikumus uz laukiem... :D:D
Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.
freimo wrote:psc Vienkārši perfekts foto uzņēmums... Taisīšu no šīs bildes kartiņas un uz Lieldienām & Ziemassvētkiem sūtīšu apsveikumus uz laukiem... :D:D
Ēēē, es arī tur stāvēju, tad laikam tava galva būs kādā manā fotogrāfijā