Iesaku noklausiities... 2. dalja
joprojaam aktuaals jautaajums!!!Destructo wrote:Mathematics : real nillaz!
ja kaads atrod sho dziesmu un novelk PM, buutu pateiciigs, ja kaads uz meilu aizsuutiiti vai pa MSN!

Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.
[email protected] buutu ljoooti pateiciigs
neviens ieksh DC nevar atrast! a man ir ieksheejais nets un DC neiet 

Matador, BFGoodrich, Barum, Bridgestone, Gislaved, Goodyear, Michelin, Firestone, Continental, Kumho, Dunlop un citu ražotāju ielas un sporta riepas + Radius, Rial, Artec, Replica AZ un BORBET diski par lieliskām cenām. Sīkāk PZ.
dc sucks - bearshare viss notiek daudz veiklākDestructo wrote:[email protected] buutu ljoooti pateiciigsneviens ieksh DC nevar atrast! a man ir ieksheejais nets un DC neiet

Jenots!
- LL_gangzta
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Poky,Poky wrote:dc sucks - bearshare viss notiek daudz veiklākDestructo wrote:[email protected] buutu ljoooti pateiciigsneviens ieksh DC nevar atrast! a man ir ieksheejais nets un DC neiet
uz e pastu nesanāk, jo negrib pievienot - kā nekā 5mb, tā kā atliek caur messenger

Paldies Poky par dziesmu piegaadi, tagad esmu staraa
+ visiem iesaku : Aasim : monster mash !

+ visiem iesaku : Aasim : monster mash !